Početna stranica Početna stranica > Drveće, živice, palme ruže i bonsa -Forum o drveću > Egzotično grmlje i drveće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7576777879 131>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2012 u 09:13
Moji nikako da se oporave kasno ih unijela i nisam odmah smijestila na oodgovarajuče mijesto,morala na put u kući bilo hladno i evo pate cijelu zimu.Neki uginuli!!!Cry Ali čekam novu sezonu i redovno posijećujem Kufland prošle godine imali su krasnih,nadam se i ove godiine.
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2012 u 23:20
Ja mislim da svi muževi kažu isto ili otprilike isto. MM kaže lijep je i to je cijeli komentar. Ovaj na slici je prošle jeseni cvjetao i bio je tamniji cvijet ali tada je bio vani a sada je u hodniku gdje nema baš previše svjetla. Meni je lijepa i ova boja.
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2012 u 21:46
Predivni su svi hibiji.

Meni moj samo kaže:" imaš jedan ne možeš imati sve"!!!!!! Wacko
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2012 u 21:32
Ksan, prelijep je!
Milice, kad sam vidjela veličanstveni cvijet tvog hibija, ovu predivnu roza boju, MM je u susjednoj sobi čuo samo: "Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Kako je divan! Baš si tog želim!"
Ajd pogodi što je prokomentirao! Smile
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2012 u 21:02
Moj prvi cvijetak u novoj godini.

Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
keeka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 252
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje keeka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2012 u 20:25
Ksan divan ti je, ja si uvijek zelim kupiti dupli al nikako da naide na njih.
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2012 u 19:30
Ksan,jeli to crvena boja?Nisam sigurna da li ga slika točno odražava?Krasan jesmile71
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2012 u 17:52
@KsanThumbs%20Up prekrasan jesmile99
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2012 u 17:47
Ovo je moj Hibi.

Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2012 u 00:50
Nina,sandučić ti je pun,ne možeš primat porukeThumbs%20Down
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2012 u 00:42
pčelice,hvalaThumbs%20Up...mislila sam na nešto drugo.Ovo na stranicama sam čitala..
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2012 u 23:34
Sorry draga pčelica, sve sam pročitala, ali nigdje nisam našla na sistem razmnožavanja reznica s grijanom podlogom.
Pokušat ću informaciju dobiti na drugom PDF-u, gdje se takav naćin razmnožavanja reznicom spominje!
Svejedno, hvalaThumbs%20Up
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 1966
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2012 u 21:48
Tea, pogledaj ovdje...a i kroz ovih više od pedeset stranica Nina nam je toliko puta savjetovala što i kada raditi, samo treba čitati!
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2012 u 19:53
Originalno poslano od člana pčelica7 pčelica7 napisao:

bebolina, ovo kad sam spomenula za prozirne čašice nisam mislila na zalijevanje, nego da vidiš što se događa sa korjenjem, kad je vrijeme za otvaranje rasadnika i pripreme reznica za presaditi u tegle...

ovo što te muči oko zalijevanja, moje iskustvo je takvo da zalijevanja nije bilo, stvarala se vlaga i te kapljice su se samo spustile u zemlju...

držala sam se uputa koje nam je Nina napisala i to je to

pčelice,sorry gdje su te upute?
Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 1966
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2012 u 18:36
bebolina, ovo kad sam spomenula za prozirne čašice nisam mislila na zalijevanje, nego da vidiš što se događa sa korjenjem, kad je vrijeme za otvaranje rasadnika i pripreme reznica za presaditi u tegle...

ovo što te muči oko zalijevanja, moje iskustvo je takvo da zalijevanja nije bilo, stvarala se vlaga i te kapljice su se samo spustile u zemlju...

držala sam se uputa koje nam je Nina napisala i to je to
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2012 u 12:24
Probaj procjeniti za kolko se otprilike osuše,tipa par dana ili dulje.Ti znaš najbolje kolko grijači griju,kolko svijetla ima i sve ostalog pa probaj ocjenit.Ako fulaš u dan pa malo budu suhi,mislim da ti je to bolje nego da su konstatno vlažni i topli.
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2012 u 12:07
Bojim se da bi se bez zalijevanja jako brzo osušili, obzirom da su na grijaču koji ih dobro grije...
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2012 u 11:55
Probaj ih onda bolje rijeđe zaljevati ili špricati nego više.Od viška vlage mogu strunuti a od manjka će im trebati sam više vremena.Nadam se...Embarrassed
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2012 u 11:50
Svaka škola košta!
Te sam grane dobila na prepad, tako da sam bez puno razmišljanja istog trena ih zabola u čaše koje su mi prve pale pod ruku. Da nisam imala i prozirnih, ne bi mi bilo krivo...buba-trubaThumbs%20Down
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2012 u 11:39
Sad si napravila drukčije i nema veze.Kako bude bit ćeThumbs%20UpZnaš za drugi put,glavu goreWink
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7576777879 131>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.