Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 132133134135136 251> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kako je lijepo čim sunce izađe.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
šareno i veselo,i mene je ugrijalo tvoje cvijeće,prelijepi cvjetovi hibiskusa i orhideje
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Eto, tebe cvijeće voli pa ti cvjeta ma od kuda došlo i bilo kom podneblju pripadalo.
Drago mi je da ti je procvao moj - tvoj cvijetak i zaželio mi dobrodošlicu u tvom prostoru.
Nadam se da se vidimo na Krku...
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Uploaded with ImageShack.us U društvu božične zvijezde (poklon malog kaktusa, kako li ću joj se odužiti??) odlučio je drugi put procvasti i dendrić!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Uploaded with ImageShack.us Zapelcane durante i crosandrice, sve su već udomljene tj čeka ih dom!! ![]() Uploaded with ImageShack.us Fikus benjamin, sa ivaničke kave, samo da ga pokažem bivšoj vlasnici ili vlasniku (nešto mi govori da je vlasnik), presađen i postao već kao veliki dečko!! Još malo i prerast će prozor!! Širi se kao veliki dečko!! ![]() Uploaded with ImageShack.us Nešto malo ali slatko, po običaju neznam kaj je, ali tko će odgonetnut, ako ne mali kaktus!!! ![]() Uploaded with ImageShack.us Ovaj ježić od Tikvić, od prošle godine se podvosrtučio!!! |
|
|
|
![]() |
|
Moje dejice, nikada neće dostići Emilyne, ali se sve vraški trude procvijetati, sve od prve po posljednje imaju cvijetne grane!!
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Neću vas davit sličicama zelene salate, ali kad procvjetaju, svakako hoću!! |
|
|
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Zašto neće dostići moje?
Predivne su, zdrave i bacaju stapke, šta ćeš više ![]() |
|
![]() |
|
Ma Emilly, znaš da je tuđi kruh bolji a i susjedovo cvijeće ljepše!! A tvoje dejice su najljepše!!
A ove koje si mi poslala, bit će mi najljepše, jer znam da si ih od srca poslala!! Hvala ti, što si me se sjetila, baš si me razveselila!! |
|
|
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Vanilijica od Triše, moja prva u životu!! ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us Slak od Nine, vidi draga kako napreduje!! |
|
|
|
![]() |
|
Vaš crnoglavac a moj crnogorac, lijepo je narasao!!! Nažalost, ostala dva koja su i bila u lošem stanju (zato sam ih i pokupila, jer ondje ionako nebi imali šanse) nisu ipak preživjeli!!
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Calliandri se, Nina, osušila vršna grančica, pa sam je recnula, i sada je počela pupati!! ![]() Uploaded with ImageShack.us Ali zato se koraljno drvce, erithrina, jako dobro drži i uživa na suncu!! ![]() Uploaded with ImageShack.us A dlakava kalanhoja se isto dobro drži, iako je skrivečki došla sa mnom doma, ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Ovo su moja dva papelcana bijela hibića sa Brača ( ![]() A ovo vam je dokaz da se orhideja lurdisija može zapelcati i od reznice!! Odlomljenu grančicu sa dva listića, koja se bez problema zakorjenila, sada je dobila dva nova listića!! |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Par sličica mog dvorišta okupanog zubatim suncem!!! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us A ovo je sve kaj je ostalo od našeg snijega!!! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us A za mene i nju se nazna koja je sretnija!!! ![]() Uploaded with ImageShack.us A ova tri bucka sutra dobivaju društvo, i već im se jako raduju!!! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Prošlogodišnji kaktusići od Tikvić, uz sjemenčice, imaju i cvijetiće a svaki ima po 3-4 mlada još manja kaktusića!! ![]() Uploaded with ImageShack.us Mali fikusič-bonsai, kojeg se ja ne usudim izreckati, a to mi nije problem kod nekih drugih biljčica, ali ovo mi je dar sekice, pred 15 godina sigurno ako ne i više u društvu s Mito-Burito, od malog kaktusa ![]() Uploaded with ImageShack.us Šarenolisni bršljan, sa velikim listovima, oduševljava me svakim danom sve više! Možda zato jer me stavno u mislima vodi u Njivice!! [/QUOTE] |
|
|
|
![]() |
|
Mirjam, ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Free
![]() Orhideje su ti lijepe i zdrave, njegovane. Drago mi je što imaš "zeleni prst" pa ti se sve ulovi, to i mene veseli, ne samo tebe
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Miro, sve mi se hvata, samo ne tvoja živica, photinia!! Sa time zbilja nemam sreće!! Vele, treća sreća, pa ćemo da vidimo, a vele i da treba ukrasti!!!
Mirjam, pa napisala sam u temi o ruseliji, meni to izgleda kao biljka koja i početniku može dati krila!!!! Moja se razbucala, ova, a od zapelcanih grančica-vršnih reznica-ostatak od pinciranja, sve se ukorjenilo!! Pa ako ostaneš bez nje, kako je meni Atonija rekla (te njene riječi-nikad neću zaboraviti) IMA U MENE KORALJ ZA TEBE, pa tako imaš i ti, imam još zapelcanih!!! |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 132133134135136 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |