Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 243> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lijepo ti izgleda vrt i po zimi
![]() a u zimovalištu je sve na zavidnoj razini |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hvala vam svima, jedva čekam proljeće da malo zamažem ruke, zima je tako dosadna.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Gužva u hodniku je preslatka, draga Triša!
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Ne znam kaj mi je ljepše - biljke koje cvjetaju na vrtu, okićeni borić ili gužva u hodniku. ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lijepo vani a i unutra. Neka se samo gužvaju, vrijeme brzo prolazi, opet će uživati na suncu, još malo.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lijepo si smjestila svoje zelene prijatelje u hodnik, svi redom su cakani!
A borek u vrtu je krasan.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hvala kaktusiću, ima svega nagužvanog, ali mene jako veseli.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Bravo za novi fotić,sad možemo još više uživati u tvom dvorištu,koje je ipak rascvjetano,nije prazna pustoš kao u mojem.A da znaš kako volim ovakve gužve u hodniku,ne znam koji je kaktus ili sukulent ljepši. |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Anabistrica
![]() Kako konačno imam novi fotić, vrijeme je da stavim i nekoliko slikica za vas, koji redovito posjećujete moje dvorište i kad se u njemu ništa ne događa, kao ovih dana.
No ipak, kako je lijepo vrijeme cvate neumorni solanum jasminoides,
![]() Lantanina "žuta" prvi put cvjeta ove godine, dobro sam je zamotala, nadam se da će prezimiti.
![]() Još jedan poklon naše drage Lantane, ova predivna festuca, vlasulja, plava trava, obožavam je jer je lijepa i zimi i ljeti.
![]() Još jedna biljka koja je uvijek lijepa - zečje uši
![]() Aloa striatula uvijek ostaje u dvorištu i zimi je zelena i lijepa
![]() Za Novu godinu "procvjetao" je i moj mali bor i to crvenim lopticama
![]() U dvorištu je ipak nekako pusto, no zato je u mom hodniku sveopća gužva
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Toliko za danas, pozdravljam vas i željno isčekujem proljeće.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Kak bi mogli biti zlobni i ljubomorni kad zavirujemo u tuđe vrtove uz dozvolu vlasnika i uživamo u lijepom cvijeću. Osim toga, tuđi su vrtovi i izvor ideja za vlastiti. |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Hvala svima, mislim na vas i drago mi je što vas imam
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Draga Triša, |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Draga Triša, sretan ti 4-ti rođendan i ostani još dugo sa nama ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ajme drage moje, baš ste me iznenadile, koliko vas je došlo u moje "dvorište", sve nebi ni stale. No hvala vam od srca, divno mi je s vama, jer ovdje nema zlobe, ljubomore, ružnih misli, a to je ono što nam svima treba.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
DRAGA TRIŠA SRETNA TI NOVA GODINA I SRETNA TI 4. GODIŠNJICA FORUMSKOG STAŽA. ..
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
E, pa lijepa godišnjica, ČESTITAM ![]() Jupiiiii za fotić bit će slikica!
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
čestitam i ja i želim da se još dugo, dugo družimo na forumu
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Triškica,čestitam ti i ovdje
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga Triša i moje iskrene čestitke za tvoj 4 rođendan na ovom forumu, i kao što reče Mira, bez tebe bi ovaj forum stvarno bio nezamisliv.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |