Moj mali gradski vrt - 2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 78> |
Korisnik | |
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kao i uvijek uživala u fotografijama. Vrt u boci je prekrasan. Pravi poklon. Zanima me koliko je vremena trebalo da se sve to posloži.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
medy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 325 |
baš simpatičan vrt malen ali lijep
![]() ![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
fotosejšen u punom smislu rječi,orhideje prekrasne,lijepo je u ove hladne dane imati u kući nešto cvijetno
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
virnula samo da vidim ima li šta novo
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Sarajko i Gioiaa hvala još jednom na svemu :)))))
Anabistrica puno ti hvala.....a Kukurjeci su vrlo izdržljive biljčice i vrlo lako ih je uzgojiti.
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Tija, vrt ti je krasan, a imaš stvarno puno lijepoga bilja koje si lijepo složila, a još ljepše je slikano. Užitak pravi. Zavidim ti na fritilariji - kockavici. Na mojem je bregu preteška glinena zemlja pa ih ne mogu imati. Probala sam, ali ne prežive niti tri godine pa sam odustala. A i kukurjeci su ti predivni. Njih posebno volim.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Kao i uvijek slike za deset,a orhideje
![]() |
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Jao kako su lijepe,razmisljala sam ih kupit neki dan ...al nekako mi izgledaju osjetljivo ,pa cu pricekat jos malo da sakupim iskustva.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
bas su ljepotice
![]() |
|
![]() |
|
Belina i Emilly ...hvala vam puno!!
|
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Predivne slikice još ljepših orhideja
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Moje ljepotice su danas imale fotosejšn ;) ... drage moje najljepša vam hvala na svim čestitkama ... tu u mom vrtu me fakat dugo nije bilo.... Carol nemam ni jednu od Rogine, moje su samo od Horvata ali iz Vinice ne iz Zagreba.
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga Tija!
Sretana ti godina Nova!
Sretan ti 4-rođendan!
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Draga Tija, ja nemam tak dugačak radni staž na CIF-u kao ti, pa evo još uvijek pregledavam vrtove od prve stranice. Svaki dan po malo, pa sam stigla i do tvojeg "malog gradskog vrta", Dovoljno velikog da ga urediš za svoju dušu i da u njemu uživaš, a onda još imaš i majstora od fotografije da sve to ovjekovječi. Ruže su prekrasne.Da li je jedna od njih "Kristov jubilej" od Rogine?
Još malo, pa Božić! Sretan Božić
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Rijeka
|
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Predivno
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Rijeka
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |