Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Šm. vrt pun iznenađenja 2011
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Šm. vrt pun iznenađenja 2011

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 26>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2012 u 15:50
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

Hvala vam cure i vama takođe želim sretnu i dobru godinusmile79

Prošla je počela sa dobitkom na lotu ( 200 i nešto kn) bila je teška i mučna, ova godina počinje sa kaznom pauku od 600 kn pa će sigurno biti dobra. To me tješiLOL

Draga samo da te utješim da je i meni točno tako počela ova godina, samo smo mi platili kaznu od 500,00 kuna. Nisi jedina, ali neka je zdravlja a za ostalo ćemo lako.

Nego, tek sada sam vidjela da ste sagradili temelje, pa ti od srca čestitam i želim da je napravite što prije ali bez puno odricanja ( zato moraš igrati lotoLOL).
Puno   smile79
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2012 u 22:02
Odavno nisam prošetala tvojim vrtom i iznenađena sam promjenama,sve je tako uredno,lijepo,puno cvijećkica,želim ti puno zdravlja i sve želje da ti se ispune u Novoj 2012.gsmile99
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2012 u 18:17

Evo me po prvi puta u tvom vrtu u ovoj godini.
Iako te se često sjetim (jer prolazim blizu tvoje kuće kad idem na posao), nažalost još nisam svratila da vidim temelje "uživo". U svakom slučaju čestitam na konačno nečem konkretnom tj. na vidljivom pomaku. Nadam se da si nakon svih onih peripetija kroz koje si prolazila, napokon malo odahnula. Sad odmori i skupljaj snagu (i malo novaca) - brzo će proljeće pa će i tvoje vrijedne ruke krenuti u nastavak radova.
smile113  I naravno, sve Ti najljepše želim u Novoj godini.

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2012 u 13:09
Originalno poslano od člana Anaida Anaida napisao:

Smrčko, ja sam crosandri samo otkinula jedan vrh koji nije cvjetao i Free ga odnijela doma.. Mislim da je to bilo u proljeće, a moramo nju pitati da li je u vodi ostavila da pusti korijenje ili je odmah u zemlju posadila..

Free....??

Ja sam je zasadila u teglicu odma, umočila u hormon , zalijala i poklopila, i nisam je dirala mjesecima, ako bih je i ponekad otkrila, za par minuta bi se listići spustili kao da se suši, znači ne otkrivati dok joj flaša ne postane premala!!  I prije 3 tjedna sam orezala ovu koju mi je Anaida dala i vršne grančice na isti način zasadila!!  Bez otkrivanja, izgledaju kao da su još na velikoj krosandri!! Zalijevan samo okolo flaše, ne dižem je ni kod zalijevanja!!  Nadam se da sam još nekome pomogla, iako nisam odma vidjela Anaidino pitanje, i da si postupila barem približno tako!!  I nečeš je kasapiti bez veze, ionako se izduži, rezanje joj je čak i potrebno!!
 Sve večinom pelcam ovako, i moram priznati, rezultati su dobri, neočekivano, čak i sa biljkama koje se teže pakorijene!! 
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2012 u 11:25
Hvala vam cure i vama takođe želim sretnu i dobru godinusmile79

Prošla je počela sa dobitkom na lotu ( 200 i nešto kn) bila je teška i mučna, ova godina počinje sa kaznom pauku od 600 kn pa će sigurno biti dobra. To me tješiLOL
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2012 u 04:43
SRETNA I VESELA NEKA TI JE NOVA 2012. GODINA, DRAGA SMRCKO....
sutra je novi dan
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2011 u 09:01
I ja ti zelim novu adresu,puno srece,ljubavi i zdravlja u Novoj 2012!
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2011 u 01:35
smile78Hvala i tebi Mari!!
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2011 u 01:23
Sretna ti Nova Godina!smile99
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2011 u 00:05
Da i čokoladu sam dobila
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2011 u 00:04
Zvrkić hvalai tebe nije dugo bilo, li sam ja van svih događanja

Mira hvalaHug

I na kraju jedno iznenađenje koje me jako obradovalo od našeg Otočića, čovjek se obraduje malim stvarima i nadam se da će se želja ostavriti za mog života.

Ovom čestitkom Vam svima želim sretnu novu godinu i uspjeh kakav će iznenaditi EuropuTongue

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2011 u 23:58
Evo me da malo navratim u moj vrt, napravila temelje i kao da sam riješila problem i idem daljeLOL Ma malo sam premorena od svih događaja ove godine i poslaConfused

Alisice       , i hvala na ideji za zaštitnu ogradu. Spasila mi je mnogo biljaka.
Morat ćemo je pojačavati, vjetar je toliko jak da mi je slomio metalni stup od ograde zbog tog vjetrobrana. MM nije vjerovao kad sam mu to govorila da će se desiti i desilo se.

AnaidaHug pokušat ću nešto, malo ću pretražiti net kao bi najbolje bilo. Još je lijepa i zelena pa ne bi željela da je bezuspješno kasapim.

Kiki-ko Hugsmirio se živac, nikad se ne ponovilo više. Dobijala sam inekcije neurobriona i pijem još uvijek tablete neurobrion. Bila sam i na fizikalnoj terapiji. Kažu da ga može i vjetar pokrenutiCry
Lijekove tegretol sam sama odbacila, nuspojave su bile kao horor film. Čak mi je znalo lice utrnuti sa jezikom da nisam mogla prčatiLOL. Mislim to je MM jako godiloLOL, ali kad sam propričalasmilie_girl_074.gif
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2011 u 22:21

Svako dobro, tebi i obiteljii!

Rijeka

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2011 u 15:44
Smrčkice, probaj pelcati crosandru tako da ju u zemlju upikneš i utopliš pod flašom ili najlonom!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2011 u 21:51
smrcko, svratih nakon duze vremena a kod tebe puno promjena, cestitam na pocetnim temeljimaClap

a vrt ti izgleda divnoClap
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2011 u 11:21
Svaki put uživam u tvom vrtu,a nadam se da ću i u gradnji.
Kako tvoj trigeminus?Moja bivša kolegica se godinama bori s njim.Muke paklene.Jesi jako grogi od ljekova?Pazi,stres ga aktivira.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2011 u 06:31
Smrčko, ja sam crosandri samo otkinula jedan vrh koji nije cvjetao i Free ga odnijela doma.. Mislim da je to bilo u proljeće, a moramo nju pitati da li je u vodi ostavila da pusti korijenje ili je odmah u zemlju posadila..

Free....??
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2011 u 22:31
Smrčkić,čestitke na novostima!!I nek si se vratila,nedostajala si..Biljčice su super,a vidim i zaštitna ograda je tu!Nadam se da si zadovljna..Smile
Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2011 u 21:33
Mira, Otočiću hvala na lijepim rječimaHug

Gospina trava hvala. To je istina da ispod jabuke teško da će pasti šljiva. S obje strane obitelji su svi redom vrtlari, ako nemaju vrt i balkon je dobar za povrtnjak. Jedan dio obitelji je sklon eksperimentima, malčem se koriste još od prije mog rođenja, tako da krv nije vodaTongue

E Free ne znam kako ću na onaj svijet morat ću imati barem 120 godina, tko će napustiti tu lipotuLOL

Hoja ja ih čekam, kad god dođu dobrodošlismilie_mil_025.gif

Hej AnaidicaHeart kako si pelcala kćer od Kasandre, ukorjenjujeli se grana i kako?

Anastazija našla sam mir kad smo platili račun i sve završili. Još mali problemi me muče, i nadam se razrješenju u idućoj godini. Hvala Bogu.Tongue

smile79
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2011 u 19:07
Ti si spremila kućicu, a stanari su spremni.
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 26>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.