Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj mali dio zagorskog brega
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj mali dio zagorskog brega

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 41>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2012 u 22:25
Originalno poslano od člana Carol Carol napisao:

smile187Sve mi je jasno.

Konte, volim i ja kokotić........najljepše i najgušće se zasije među panjićima, a tamo gdje ga ja bacam, u gredicu, je najrijeđi.

pa kaj to nije uvijek tako? puno puta mi se dogodilo da tamo gdje sam bocnula hrpu sjemenki nije niklo ništa, a jednogodišnji kokotić mi se ove godine pojavio na mjestu gdje ga sigurno nisam ni bacila ni bocnula, a na svu sreću ni iščupala LOL a isto tako i dva različita paradajzeka LOL
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2012 u 20:38
Sad sam vidjela da nemam samo ja panjić - stazicu. A imam začudo i tepih plavih jednogodišnjih kokotića. Izgleda da slični uvjeti vladaju na dva udaljena brijega LOL.
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2012 u 23:41

Šetajuć tvojim vrtekom, onim prekrasnim stazama od panjeva, napunim baterijeThumbs%20Up

Bravosmile120
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2012 u 10:53
prekrasan vrtClap bolje reći perivojThumbs%20Up sve je zbilja za odmoriti dušu...prirodno okruženje a savršeno i decentno kultiviranoThumbs%20Up Pero Djetlić mi je interesantanBig%20smile
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 592
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2012 u 19:54

Prekrasan cvijetnjak a ja ga tek danas otkrijem što mi ne služi na čast obzirom da sam zagorska sneha i promakao mi je "djelić zagorskog brega".smile113

*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2012 u 22:48
[QUOTE=mirjam]

Prekrasan cvijetnjak a ja ga tek danas otkrijem što mi ne služi na čast obzirom da sam zagorska sneha i promakao mi je "djelić zagorskog brega".smile113

Samo polako mirjam, sve bumo stigli. I ja kaskam po vrtovima, za jedno 100 godina ih budem sve spregledala. Hvala ti na posjeti, navrati opet.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 392
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2012 u 09:33
Zaista lijep, prekrasan vrt. Posebno mi se sviđa prirodni dojam koji ostavlja i engleski "štih". Obožavam ovakve naoko ležerne vrtove, a zna se koliko truda treba uložiti da izgleda tako!
Veliko pet za ruže! Njihova sam velika ljubiteljica, a ove mi se baš sviđaju, kao i način kako su posložene smile113
Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2012 u 09:44
Predivno
Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2012 u 09:47
Još jedna predivna slika
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2012 u 00:33
Još nešto zelenoga Ilex x meserveae "Blue Angel"

Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2012 u 00:37

Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2012 u 07:41
Rana šetnja tvojim malim zagorskim bregom,
uljepšao mi je ujtro.
Ruže su prekrasne,borić okićen,patuljaste perunike tako plave,
jednom rijeći preljepoClap.
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 592
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2012 u 09:22
P R E D I V N O !!!smile57
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2012 u 11:06
prošetala i samo mogurečismile227
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2012 u 11:11
tvoja božikovina ima bobice vjerovatno što imaš dvije jednu do druge to sam negdje pročitala, znači moram i ja posaditi još jednu?
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2012 u 18:23
Nona, ova mala božikovina "Blue Angel" je bila visoka svega 20-ak cm kad sam je dobila i imala je odmah bobice, a ova pored nje je kupljena več dosta velika (oko 1 m) u Botaničkom vrtu 1998. u Zagrebu, cvate svako proljeće, ali nikad još nije imala bobice. Čitala sam da cvate na mladim granama i da bi onda trebala i imati bobice, ali ništa od toga. Onda još piše, da zemlja nebi smjela biti preplodna, a niti jako siromašna. Pa ko će ga znati......... Moja je grozna ilovača.

Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2012 u 20:39
Stigli su i prvi vijesnici proljeća na breg

Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2012 u 20:39
Stigli su i prvi vijesnici proljeća na breg

Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2012 u 20:47

Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2012 u 20:49

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 41>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.