Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna oaza na brijegu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna oaza na brijegu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 319>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2012 u 11:32
A baš sam te ja htjela pitati za ovo žuto cvijeće,prekrasno izgleda.Tongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2012 u 12:42
Originalno poslano od člana sanjalica4 sanjalica4 napisao:

imam pitanje..ovo je javor? ne smeta mu sto je stalno na suncu?                                                                                                                                                                            
Tu je posađen već 4 godine i preživio sve ljetne vrućine.Gotovo svi javori su mi na suncu jer drugačije ne može jer je parcela orijentirana istok-zapad i sunce je cijeli dan.Čekam da porastu stabla pa će biti bolje.

Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2012 u 12:47
Uploaded with ImageShack.us[/IMG]                                                                                                                                                                            Još jedan cvijetni otočić
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2012 u 12:53
Uploaded with ImageShack.us[/IMG]                                                                                                                                                                            Thuja occidentalis Teddy
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2012 u 12:58
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2012 u 13:03
Uploaded with ImageShack.us[/IMG]                                                                                                                                                                            Euonymus
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2012 u 13:05
i ja sam htjela postaviti isto pitanje za javor jer mom javoru sunce spali listove...tvoj je velicanstven
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2012 u 13:11
Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2012 u 13:13
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2012 u 13:16
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2012 u 13:19
Uploaded with ImageShack.us[/IMG

pinus silvestris
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2012 u 13:39
Imaš krasnih biljčica, i jako mi je zgodno ovako malčirano sa usitnjenim drvom.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2012 u 14:47
Originalno poslano od člana Carol Carol napisao:

Imaš krasnih biljčica, i jako mi je zgodno ovako malčirano sa usitnjenim drvom.
                                                                                                               To smo stavili prošle godine jer mi je postalo jako teško svaki drugi ili treći dan zalijevati za što mi otprilike treba zajedno sa vrtom i voćkama oko 6 sati tako da nisam stizala ništa drugo.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2012 u 14:53
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2012 u 14:56
Uploaded with ImageShack.us[/IMG]                                                                                                                                    cedar
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2012 u 15:00
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2012 u 15:02
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2012 u 15:05
Uploaded Owith ImageShack.us[/IMG]                                                                                                                                                                                                                                        Ovo je prava drenjina donesena sa Kapele
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2012 u 19:32
Dobro došlica i od mene.prešla sam sve stranice,divno osmišljeno,uredno,bogato raznim cvjećkicama,grmovima,drvcadima,jedva ćekam proljeće i nove slikice
smile78
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2012 u 19:40
Dobro došla CAMELLIA,
Šetnja tvojim vrtom ,jako mi je godila,Clap
navratiti ću opet.
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 319>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.