Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 115116117118119 251> |
Korisnik | |
dadacvjetić ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 362 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sretna Nova godina, mir, sreća i veselje nek budu uvijek u domu tvom
![]() |
|
živi svaki dan ko da ti je posljednji.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Sretan Božić i obilje božijeg blagoslova tebi i tvojoj obitelji
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
dadacvjetić ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 362 |
Neka čarolija Božića u tvoj dom donese sreću, zdravlje i veselje, te puno, puno raznog cvijeće.
|
|
živi svaki dan ko da ti je posljednji.
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Draga Free tebi i obitelji sretan i blagoslovljen nek je Božić!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Rijeka
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Uploaded with ImageShack.us Male jaslice u podnožju moje jelkice, draga su uspomena meni i mojoj djeci na majčicu MM!!! Iako su malo oštećene, nakon 28 godina, još su uvijek lijepe!! ![]() Uploaded with ImageShack.us Čestit Vam i blagoslovljen Božić , drage moje djevojčice!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Free,
kod tebe uvijek ima svega; zeleno, i u kući rascvjetano. A orhideje su ti super. Stvarno imaš čarobne ruke. Idem dalje, tj. još ![]() Puno ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I zeleno i šareno i sunčano - lijepo si obojala svoj dom i dvorište!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Emilly, uljepšala si mi svojim paketom dan, više od sunca, koje je cijeli dan sjalo!!! Od srca ti hvala!!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Free legenda si,kod tebe i kamen valjda raste i cvijeta.
![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
Miro, sve mi se hvata, samo ne tvoja živica, photinia!! Sa time zbilja nemam sreće!! Vele, treća sreća, pa ćemo da vidimo, a vele i da treba ukrasti!!!
Mirjam, pa napisala sam u temi o ruseliji, meni to izgleda kao biljka koja i početniku može dati krila!!!! Moja se razbucala, ova, a od zapelcanih grančica-vršnih reznica-ostatak od pinciranja, sve se ukorjenilo!! Pa ako ostaneš bez nje, kako je meni Atonija rekla (te njene riječi-nikad neću zaboraviti) IMA U MENE KORALJ ZA TEBE, pa tako imaš i ti, imam još zapelcanih!!! |
|
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Free
![]() Orhideje su ti lijepe i zdrave, njegovane. Drago mi je što imaš "zeleni prst" pa ti se sve ulovi, to i mene veseli, ne samo tebe
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
Mirjam, ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Prošlogodišnji kaktusići od Tikvić, uz sjemenčice, imaju i cvijetiće a svaki ima po 3-4 mlada još manja kaktusića!! ![]() Uploaded with ImageShack.us Mali fikusič-bonsai, kojeg se ja ne usudim izreckati, a to mi nije problem kod nekih drugih biljčica, ali ovo mi je dar sekice, pred 15 godina sigurno ako ne i više u društvu s Mito-Burito, od malog kaktusa ![]() Uploaded with ImageShack.us Šarenolisni bršljan, sa velikim listovima, oduševljava me svakim danom sve više! Možda zato jer me stavno u mislima vodi u Njivice!! [/QUOTE] |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us A za mene i nju se nazna koja je sretnija!!! ![]() Uploaded with ImageShack.us A ova tri bucka sutra dobivaju društvo, i već im se jako raduju!!! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Par sličica mog dvorišta okupanog zubatim suncem!!! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us A ovo je sve kaj je ostalo od našeg snijega!!! |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 115116117118119 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |