Hvala na sjemenju, pelcerima, sadnicama...... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 151> |
Korisnik | |
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Maris draga, HVALA TI PUNO!!!!!!!!! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Maris Hvala ti do neba,draga!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
balalayka ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 102 |
hombre, puno hvala i tebi, nisam stigla ranije zahvaliti!!
![]() |
|
![]() |
|
balalayka ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 102 |
Andrej...pridružujem se zahvalama!!!;)) ![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Balalayka,hvala ti od
![]() |
|
![]() |
|
sagare22 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 185 |
Andrej,
prvo su mi ispale oči i jezik ![]() ![]() Puno puno hvala. |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
I drugi put draga!
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Ljiljus,hvala ti od srčeka.
![]() |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Da su poslane iz Australije prije bi stigle, ali vazno je da su ipak stigle.Sretno sa sjetvom. |
|
![]() |
|
tanja j ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: GOSPIĆ-ZADAR Status: Offline Bodovi: 159 |
hvala Lovri na sadnicama magnolije
![]() |
|
![]() |
|
Morana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 343 |
monstera draga, od
![]() ![]() |
|
~Cvijeće je zemljin način da se nasmije~
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Maris,Thank You!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
Ej, cure, pratim vas stalno. Vidim razmjena sjemena je bila uspješna. Super. Ja sam nakupovala nekih sjemena biljaka koje bih voljela ovog ljeta vidjeti u mom vrtu, ali još nisam počela sijati. Vidim, vi jeste. Zanima me što ste posijale i imate li neku posebnu metodu. Ja imam staklenu negrijanu prostoriju u kojoj je uvijek oko 15 stupnjeva pa me zanima da li bi tu mogla sijati ili na prozorskim daskama gdje je ccca ok 20 - 25 stupnjeva.
|
|
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Hvala Kiki-ko, sjemenkice su već u zemljici.
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Balalayka
![]() ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
acer69 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 143 |
Mak,
veliko hvala na poslanim sjemenkama. Puno si me obradovala
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Milice
![]() ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Tikvić, na Špancir kavi su cure od mene dobile lizaljke, jer nisam stigla biti kreativna, a pošto sam išla na poštu prije kave, i ti si je dobila!!!
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga Lovro sjemenkice stigle, od srca ti hvala i na sjemenkama i na lizalici!
Velika ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |