Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 112113114115116 251> |
Korisnik | |
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Danas sam prvi put u životu krenula u šetnju s Donom s fotićem!!! Prekrasan je sunčan dan, pa dijelim sličice sa vama!!
![]() Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Eto, Mirjam, s obzirom da od snijega danas nema ništa kod mene, pa tako ni od anđelčića, uživaj u ovim sunčanim slikicama!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
...za dušu ste ti i tvoj cvijetnjak.Svakodnevno uživam u tvojim komentarima dok ne stigne koja sličica.Anđeleke čekam da mi napraviš i fotkaš čim konačno stigne malo snijega.
![]() ![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Bokić djevojčice, ja imam goste, a mene nema doma!!! uh uh nadam se da se nisi naljutila!! Ali glavno da kiflice nisu ostale, Hami je naišla, pa su čak i dobro došle!! Drugi put, kada dođeš u goste umjesto kolača, da se ne mučiš, možeš donjeti malo grincajga!!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
nije bed...ja volim stalno nesto mjesiti...doci cu i tvoj vrt ![]() |
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
joooooj daj baci malo
![]() |
|
jedina vrijednost, nepromjenjiva i vječna, je ljubav
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Ja evo dosla
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Već mi fališ...... ali tu si i sad s manun, va srce
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sutra dolazim!!! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga moja Free!
Sretna sam što sam te,upoznala,vrijedna dušica,navrati opet.
Slušaj ti moj cd i uživaj.
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
pokloni su zaista divni jer su dati od srca,i ja samo što se nisam rasplakala od tvoje tolike nježnosti,divne ste i veliki ljudi sa velikim srcima,pregledala sam slikice i uživala kao da sam sa vama
![]() |
|
![]() |
|
E pa da znaš, maslačak, od 10h ujutro do sada, dok sam POKUŠAVALA stavljat sličice, popila sam 3 lonca kave, da si pokucala na vrata, mogle smo je popiti u društvu!!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Krasne si poklone dobila. Šetala sam i tvojim vrtom i svasta sam krasnog vidjela. Nije me dugo bilo al sad cu biti tvoj cesti gost opet. Sljedeci put ocekujem i kavicu
![]() |
|
![]() |
|
Vratila sam se, i sve se bojim, srce će mi puknut od miline i radosti, što su sve vaše želje za sretan put, bile uslišene!!!! Srce mi je veliko do Rijeke!!! Slušam CD, poklon od Beline, NE PAČAJTE MOJU DUŠU - Mirjane Bobuš i vjerujte mi, plačem od radosti!!! I sa svakom odslušanom pjesmom - opet sam sa VAMA!!! Što napunila sam dušu uz vas !! Belina, bolji poklon nisam mogla ni zamislit!! ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us Mira, Belina i Barbara, hvala vam, vaši poklončići, za mene su, ogromni kao more !!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Ne znam jesi li već krenula, no u svakom slučaju - Sretan put! |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Sretan put i vidimo se draga!
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Baš sam pravo skitalo, sve se bojim da ću dobit zabranu!!! Ili otići od kuće ili se vratiti doma!!! Pozdrave isporučujem ekipi 051.....i hvala na željama za sretan put!!!! D O L A Z I M F I U M A N K E!!!! |
|
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Svaka čast na tolikoj energiji i volji za putovane!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Sretno draga, znam da će ti biti više nego lijepo!!!!!!!
Pozdrav cijeloj riječkoj ekipi!!!!! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 112113114115116 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |