Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 314315316317318 319> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Dobrodosla
![]() imas predivan vrt,i kao sto kaze Horti-neces nas lako istjerati- ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Triša,mali kaktus, Horti,Emilly drago mi je da ste posjetile moj vrt i da vam se sviđa.Ima posla od ranog proljeća do kraja studenog ako je lijepo vrijeme.Na slijedećim slikama će se vidjeti da volim premještati biljke dok ne budem zadovoljna,ali to me veseli i ne mislim da radim sizifov posao. Anabistrica-malč je stavlje prošle godine i kupili smo vjerovali ili ne 10m3,a ostalo je još oko 1m3 što mi je premalo za moje planove.Imam malčer BOSCH već nekoliko godina,ali on ne radi malč nego usitnjava grane do 4,5 cm debljine i u biti služi za ubacivanje u kompost.Sve samelje ali ne smije biti mokro niti sa puno lišća.Kad se uhodaš ,baš je velika pomoć
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Jako mi se sviđa malč od drva oko biljaka. Jel ga kupuješ ili radiš sama? Htjela bi kupiti stroj za malčiranje al se ne mogu odlučiti koji. Ne znam nikog s iskustvom.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Još jedan prekrasan vrt
![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Uvijek mi je drago kad naletim na ovako lijep i zanimljiv vrt
![]() Krasnu imaš kuću, krasan okoliš i super izbor biljaka. Stabalca su baš znalački probrana. I još veliš da voliš pakujce
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Triša jedva čekam proljeće,već sam danas išla kupovati neke lukovice. mali kaktus -one kuglate buksuse sam sve kupila u Županji u nekom rasadniku jer im je cijena bila puno niža nego u Zagrebu.Prijatelj nam je organizirao prijevoz.Ovo veliko stablo smo kupili sa gruntom samo sam ga ja oblikovala i promijenila mjesto.U to vrijeme (prije 6 godina) nisam imala pojma o njihovom uzgoju ,ali sam kupila hrpu knjiga te uz vašu pomoć sa foruma puno sam naučila.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Pitanje,vidim da imaš puno šimšira,da li ih sama pelcaš,a vidim da jednog uzgajaš kao malo stablo,koliko je visok?
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Drago mi je jer sam ja dugo vremena pohodila vaše vrtove i od svih vas puno naučila o našem lijepom hobiju.Meni osobno to je najbolja antistres terapija. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pozdrav i dobro nam došla. Krasne slikice tvoje okućnice, nadam se da će ovo proljeće biti isto tako lijepo!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Dobro došla Camellia,prekrasan vrt u koji ću rado dolaziti
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 314315316317318 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |