Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 120> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Šećem ja bezbrižno po tvom vrteku, uživam u cvetekima, a odjedamput iskrsnu macice. MACICE!!! Sutra idem pogledat jel su moje krenule da si malo naberem. Tak, sad mogu natrag u šetnju i razgledavanje cvećkica.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Ali koja si ti mala Sreckovica - vec sad macice !
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Antonija,
![]() Izgleda da mu nisam pogodila dobro mjesto..imao je svjetla, al mu je valjda temperatura nije pasala! Preselila sam ga, al mu nije bilo spasa...joj kak sam ljuta na sebe...kak je bil krasan!!!! Kaktusić, viš ti opunciju, mislim da sam je "deseti put" trgala i konačno da izbaci dva-tri uheka! Za ciklamu su mi rekli da mi je poslal jedan striček! ??? Ni danas neznam dal se šale ili su ozbiljni!i! Sarajko, kao što napisah Antoniji, nažalost neke drage biljke nisu "preživjele", no kaj je, tu je!Nedaj Bog većeg zla! ...idem dalje sa slikicama... ..jel ovo neka aloica ili gasteria?? ![]() ...big aloa u društvu klivie, pokisnutog adama i ćelave bugice... ![]() ...malo pflanzi... ![]() ...zimski jasmin od 9 ili 10 mj. u "inkubatoru" cvjeta..dal to znači da se primio il troši još onu svoju energiju???? ![]() sirotica ... ![]() ..ovo mi je stvarno dal jedan striček na placu... ![]() ![]() ![]() ..ovo je neki daljni rođak Lantanine žute... ![]() ...moja kava- kavica... ![]() ...Brbeov rododendron sa IG-kave...mislim da se reznica primila...bila je bez ijednog lista... ![]() ...mršave uspravne crvene pelargonije... ![]() ...još jedan cvijetić koraljnog kaktusića... ![]() ...jedan gigantski klorofit... ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Kod tebe sve dobro zimuje,a ciklama je zaista tako zelena,pravi je užitak gledati njene cvjetiće u ovim hladnim danima
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ohoho,ipak tvoja opuncia tjera uheke,znala koliko ih želiš,a klivia ti radi pravo iznenađenje.Vidim da te tvoji dečki jako vole kad ti lijepo cvijeće nose s placa.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
odlično ti se održalo cvijeće preko zime! još malo i proljeće je tu.
bravo za kliviju, ko čeka taj i dočeka, radujem se zajedno sa tobom. zanima me kako ti se drži koralj.predpostavljam da je njegova slika u Nigdjezemskoj instalacija je za pet! ![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
...nećuuuuu..na ovu zadnju poruku stavila desetak slika...i....nekaj spetljala... i otišle u Nigdjezemsku....A Lovro se probudil...do neki drugi put!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
...sve i svašta čeka proljeće...
...sve i svašta zvuči grubo...al neee!, ja sam nježna i brižna s njima! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
...trio rio...jedna mala kordilina, hoja i ananas...
...od zadnji put...kordilina izbacila par novih izdanaka, hoja od MireK ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
...postojala je i treća klivia koja nije cvala...pogledajte...čeka me iznenađenje!!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
..ak se ko sjeća one moje tvrdoglave opuncije...razčlanila se je...i konačno...vidim da tjera čak tri uheka..konačno pe u širinu, a ne u visinu...
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
..a ovaj "prvomajski" kaktus pobrkal datume...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
...ova ciklamica mi ima tak prekrasno lišće...moji dečki mi neki dan donesli s placa...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
...najnovija "instalacija" na stubištu...
![]() ...uvijek mi nedostaje prostora...i trudim se popuniti i najmanji svjetli kutak... |
|
|
|
![]() |
|
Konti, ni ja ne znam kak se zove...neko me je prosvjetlil, al sam opet zaboravila..ima tu negdje zapisano...prolistat ću i ZAPAMTITI!!!
Anaida, evo i kod mene ima "sestru" aloica... ![]() ...a ova dracena joj je rođaka po cijeni i mjesrtu kupnje... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bokić, evo me...malo sam i ja slikala biljkice...
al za početak buketić cica-maca!!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lovrek, tvoj je darak presađen i uljepšava mi prozor. Još jednom hvala!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
jOš jednom, hvala na lijepim željama koje odmah uzvraćam!
Danas sam konačno poslala pakete sa magnolijama....mislim da sam još dužna poslat paketiće Lorici i Moreni! Dal sam još koga zaboravila???? |
|
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
malo nadoknađujem zaostatke i imam kaj vidjeti, ćupeki su famozni, a za tako lijepu cijenu
![]() cvijećke u zimovalištu ti se super drži, a oduševila me ona biljka kojoj uvijek zaboravim ime, a ima listeke u obliku srčeka, bujna je i veeelika, imam ju i ja, ali nije ni približno ovakva ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |