Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 132133134135136 251>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2011 u 22:18
Kako je lijepo čim sunce izađe. Clap
život je more
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2011 u 01:24
šareno i veselo,i mene je ugrijalo tvoje cvijeće,prelijepi cvjetovi hibiskusa i orhidejesmile78
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2011 u 01:26
Eto, tebe cvijeće voli pa ti cvjeta ma od kuda došlo i bilo kom podneblju pripadalo.
Drago mi je da ti je procvao moj - tvoj cvijetak i zaželio mi dobrodošlicu u tvom prostoru.
Nadam se da se vidimo na Krku... Smile
Rijeka

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2011 u 12:55

Uploaded with ImageShack.us

U društvu božične zvijezde (poklon malog kaktusa, kako li ću joj se odužiti??)  odlučio je drugi put procvasti i dendrić!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2011 u 13:07

Zapelcane durante i crosandrice, sve su već udomljene tj čeka ih dom!!

Fikus  benjamin, sa ivaničke kave, samo da ga pokažem bivšoj vlasnici ili vlasniku (nešto mi govori da je vlasnik), presađen i postao već kao veliki dečko!!  Još malo i prerast će prozor!!  Širi se kao veliki dečko!!

Nešto malo ali slatko, po običaju neznam kaj je, ali tko će odgonetnut, ako ne mali kaktus!!!

Ovaj ježić od Tikvić, od prošle godine se podvosrtučio!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2011 u 13:58
Moje dejice, nikada neće dostići Emilyne,  ali se sve vraški trude procvijetati, sve od prve po posljednje imaju cvijetne grane!!

Neću vas davit sličicama zelene salate, ali kad procvjetaju, svakako hoću!!

Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1664
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2011 u 14:00
Zašto neće dostići moje?
Predivne su, zdrave i bacaju stapke, šta ćeš više Clap
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2011 u 14:14
Ma Emilly, znaš da je tuđi kruh bolji a i susjedovo cvijeće ljepše!!  A tvoje dejice su najljepše!! 

A ove koje si mi poslala, bit će mi najljepše, jer znam da si ih od srca poslala!! Hvala ti, što si me se sjetila, baš si me razveselila!! 

Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 592
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2011 u 14:18
smile57
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2011 u 14:22

Vanilijica od Triše, moja prva u životu!!Heart  Zbilja je u životu nisam nikad vidjela uživo!!

Slak od Nine, vidi draga kako napreduje!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2011 u 14:26
Vaš crnoglavac a moj crnogorac, lijepo je narasao!!!  Nažalost, ostala dva  koja su i bila u lošem stanju (zato sam ih i pokupila, jer ondje ionako nebi imali šanse) nisu ipak preživjeli!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2011 u 14:41

Calliandri se, Nina, osušila vršna grančica, pa sam je recnula, i sada je počela pupati!!

Ali zato se koraljno drvce, erithrina, jako dobro drži i uživa na suncu!!

A dlakava kalanhoja se isto dobro drži, iako je skrivečki došla sa mnom doma, Wink, u džepiću!!

Ovo su moja dva papelcana bijela hibića sa Brača (Wink iz samostana) uh tek na slici vidim da se ovaj desni ne drži nešto dobro, idem se pomoliti, opet!!!

A ovo vam je dokaz da se orhideja lurdisija može zapelcati i od reznice!! Odlomljenu grančicu sa dva listića, koja se bez problema zakorjenila, sada je dobila dva nova listića!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2011 u 14:48

Nije sve zeleno, nešto se i šareni na mojim prozorima!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2011 u 15:00

Par sličica mog dvorišta okupanog zubatim suncem!!!

A ovo je sve kaj je ostalo od našeg snijega!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2011 u 15:18

A za mene i nju se nazna koja je sretnija!!!

A ova tri bucka sutra dobivaju društvo, i već im se jako raduju!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2011 u 15:20

Prošlogodišnji kaktusići od Tikvić, uz sjemenčice, imaju i cvijetiće a svaki ima po 3-4 mlada još manja kaktusića!!

Mali fikusič-bonsai, kojeg se ja ne usudim izreckati, a to mi nije problem kod nekih drugih biljčica, ali ovo mi je dar sekice, pred 15 godina sigurno ako ne i više u društvu s Mito-Burito, od malog kaktusa

Šarenolisni bršljan, sa velikim listovima, oduševljava me svakim danom sve više!  Možda zato jer me stavno u mislima vodi u Njivice!!

[/QUOTE]

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2011 u 15:27

Mirjam,  smile113, drago mi je kaj si svratila!!!

Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 592
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2011 u 17:31
Originalno poslano od člana Free Free napisao:

A za mene i nju se nazna koja je sretnija!!!

A ova tri bucka sutra dobivaju društvo, i već im se jako raduju!!!

Koja predivna ruselija,bojim se da će moja otići.smile43Neznam puno o njima a trudila sam se i učinila sve što sam pročitala.
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2011 u 23:20
Free Thumbs%20Up
 Orhideje su ti lijepe i zdrave, njegovane. Drago mi je što imaš "zeleni prst" pa ti se sve ulovi, to i mene veseli, ne samo tebe Clap
Rijeka

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2011 u 10:26
Miro, sve mi se hvata, samo ne tvoja živica, photinia!! Sa time zbilja nemam sreće!! Vele, treća sreća, pa ćemo da vidimo, a vele i da treba ukrasti!!!

Mirjam, pa napisala sam u temi o ruseliji, meni to izgleda kao biljka koja i početniku može dati krila!!!! Moja se razbucala, ova, a od zapelcanih grančica-vršnih reznica-ostatak od pinciranja, sve se ukorjenilo!! Pa ako ostaneš bez nje, kako je meni Atonija rekla (te njene riječi-nikad neću zaboraviti) IMA U MENE KORALJ ZA TEBE, pa tako imaš i ti, imam još zapelcanih!!!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 132133134135136 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.