Atmosferske ljepote |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 24> |
Korisnik | |
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Maca čeka svog mornara!!!
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lovro jako lijepa sličica, tek sam je sada vidjela.
Imam je jednu prekrasnu, ne znam kako je ovako ispala, ali mislim da se malo pobrinula i priroda.
Veličanstven Krčki most u noći!
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Triša super slika krčkog mosta
![]() ![]() Imam ja nekoliko zgodnih slika na tu temu sa putovanja na Brač.
Duga na autoputu za Split...
![]() Bol...
![]() Zlatni rat i Hvar sa Vidove gore
![]() Vjetroelektrane na Dalmatini...
![]() Sumrak
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Jagoda odlična je duge, naravno i druge slike su super.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasne fotografije, ali ovaj put me osvojila Trišina noćna fotografija.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Silvy prekrasne slike snježne Opatije. Kad je to bilo? Predpostavljam da ne zoveš snijeg ovim slikama...
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
jagoda, Kako je počelo; za ovo doba toplo vrijeme, mogla bi nas zima i iznenadit, ![]() Slike Opatije pod snijegom - 25.01.2010. (Mislim da kad dođeš na sliku, da piše datum - ako sam stavila). |
|
![]() |
|
Zgodne sličice Opatije pod snijegom, možda bi pasale u temu Opatija, koja je već dugo zanemarena.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Prekrasne slike. I ova tema je nekako zanemarena.
Neke slike mogu i tu i na određenu temu, jer ih je predivno gledati.Pa može i dva put ![]() Mda, Jagoda... 2009. 19.12., 2010. 21.12.... tko zna što nas čeka oko tih datuma ove godine?
|
|
![]() |
|
Hvala, Triša, baka, nisam znala kamo da ih stavim ![]() Krčki most je predivan, a i ostale sličice ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
S nevjericom sam gledala ove krasne Silvyne slike Opatije pod sniježnim prekrivačem, bila oduševljena Trišinom noćnom slikom krčkog mosta, ali srce mi je zaigralo kada sam vidjela Silvynu sliku opatijskog arboretuma, ono oblo veliko kamenje ispred paviljona posloženo u krug!!! U njega sam se zaljubila 2009, u razgledavanju Opatije s prijateljicama iz Rijeke s jednog drugog foruma!!! Tada bih bila najrađe jedog ponijela doma!! Kćer od prijateljice se bavi obradom ovakvog kamenja, ali ....ubi me transport!! Ali, tko zna, jednog dana, sigurno će jadan završit u mom vrtu!!
![]() ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Silvy majstorice, fotografije su izvanrene, a i rijetko viđeni prizori. Svaka čast!
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
S mojim fotićem koji baš nije "prva liga" a pokazuje i znake starenja, sam pokušala dočarati jutrošnju čaroliju... kako je sunce obasjalo Učku i otjeralo oblačine
![]() ![]() Nakon vedrog dana, počeli su se navlačiti oblaci, naravski prvo "kapa" iznad Učke... ostalo još svijetli ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kako ovdje ima krasnih slika!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
koje divne fotke
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Zalazak 26.12.2011. u Rijeci
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |