Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 118119120121122 251>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2011 u 14:43

Uploaded with ImageShack.us
Ovo je dio zimskog vrta koji zovem Hortin rasadnik!!

A Mirim cvijetić procvijetao opet!!

Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2011 u 14:32
Sada ću da vam pokažem nove biljčice u mom zimskom vrtu, od Nine, Horti, Triše!! 

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2011 u 12:18

Pohvale za cvijeće, kamen, panjeve, i zimski vrt ubirem ja ali za novogodišnju rasvjetu, lovorike skuplja MM!!    I u pohvalama uživa isto koliko ja u cviječu!!!

Drag mi je nick Free, Nadam se da se i vama sviđa!!!   Idem sada zalijevat cvijeće, možda padne koja sličica!!  Da, zalijevam sa fotićem u blizini!!!

Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2011 u 01:10
Dobro si Kiki-ko primjetila da je naša Free osvježila svoj nik i zove se kako je već duže mi nazivamo.WinkWink
Lijepo si osvjetlila svoje dvorište, baš si vrijednica...ClapClap
sutra je novi dan
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2011 u 21:23
Opa!Imamo konačno osvježeni kratki nick.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2011 u 20:24
nadam se da ste uzivale,ja sam uzivala u osvetljenom vrtu
Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2011 u 01:22
Može Free,

do sutra, tj. danas. Wink
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2011 u 00:54
Silvy, hoćemo li popit jednom kafe na mojoj zimskoj terasici pa da te ja učim imena biljćica!!!
    Čekam te sutra!!!

Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2011 u 00:47
Draga Free,
šetam, šetam, stanem smile94divim se tvojoj okućnici, vrtu, ružičnjaku, kamenjaru, (ne znam kako to sve stigneš cakum-pakum urediti), idem dalje,

smile199,pa sjednem na tvoju ostakljenu terasu na smile142,sa predivnim pogledom na osvjetljenu stazicu prekrivenu snijegom i prepunom raznih, (i ne znam kako se zovu) biljčica.

A u kući - pravi botanički vrt. Majstorice, svaka ti čast, kod tebe što god uloviš sve procvjeta. smile160 Uživam u tvojem arboretumu, jer nema- čega nemaš. Odmor za dušu i tijelo.

A tek kamenje, sve ima svoje mjesto. Odmaram se i dalje u tvojoj zimskoj idili od prije, a sutra krećem dalje u šetnju.

Veliki pozdrav i smile79

Preskočila sam cijelu godinu, da uživam u novoj osvjetljenoj cvjetnoj stazi, i ujedno čestitam na novom nick-u tebi i Myri K.

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2011 u 22:18
Šetam ja po Lantaninoj temi Brač kad na 11 stranici vidim post i gledam piše Myra K, hhuuuurrraa uspjellllaa je, glavna boginja!!!! A ja??? Idem vidit moj nick, i vidim FREE; hhhuuuurrraa, i meni je uspjelo, sada imamo obadvije forumski rođendan na isti dan!!!   Vrijedi svake lipe!!!

E, a sada ću ja sa svojom sekom Myrom K, popit po jednu!!!Pa nek ruke drhte!!!

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2011 u 21:38
Trebala si popit jednu prije snimanja LOL, ma šalim se, ovo je prava bajka Clap!
život je more
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2011 u 21:24

Uploaded with
ImageShack.us

Uploaded with
ImageShack.us

A sada ih gasim (žaruljice), da ne misle susjedi da je netko nešto popio ( a sudeći po slikicama izgleda da nekome drhte ruke)!!! Uglavno, sve je spremno!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2011 u 21:13

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2011 u 14:07
Valjda sam, Korjenko, dobila pozotivnu ocjenu na kontroli!!!

A ako bog da (i mm) ovo je bila posljednja pusa za naj štihačicu!!! Sljedeće godine moj bi vrt trebao osvanuti u novom ruhu, ispod mnogo, mnogo stelje a štihaću kontervirati!!! Htjela sam i motiku ali nju trebam za ostale "fine" poslove s ove strane ceste!!!

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2011 u 12:32
Sve sam prekontrolirala Wink.
Zadnje sunčane slike tvog dvorišta su prekrasne Thumbs%20Up
Za naj štihačicu smile78
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2011 u 11:10
Današnji dan sam započela sa Myrom, nastavila kod Blue sky, do toga trenutka bila je kod mene gusta magla, a pišući post o blagoslovljenim rukama Blue sky, moje dvorište obasjalo je sunce!!! Evo Blue sky, sve je sa svrhom i razlogom!!

Curke hvala na posjeti, Gio !!!

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2011 u 10:23
za tebe i Horti
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2011 u 15:19
Od jutra gusta magla zastire sve oko mene!!!!  Nakon podneva sunca u mom srcu za ugrijati cijeli CIF!!!!

Zašto???          Horti je postala uspješan odtjerivač magle!!!!

Da li bi ovakva kutija i vama donijela sunce????

Horti, samo se nadam da je i kutija kod tebe otjerala maglu!!Heart

Idemo se malo igrati tete vrtlarice!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2011 u 11:59
Belina, jako mi je drago kaj si rekla baš ti: za godine ne brini, sve je u glavi!! Jer ti prelijepo izgledaš iako neznam koliko godina imaš!!  Babac i pol!!!  Kad odrastem, hoću biti Belina!!!!

Curice, zvala vam na posjeti ali i pohvalama!!!

I , svečano obečajem, ovo je bilo zadnje štihanje na ovom vrtu!!!  Bez obzira kaj je sve u glavi kak kaže Belina, ali nešto se mora poduzeti po tom pitanju, ali onda sam bez fitnesa!!!  OK, još imam sestrin i mamin vrt za fitnes, ali njih odvježbam za sat vremena, koliki su!!

Jučer nisam sve završila na povrtnjaku jer sam nešto glumila, kao za svoju dušu po vrtu ...i već je pao mrak!!!  Nastavak sljedi..čim ugledam prvu zraku sunca koja je ubila ovu maglu!!!

smile113  i     smile78  svima od Free, Wacko

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2011 u 09:44
za nove suncane slikice
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 118119120121122 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,563 sekundi.