Početna stranica Početna stranica > Drveće, živice, palme ruže i bonsa -Forum o drveću > Grmlje
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Krumpirov grm - Solanum Lycianthes rantonnetii
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Krumpirov grm - Solanum Lycianthes rantonnetii

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 26>
Korisnik
Poruka
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2011 u 08:44
moj veliki krumpirko, dobro sam ga ošišala, nešto mu očito nije dobro. nije mi fin i bujan kao prošlih godina. možda je jednostavno ostario!

jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2011 u 10:37
antonija koliko godina ima? bome dobro mu je deblo...

mali kaktus tvoj krumpirko je najljepši kojeg sam dosada vidjela smile71
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2011 u 10:44
ima sigurno 10-12 godina. on u stvari ima dva debla. ovo tanje je mlađe. to sam ostavila jedan izboj!
nešto mi se sa njim događa, prihranjivam ga normalno, zalijevam, rijedak je i šugav. listovi žute i odpadaju. moram proučiti temu, ako išta piše o bolestima!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2011 u 15:39
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2011 u 20:57
prvi put vidim plodove krumpirka, baš me zanima hoće li stići potamniti

tu se vidi sićušni zametak ploda

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2011 u 08:21
natalija, krumpirka imam valjda nekih 100 godina, nikad mu nisam vidila plod. i sad su mi puni cvijetića. onaj stari sa početka stranice mi se fino oporavio, zazelenio i rascvjetao. nisam mu ništa radila.

Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2011 u 08:22
antonija i meni je prvi put, i to sam slučajno skužila da ih ima, čudno mi je da su veće samo s jedne strane grmića, (zapadne, do staze i kuće) , ne znam ima li to ikakve veze, valjda je pčelicama ili nekim drugm kukcima bilo ugodnije oprašivati sa strane gdje ima manje sunca LOL
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2011 u 09:15
ja imam i bijeloga krumpirla. uzgojila sam ga od grančice. nije cvijeto, na proljeće ide u formiranje oblika!

Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2011 u 09:47
nisam znala da ima i bijeli, samo onaj bijelog cvijeta penjačica - solanum jasminoides
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2011 u 09:52

natalija, ima! imam ja i penjačicu i ovog drugog bijelog.

Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2011 u 12:17
Prekrasni su vam i plavi i bijeli!
smile120
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2011 u 15:24
ja sam posadila jednu malu sadnicu s korjenom šta sam dobila od enrikove none ali nema niti jednog listića, ne znam hoće li opstati
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2011 u 16:06
mari oni zimi gube lišće pa ti nju skloni u zatvoreno dok zima prođe, ne u grijano, samo da nije minus
na proljeće izbaci na sunce i sigurno će potjerati listiće i cvjetove
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2012 u 18:25
potjerao je moj novi krumpirko mlade izbojeBig%20smile baš se veselimsmile126
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2012 u 21:23
Thumbs%20Up
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2012 u 20:01
evo slike mog mladog krumpirka, pokraj je nešto izniklo, mislim da su "dukati" poslije ću njih presadit u vrt

Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2012 u 08:03
Drage
moj ,krumpirko je u vrtu,ako bude izdržao ovo nevrijeme,imati ću što slikati.
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2012 u 08:18
svekijev je poledio, nije ni čudo, danas mu je 4. dan da je u snijegu, a temperature su bar oko -6, a sigurno i koji stupanj niže

nadam se da će u proljeće opet probiti iz korjena
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2012 u 08:33
Inače, i moj je vani, u velikoj bačvi, ispod krova, u kutu, umotan s nekoliko "paučina" i od neki dan, nekoliko velikih starih stoljnjaka!
Vidjet ćemo kaj bu!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2012 u 13:15
inače i moj bijeli je vani, posađen u grasti. sad se nešto mislim da sam ga trebala unijeti. mali je, tek se prošlog proljeća ukorjenio, ni cvijeto mi nije. strah me da se ne smrzne, ovo su vanredni uvjeti. od plavih svi su vani u vrtu, šta im bude.
sad sam se sjetila kad je 2009.g. u nas bio veliki snijeg i led danima, m oj veliki krumpirko je preživio vani u vrti. nadam se da će i sada.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 26>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.