Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7576777879 131> |
Korisnik | |
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moji nikako da se oporave kasno ih unijela i nisam odmah smijestila na oodgovarajuče mijesto,morala na put u kući bilo hladno i evo pate cijelu zimu.Neki uginuli!!!
![]() |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ja mislim da svi muževi kažu isto ili otprilike isto. MM kaže lijep je i to je cijeli komentar. Ovaj na slici je prošle jeseni cvjetao i bio je tamniji cvijet ali tada je bio vani a sada je u hodniku gdje nema baš previše svjetla. Meni je lijepa i ova boja.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Predivni su svi hibiji.
Meni moj samo kaže:" imaš jedan ne možeš imati sve"!!!!!!
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Ksan, prelijep je!
Milice, kad sam vidjela veličanstveni cvijet tvog hibija, ovu predivnu roza boju, MM je u susjednoj sobi čuo samo: "Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Kako je divan! Baš si tog želim!" Ajd pogodi što je prokomentirao! ![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
keeka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 252 |
Ksan divan ti je, ja si uvijek zelim kupiti dupli al nikako da naide na njih.
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Ksan,jeli to crvena boja?Nisam sigurna da li ga slika točno odražava?Krasan je
![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
@Ksan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Nina,sandučić ti je pun,ne možeš primat poruke
![]() |
|
|
|
![]() |
|
pčelice,hvala
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Sorry draga pčelica, sve sam pročitala, ali nigdje nisam našla na sistem razmnožavanja reznica s grijanom podlogom.
Pokušat ću informaciju dobiti na drugom PDF-u, gdje se takav naćin razmnožavanja reznicom spominje!
Svejedno, hvala
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Tea, pogledaj ovdje...a i kroz ovih više od pedeset stranica Nina nam je toliko puta savjetovala što i kada raditi, samo treba čitati!
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
pčelice,sorry gdje su te upute? |
|
|
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
bebolina, ovo kad sam spomenula za prozirne čašice nisam mislila na zalijevanje, nego da vidiš što se događa sa korjenjem, kad je vrijeme za otvaranje rasadnika i pripreme reznica za presaditi u tegle...
ovo što te muči oko zalijevanja, moje iskustvo je takvo da zalijevanja nije bilo, stvarala se vlaga i te kapljice su se samo spustile u zemlju... držala sam se uputa koje nam je Nina napisala i to je to ![]() |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
Probaj procjeniti za kolko se otprilike osuše,tipa par dana ili dulje.Ti znaš najbolje kolko grijači griju,kolko svijetla ima i sve ostalog pa probaj ocjenit.Ako fulaš u dan pa malo budu suhi,mislim da ti je to bolje nego da su konstatno vlažni i topli.
|
|
|
|
![]() |
|
Bojim se da bi se bez zalijevanja jako brzo osušili, obzirom da su na grijaču koji ih dobro grije...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Probaj ih onda bolje rijeđe zaljevati ili špricati nego više.Od viška vlage mogu strunuti a od manjka će im trebati sam više vremena.Nadam se...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Svaka škola košta!
Te sam grane dobila na prepad, tako da sam bez puno razmišljanja istog trena ih zabola u čaše koje su mi prve pale pod ruku. Da nisam imala i prozirnih, ne bi mi bilo krivo...buba-truba
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sad si napravila drukčije i nema veze.Kako bude bit će
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7576777879 131> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |