Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 114115116117118 251> |
Korisnik | |
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Free,
Vrt ti je i u ovo doba lijep,posjetila sam ti vrt za dušu,pa sam i moju odmorila usput.
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Krasan je i po zimi draga
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Mirin poklon za novu godinu, dobio je svoje stalno mjesto, gdje ću moći pratiti njegov rast i naravno, uživati u cvjetanju!! Uploaded with ImageShack.us |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
6.siječanj 2o12, i moj vrt ovako okupan suncem
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
Hvala drage moje na čestitkama!!! Sve što ste mi poželjele ja vam duplo vračam natrag!!!
Jagoda, ti si nam kao kraljica kamelija, pa jel bi mogla meni uskočit savjetom: ima li ikakve šanse da meni uspije zakorijeniti kamelijicu??? Reznice "L", hormon, u krevetić i prekriveno staklenom bocom!!! Znam da to uspijeva u rijetkim slučajevima, ali ja nebi bila ja da ne probam!! |
|
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
SRETNA I VESELA TI BILA NOVA 2012. GODINA, DRAGA FREE...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
???
![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
Je, ribica moja, cveteke ostavim doma, nekaj ponesem uvijek na put, 10 puta više donesem s puta a još me doma dočekaju cveteki!!! Jelda da sam sretna, pa valjda zato kaj sam tak dobra prema njima!!!
![]() A i učili su me: ne očekuj od života više nego si mu dala, pa zato dajem i šakom i kapom, pa mi se nešto i vrati!!! |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Pravi cvjetni doček si i doma imala!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Predivna je! Imam sličnu, tvoja mi se samo čini malo više voštana
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Tvoje cvijeće zna da ga s velikom ljubavlju obasipaš,pa ti priredilo lijepu dobrodošlicu,a pokloni predivni.Dobrodošla kući Free,jel skoro kuhaš kakvu malu crnu vruću? |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Uvijek ti se iznova divim koliko pažnje posvećuješ svakoj pa i najmanjoj, nakržljavijoj biljci pa i onoj koja je već na izdisaju. Svaka ti čast, to je ona prava,najpravija ljubav za biljke. Ja nemam ni pola strpljenja kao ti, zato me uvijek oduševe cvjetoljupci koji neki mali, već uveli batrljak spašavaju od propasti i čekaju kad će vidjeti i najmanji znak života-minijaturni listić
![]() Ruselija, hibi, orhideje .......PREDIVNO!!!
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Emily, pa u albumu tako prođem preko nje jer sam mislila da sam je već stavila!!! Evo, ocvala je davno, a jednu mladicu, što sam sama uzgojila, sam dala malom kaktusu, možda je i ona stavila sličicu!!! Curice, baš ste me obradovale posjetom!! Pusa svima |
|
|
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Free legenda si,svaki put kad povirim kod tebe oduševiš me i iznenadiš prekrasnim primjercima.
![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Dendrobium je predivan, baš mi se sviđa boja
![]() Šta se desilo sa catlleyom, nikako da dočekam cvijetove ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
za cvjecke
![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Vjerujem da te razveselila ova cvjetna dobrodošlica po povratku kući! Lisna begonija je zbilja posebno lijepa, ali ovaj kukurijek me oborio s nogu!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
![]() Njivičke kišne ljepotice!! Uploaded with ImageShack.us ![]() A za tebe neznam ime ali sada znam da si Belinina, isto te mama nudila!!!! Uploaded with ImageShack.us ![]() Kukurjek, prekrasan bijeli, darak moje krčke domaćice!!! E sada idemo na spavanje!!! Valja uloviti sat ili dva, noć je bila preduga a ImageShack me izludio do bola!!! Laka vam noćkica!! Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
Djevojčice moje drage, hvala na dobrim željama, podrazumijeva se da i vama želim sve najbolje u novoj, ako je bila stara dobra nek vam nova bude još bolja i svima puno zdravlja i cvijeća!!!
Nakon povratka s Krka, dočekao me buket rasvijetanog plumbaga i anturiuma, pa vam njima zahvaljujem na posjeti dok me nije bilo!!! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Ovo je sukulent koji sam dobila od Beline, nisam žicala, žena je nudila!! Kod nje je prepun žutih pupića!! I čim sam došla doma odjurim vidjeti mojeg i vidim žute, žute cvjetne pupiće!!! Jeeejjeeee, Belina i meni će cvasti!!! Uploaded with ImageShack.us ![]() Dendrić procvijetao isto!! Uploaded with ImageShack.us ![]() Lisna begonijica, prekrasnih velikih listova, poklon Silvy Uploaded with ImageShack.us ![]() A ovim trima slikicama vas moram udaviti, uski sabljasti listovi dužine 70cm, jel to posebna vrsta juke ili...????? Mirin darak!! ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Free neka te prati sreća i radost u Novoj 2012
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 114115116117118 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |