Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 118119120121122 251> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Uploaded with ImageShack.us Ovo je dio zimskog vrta koji zovem Hortin rasadnik!! ![]() Uploaded with ImageShack.us A Mirim cvijetić procvijetao opet!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Sada ću da vam pokažem nove biljčice u mom zimskom vrtu, od Nine, Horti, Triše!!
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
Pohvale za cvijeće, kamen, panjeve, i zimski vrt ubirem ja ali za novogodišnju rasvjetu, lovorike skuplja MM!! I u pohvalama uživa isto koliko ja u cviječu!!! Drag mi je nick Free, Nadam se da se i vama sviđa!!! Idem sada zalijevat cvijeće, možda padne koja sličica!! Da, zalijevam sa fotićem u blizini!!! |
|
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Dobro si Kiki-ko primjetila da je naša Free osvježila svoj nik i zove se kako je već duže mi nazivamo.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opa!Imamo konačno osvježeni kratki nick.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
nadam se da ste uzivale,ja sam uzivala u osvetljenom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Može Free,
do sutra, tj. danas. ![]() |
|
![]() |
|
Silvy, hoćemo li popit jednom kafe na mojoj zimskoj terasici pa da te ja učim imena biljćica!!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Draga Free,
šetam, šetam, stanem ![]() ![]() ![]() A u kući - pravi botanički vrt. Majstorice, svaka ti čast, kod tebe što god uloviš sve procvjeta. ![]() A tek kamenje, sve ima svoje mjesto. Odmaram se i dalje u tvojoj zimskoj idili od prije, a sutra krećem dalje u šetnju. Veliki pozdrav i ![]() Preskočila sam cijelu godinu, da uživam u novoj osvjetljenoj cvjetnoj stazi, i ujedno čestitam na novom nick-u tebi i Myri K. |
|
![]() |
|
Šetam ja po Lantaninoj temi Brač kad na 11 stranici vidim post i gledam piše Myra K, hhuuuurrraa uspjellllaa je, glavna boginja!!!! A ja??? Idem vidit moj nick, i vidim FREE; hhhuuuurrraa, i meni je uspjelo, sada imamo obadvije forumski rođendan na isti dan!!! Vrijedi svake lipe!!!
E, a sada ću ja sa svojom sekom Myrom K, popit po jednu!!!Pa nek ruke drhte!!! |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Trebala si popit jednu prije snimanja
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us A sada ih gasim (žaruljice), da ne misle susjedi da je netko nešto popio ( a sudeći po slikicama izgleda da nekome drhte ruke)!!! Uglavno, sve je spremno!! |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Valjda sam, Korjenko, dobila pozotivnu ocjenu na kontroli!!!
A ako bog da (i mm) ovo je bila posljednja pusa za naj štihačicu!!! Sljedeće godine moj bi vrt trebao osvanuti u novom ruhu, ispod mnogo, mnogo stelje a štihaću kontervirati!!! Htjela sam i motiku ali nju trebam za ostale "fine" poslove s ove strane ceste!!! |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Sve sam prekontrolirala
![]() Zadnje sunčane slike tvog dvorišta su prekrasne
![]() Za naj štihačicu
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Današnji dan sam započela sa Myrom, nastavila kod Blue sky, do toga trenutka bila je kod mene gusta magla, a pišući post o blagoslovljenim rukama Blue sky, moje dvorište obasjalo je sunce!!! Evo Blue sky, sve je sa svrhom i razlogom!!
Curke hvala na posjeti, Gio ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
za tebe i Horti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Od jutra gusta magla zastire sve oko mene!!!! Nakon podneva sunca u mom srcu za ugrijati cijeli CIF!!!!
Zašto??? Horti je postala uspješan odtjerivač magle!!!! Da li bi ovakva kutija i vama donijela sunce???? ![]() Uploaded with ImageShack.us Horti, samo se nadam da je i kutija kod tebe otjerala maglu!! ![]() Idemo se malo igrati tete vrtlarice!!! |
|
|
|
![]() |
|
Belina, jako mi je drago kaj si rekla baš ti: za godine ne brini, sve je u glavi!! Jer ti prelijepo izgledaš iako neznam koliko godina imaš!! Babac i pol!!! Kad odrastem, hoću biti Belina!!!!
Curice, zvala vam na posjeti ali i pohvalama!!! I , svečano obečajem, ovo je bilo zadnje štihanje na ovom vrtu!!! Bez obzira kaj je sve u glavi kak kaže Belina, ali nešto se mora poduzeti po tom pitanju, ali onda sam bez fitnesa!!! OK, još imam sestrin i mamin vrt za fitnes, ali njih odvježbam za sat vremena, koliki su!! Jučer nisam sve završila na povrtnjaku jer sam nešto glumila, kao za svoju dušu po vrtu ...i već je pao mrak!!! Nastavak sljedi..čim ugledam prvu zraku sunca koja je ubila ovu maglu!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
za nove suncane slikice
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 118119120121122 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |