Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj kamenjar i vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj kamenjar i vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5657585960 70>
Korisnik
Poruka
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2012 u 13:03
Joj sorry Milice, odmah brišem Embarrassed
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2012 u 21:08
Mislila sam malo svratit, bacit oko, a kad ono, ne mogu iz vrta van. Toliko toga za pogledat, a sve tako lijepo i raskošno. Pravi užitak. Ali ipak, najljepši mi je bijeli plamenac. Ko san. Skoro da sam osjetila i miris kad sam ga vidla.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2012 u 23:03
Horti, bila sam ja još ljetos u tvojem vrtu, al nisam komentirala. Hm, staza od panjića, pa moja se može sakriti, vidi se da su tu imali posla "ljudi od struke", a vjerojatno vam je lakše i do materijala  (čime je zaštičeno drvo?)

Pakujci su prekrasni i Sedum matrona mi se jako sviđa.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2012 u 09:48
Hvala Anabistrica i Carol što ste sa svojih brda došle k meni Hug.
Carol, za stazu smo srezali kestenove stupove što su nam ostali kao višak od ograde. Njih smo kupili impregnirane a koliko budu trajni-vidjet ćemo.
A baš da su radili ljudi od struke LOL... To kod mene ide ovak: ja nešto naumim i počnem petljat bez veze, improviziram. Onda se ubaci MM i veli: " Ma daj čemu je to slično, ajmo to napravit kak treba!" On ima super ideje i puno mašte al ga treba potaknut. I nije baš za izvedbu, tu opet moram ja prionut, al pomogne malo Wink.
Pakujaca i phloxića ovdje nikad ne manjka, pa ako trebate, čujemo se na pp Wink
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2012 u 20:19
Da li lamparantus preživi vani?
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2012 u 21:04
Horti ovo je vrijeme kada uđem u neki vrtić i ne odustajem dok ga ne pogledam od početka do kraja i kada sve vidim ostanem paf jer toliko lijepote na jednom mjestu
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2012 u 09:03
Milice, lamprantus mi je već dvije zime preživio vani. Imam ga i u kamenjaru i u gredici i sad sam ga još posadila uz stepenice. Iskreno, nisam mislila da je tako otporan al iznenadio me. Vjerovatno mu paše propusna zemlja kod mene pa se osjeća "ko doma".
I naravno Milice, blue sky - hvala na svraćanju u moj vrt Hug

Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2012 u 09:35
uvjek kad vidim lamparantus bude mi žao što sam ssvoj pokidala,imala sam ga jako puno i nagovorili me da ga bacit,navodno da ga zmije vole Confused.tvoj je baš lijep ,a trave su ti smile120
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2012 u 20:43
Horti moram ti reći da je tvoj kamenjar nešto najljepše što sam do sad vidjela.Samo da znaš ,ako padnem to će biti od šoka od svega što vidjeh u tvom vrtu [IMG]smileys/c029%5b1%5d.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/c029%5b1%5d.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/c029%5b1%5d.gif" align="middle" />
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2012 u 10:34
Jedva sam pronašla svoj vrt, tak mi i treba kad sam lijena.
Hvala cure što nahvaliste moje biljčice i kamenjar Hug.
Da ne ispadne da me je proljeće zaobišlo ove godine moram staviti koju sličicu:

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2012 u 10:38
Lijepo proljeće u tvome vrtu.....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2012 u 10:43

Svratila sam i drago mi je da sam vidjela friške slike iz tvog vrta.
Krasan ti je crveni kukurijek, moj ove godine nažalost ne cvate....

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2012 u 11:15
Ne pričaj ti nama da si lijena žena, lijena žena nemože imati najljepši kamenjar na cif-u , najljepši vrt s pakujcima i graničicama i sa svim onim krasotama iz donjeg vrta!!  A gornji vrt nisam ni spomenula, a još staza koja ih spaja !!!

Ono crveno smile93 namjerno neću spominjati, ali ti zato zahvaljujem na novim sličicama !!!smile219
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Cvijetomanijak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
*moderator - povrća

Bodovi: 496
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvijetomanijak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2012 u 11:51
Ovaj red sfrana mi se bas dopao ,zar si ih sadila izmdju kamenih ploca il su se sami rasijali...
Velika gorica
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2012 u 12:43
Nisam ih sadila između ploča, same se razmnožavaju. Baš bi bilo lijepo kad bi se tako raširile između svih ploča ali na žalost biraju samo sjenovite dijelove ispod magnolije.
Free, hvala što si me tako nahvalila Embarrassed. A što to crveno spominješ, to nisam razumila Confused?
Nataly, Milice - rado vas ovdje pozdravljam
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2012 u 15:27
Slika sa šafranima i visibabama je pre,predivna!!!!
Imaš krasno proljeće u vrtu Hug
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2012 u 15:34
 I bolje ti je da se praviš da nisi razumijela !!!Confused

Ti imaš crvene a ja bijele !!!Tongue
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2012 u 18:16
Vec smo pomislili da je Horti ostala negdje zametena u snijegu, a kad ono, ona zatrpana sa safranima, sunovratima, kukurjecima.....
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2012 u 20:24
Ostala sam kao i ostali bez daha naprosto, ovo što ti imaš nije vrt nego pravi botanički vrt. Prekrasno!!!smile94
belica,zagreb
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2012 u 20:32
Prvi put sam do kraja razgledala tvoj vrt.Biljkice i stazica famozni,kamenjar tako prirodan, domaći... ima dušu a cvjetići na 48 stranici su me nasmijali do suza! Hvala ti Horti
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5657585960 70>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.