Krumpirov grm - Solanum Lycianthes rantonnetii |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 26> |
Korisnik | |
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
antonija koliko godina ima? bome dobro mu je deblo...
mali kaktus tvoj krumpirko je najljepši kojeg sam dosada vidjela ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
ima sigurno 10-12 godina. on u stvari ima dva debla. ovo tanje je mlađe. to sam ostavila jedan izboj!
nešto mi se sa njim događa, prihranjivam ga normalno, zalijevam, rijedak je i šugav. listovi žute i odpadaju. moram proučiti temu, ako išta piše o bolestima!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
prvi put vidim plodove krumpirka, baš me zanima hoće li stići potamniti
![]() ![]() tu se vidi sićušni zametak ploda ![]() |
|
![]() |
|
natalija, krumpirka imam valjda nekih 100 godina, nikad mu nisam vidila plod. i sad su mi puni cvijetića. onaj stari sa početka stranice mi se fino oporavio, zazelenio i rascvjetao. nisam mu ništa radila.
|
|
|
|
![]() |
|
antonija i meni je prvi put, i to sam slučajno skužila da ih ima, čudno mi je da su veće samo s jedne strane grmića, (zapadne, do staze i kuće) , ne znam ima li to ikakve veze, valjda je pčelicama ili nekim drugm kukcima bilo ugodnije oprašivati sa strane gdje ima manje sunca
![]() |
|
![]() |
|
ja imam i bijeloga krumpirla. uzgojila sam ga od grančice. nije cvijeto, na proljeće ide u formiranje oblika!
|
|
|
|
![]() |
|
nisam znala da ima i bijeli, samo onaj bijelog cvijeta penjačica - solanum jasminoides
|
|
![]() |
|
natalija, ima! imam ja i penjačicu i ovog drugog bijelog. |
|
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Prekrasni su vam i plavi i bijeli!
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ja sam posadila jednu malu sadnicu s korjenom šta sam dobila od enrikove none ali nema niti jednog listića, ne znam hoće li opstati
|
|
![]() |
|
mari oni zimi gube lišće pa ti nju skloni u zatvoreno dok zima prođe, ne u grijano, samo da nije minus
na proljeće izbaci na sunce i sigurno će potjerati listiće i cvjetove |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
potjerao je moj novi krumpirko mlade izboje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Drage
moj ,krumpirko je u vrtu,ako bude izdržao ovo nevrijeme,imati ću što slikati.
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
svekijev je poledio, nije ni čudo, danas mu je 4. dan da je u snijegu, a temperature su bar oko -6, a sigurno i koji stupanj niže
nadam se da će u proljeće opet probiti iz korjena |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Inače, i moj je vani, u velikoj bačvi, ispod krova, u kutu, umotan s nekoliko "paučina" i od neki dan, nekoliko velikih starih stoljnjaka!
Vidjet ćemo kaj bu! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
inače i moj bijeli je vani, posađen u grasti. sad se nešto mislim da sam ga trebala unijeti. mali je, tek se prošlog proljeća ukorjenio, ni cvijeto mi nije. strah me da se ne smrzne, ovo su vanredni uvjeti. od plavih svi su vani u vrtu, šta im bude.
sad sam se sjetila kad je 2009.g. u nas bio veliki snijeg i led danima, m oj veliki krumpirko je preživio vani u vrti. nadam se da će i sada.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |