Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna oaza na brijegu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna oaza na brijegu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 314315316317318 319>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2012 u 10:51
Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2012 u 10:46
Originalno poslano od člana gioiaa gioiaa napisao:

Dobrodosla [IMG]smileys/smiley31.gif" align="middle" />
imas predivan vrt,i kao sto kaze Horti-neces nas lako istjerati- [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/emot165.gif" align="middle" />
                                                                                                                                                                      Tvoj vrt sam sa zadovoljstvom gledala i uvijek se ponovo vraćam isretna sam što svoju ljubav prema cvijeću mogu podijeliti sa svima vama.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2012 u 22:40
Dobrodosla
imas predivan vrt,i kao sto kaze Horti-neces nas lako istjerati-
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2012 u 22:28
Uploaded with ImageShack.us[/IMG]                                                                                                                                                                            Ovo je moj veliki kamenjar.Već je doživio preinake jer je neko bilje jako naraslo pa sam to premjestila.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2012 u 22:24
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2012 u 22:21
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2012 u 22:16
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2012 u 22:13
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2012 u 21:56
Triša,mali kaktus, Horti,Emilly drago mi je da ste posjetile moj vrt i da vam se sviđa.Ima posla od ranog proljeća do kraja studenog ako je lijepo vrijeme.Na slijedećim slikama će se vidjeti da volim premještati biljke dok ne budem zadovoljna,ali to me veseli i ne mislim da radim sizifov posao.                                                                                                                Anabistrica-malč je stavlje prošle godine i kupili smo vjerovali ili ne 10m3,a ostalo je još oko 1m3 što mi je premalo za moje planove.Imam malčer BOSCH već nekoliko godina,ali on ne radi malč nego usitnjava grane do 4,5 cm debljine i u biti služi za ubacivanje u kompost.Sve samelje ali ne smije biti mokro niti sa puno lišća.Kad se uhodaš ,baš je velika pomoć                                                                                         
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2012 u 21:02
Jako mi se sviđa malč od drva oko biljaka. Jel ga kupuješ ili radiš sama? Htjela bi kupiti stroj za malčiranje al se ne mogu odlučiti koji. Ne znam nikog s iskustvom.

Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1664
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2012 u 19:47
Još jedan prekrasan vrt Clap
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2012 u 19:04
Uvijek mi je drago kad naletim na ovako lijep i zanimljiv vrt Clap.
Krasnu imaš kuću, krasan okoliš i super izbor biljaka. Stabalca su baš znalački probrana.
I još veliš da voliš pakujce Broken%20Heart... Sve se poklopilo, tako da ću biti stalni posjetilac u tvom vrtu, na budeš me mogla istjerati LOL.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2012 u 17:25
smile186
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2012 u 17:16
Triša jedva čekam proljeće,već sam danas išla kupovati neke lukovice.                                                                                                              mali kaktus -one kuglate buksuse sam sve kupila u Županji u nekom rasadniku jer im je cijena bila puno niža nego u Zagrebu.Prijatelj nam je organizirao prijevoz.Ovo veliko stablo smo kupili sa gruntom samo sam ga ja oblikovala i promijenila mjesto.U to vrijeme (prije 6 godina) nisam imala pojma o njihovom uzgoju ,ali sam kupila hrpu knjiga te uz vašu pomoć sa foruma puno sam naučila.      
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2012 u 17:07
Uploaded with ImageShack.us[/IMG]                                                                                                                                                                            Pakujac-njih jako volim
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2012 u 17:07
Pitanje,vidim da imaš puno šimšira,da li ih sama pelcaš,a vidim da jednog uzgajaš kao malo stablo,koliko je visok?
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2012 u 17:03
Originalno poslano od člana mali kaktus mali kaktus napisao:

Dobro došla Camellia,prekrasan vrt u koji ću rado dolaziti[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley17.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Tongue" />

Drago mi je jer sam ja dugo vremena pohodila vaše vrtove i od svih vas puno naučila o našem lijepom hobiju.Meni osobno to je najbolja antistres terapija.

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2012 u 17:02
Pozdrav i dobro nam došla. Krasne slikice tvoje okućnice, nadam se da će ovo proljeće biti isto tako lijepo!
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2012 u 16:58
Dobro došla Camellia,prekrasan vrt u koji ću rado dolazitiTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2012 u 16:57
Uploaded with ImageShack.us[/IMG]                                                                                                                                                                             Stablo buksusa staro cca 15 g
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 314315316317318 319>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,609 sekundi.