Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 131132133134135 251> |
Korisnik | ||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
|
||
![]() |
||
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
|
Free,kaj reći a da već nije rečeno o tvom prekrasnomm okolišu.Čekam snijeg jer mi duguješ anđeleka još od prošle zime.
![]() ![]() |
||
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
||
![]() |
||
|
Mirjam, ne brini, prvi snijeg i anđelčić je tvoj!!!! Prošle godine nisam bila dovoljno luda za to, ali ove godine (50.ročkas) mislim da ću i sebi darovati par anđelčića!!!!
![]() |
||
|
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
hvala na suncanim slikama
![]() |
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Sunčane slikice su mi baš uljepšali ovaj tmurni riječki dan! Veselim se skorom susretu.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
|
Free naravno da je sve sa razlogom
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Nekad su mame govorile: svako jutro jedno jaje, a ja danas velim: svako jutro jedan cvijetić mog hibića!!! I svaki mi je prekrasan, mislim da sam ove godine slikala svaki cvijet hibića!! Pa evo ga opet!!
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Pa prvi cvijetići orhideja |
||
|
||
![]() |
||
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
|
Krasno cvijeće Free!!!!!
I moje orhidejice krenule, nakon mirovanja.
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() Uploaded with ImageShack.us A Mirina ljepotica, prvi cvijetić otvorila za njezin povratak iz Turske a ovaj manji je za mene!!! ![]() Uploaded with ImageShack.us A ovo je oporavljeni sukulent od Kiki-ko!! |
||
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
I mene veseli kad mi hibić ujutro cvjetiće daruje
![]() |
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
|
skoro sam na nos pala kad sam vidla onaj veliki hibi sa toliko cvijetova
![]() ![]() zimski vrt ti je prva liga Free |
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Uvijek je kod tebe cvjetno i sretno!!
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
|
A v petek bu žalosno!!!!!!!! a ja i kaktusek posle kave idemo na hitnu!!! ![]() Konti, mislim da imam i zapelcani!!! ![]() |
||
|
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
![]() ![]() |
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
||
|
Dobro, nejdemo na hitnu!!!
Ok, onda, kad pojedemu celu sahericu i bude nam zlo, to bumo obavile iza vugla, u mojoj krasnoj prirodi!! ![]() |
||
|
||
![]() |
||
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
|
nemojte pojesti cijelu , pojedite pola a pola bacite bolje nego da vam bude zlo
![]() |
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 131132133134135 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |