Šm. vrt pun iznenađenja 2011 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 26> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Šmrckice,vidim da ste napravili dobre temelje,kako ste krenuli začas će i krova biti.
I vrt si lijepo uredila,balkon pripremila za hladnu zimu,vrijednica si!
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Hej mala, konačno si se vratila
![]() ![]() Temelji su dobri, bit će to kučica i pol, a vrt super, kao i uvijek. Ma ti si puna volje i iznenadjenja, uvijek nešto lijepo iskombiniraš
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Smrcko , sve kaj sam vidja jako mi se dopalo ! Zalosna sam samo da tebe skoro nema i da te jako jako "vermissam" !
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Divne slike!
Temelji, vrt, balkon..
Radujem se s tobom!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Evo tek sad prvi put sjedam.
MM radi 100 km od mjesta stanovanja te dolazi na 1.5 dan tjedno i tad me čeka kuhanje hrane za cijeli tjedan, te pranje, peglanje.... Lantana, zemlja je prava jalova pjeskovita. Za 3 godine rada u vrtu smo oplemenjivali kvadrat po kvadrat, te je dio gdje su biljke nešto kvalitetnija. Ipak malo vremena provodimo u vrtu, da je drugačije to bi bio pravi raj ![]() Cimić ![]() ![]() Bergi, Bako, Gio,Lorčeka, Mali Kaktusček, Anaidica ![]() E Hojčeka brojim minutice ![]() ![]() ![]() Gutić i vi ste meni nedostajali ![]() Hvala na posjeti i lijepim rječima podrške ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Potpisujem Anaidu i upućujem čestitke!
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Za tvoj vrt i vrt tvoga tate mogu samo reči da jabuka ne pada daleko od stabla. Sve mi se dopada.
Za kućicu ti želim svu sreću, kak bi se pri nami rekle : pune penez i dobre živce. Na kraju bu to sve nagrađeno onim osjećajem da si konačno svoj na svome! |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
smrcko, drago mi je da te opet vidim tu. Vjerujem da si sada malo mirnija kad su poslovi krenuli. Najgore je prošlo, ovo dalje ide puno brže, samo da bude novaca-od srca ti želim da ih bude! ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Smrčkice, crossandra je živa i cvate, a njena kćer cvate i kod Free
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Čestitke za tvoj početak kućenja, bravo za prvu deku!!!
Iako veliš da ti za srediti vrt treba 2-3 života, kučicu ti želim da završiš u rekordnom roku, bez ostavljanja za neki 2-3 život!!! Pitanje sada je: kako bi izgledao tvoj vrt u tvom 2-3 životu ako je već u ovome ovako, bujan, raznovrstan, božanstven?? Alejica žednjaka je fantastićna, a Hoyino mjesto za pušenje meni je predivno!! Baš mi je drago što si se vratila, i to još sa ovako krasnim slikama!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ti si spremila kućicu, a stanari su spremni.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Mira, Otočiću hvala na lijepim rječima
![]() Gospina trava hvala. To je istina da ispod jabuke teško da će pasti šljiva. S obje strane obitelji su svi redom vrtlari, ako nemaju vrt i balkon je dobar za povrtnjak. Jedan dio obitelji je sklon eksperimentima, malčem se koriste još od prije mog rođenja, tako da krv nije voda ![]() E Free ne znam kako ću na onaj svijet morat ću imati barem 120 godina, tko će napustiti tu lipotu ![]() Hoja ja ih čekam, kad god dođu dobrodošli ![]() Hej Anaidica ![]() Anastazija našla sam mir kad smo platili račun i sve završili. Još mali problemi me muče, i nadam se razrješenju u idućoj godini. Hvala Bogu. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Smrčkić,čestitke na novostima!!I nek si se vratila,nedostajala si..Biljčice su super,a vidim i zaštitna ograda je tu!Nadam se da si zadovljna..
![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Smrčko, ja sam crosandri samo otkinula jedan vrh koji nije cvjetao i Free ga odnijela doma.. Mislim da je to bilo u proljeće, a moramo nju pitati da li je u vodi ostavila da pusti korijenje ili je odmah u zemlju posadila..
Free....??
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Svaki put uživam u tvom vrtu,a nadam se da ću i u gradnji.
Kako tvoj trigeminus?Moja bivša kolegica se godinama bori s njim.Muke paklene.Jesi jako grogi od ljekova?Pazi,stres ga aktivira.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
smrcko, svratih nakon duze vremena a kod tebe puno promjena, cestitam na pocetnim temeljima
![]() a vrt ti izgleda divno ![]() |
|
![]() |
|
Smrčkice, probaj pelcati crosandru tako da ju u zemlju upikneš i utopliš pod flašom ili najlonom!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Rijeka
|
|
![]() |
|
Evo me da malo navratim u moj vrt, napravila temelje i kao da sam riješila problem i idem dalje
![]() ![]() Alisice ![]() Morat ćemo je pojačavati, vjetar je toliko jak da mi je slomio metalni stup od ograde zbog tog vjetrobrana. MM nije vjerovao kad sam mu to govorila da će se desiti i desilo se. Anaida ![]() Kiki-ko ![]() ![]() Lijekove tegretol sam sama odbacila, nuspojave su bile kao horor film. Čak mi je znalo lice utrnuti sa jezikom da nisam mogla prčati ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |