Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna oaza na brijegu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna oaza na brijegu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 319>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2012 u 21:26
Sarajka i Belina hvala na dobrodošlici.Drago mi je da vam se sviđa vrt.Moj plan je svake godine saditi po malo tako da bude više hlada jer je sunce tu kod nas na brijegu nemilosrdno.Prošle godine je tjedan dana bilo oko 40st.c.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2012 u 21:29
Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Aronija u cvatu
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2012 u 21:32
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2012 u 00:05
Opet sam došla da vidim jel ima kaj novoga, kad tamo, cijelo čudo novina. Prekrasno ti je bilje, a bit će i dobra zaštita od ljetnih vručina jedan dan.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2012 u 01:06
Dobrodošla Camellia ...Nadam se da ćeš se lijepo družiti s nama. Ja sam morala svratiti jer kamelia je moja omiljena biljka i moram posjetiti onu članicu koja se tako zove...Da li imaš u kolekciji neku kameliju?
Okućnica ti je lijepa i uredna puna zelenila. Naročito mi se sviđa kamenjar...ClapClap
sutra je novi dan
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2012 u 07:05
Što reći nego da imaš prekrasan park!
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2012 u 10:25
jagoda -hvala na posjeti i pohvalama.Imam za sad jednu kameliju japonicu i prije nekoliko dana sam je gledala i bila je sasvim dobro.Slikati ću je kad procvijeta,a čim počnu pristizati biljčice u rasadnike sigurno ću ih još zasaditi.

Anabistrica i gospina trava sretna sam što ćemo se i dalje lijepo družiti.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2012 u 10:27
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2012 u 10:30
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2012 u 10:33
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2012 u 10:41

Nandina
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2012 u 10:45
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2012 u 10:48

Tisa desno ,a lijevo je hedera colchica
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2012 u 10:53

Ovo je prošlogodišnja slika mog čileanca.Mislim da se osušio i jednostavno nemam hrabrosti ga sad slikati da vidite kako izgleda.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2012 u 10:58

Ovo je Pinus,ali nisam sigurna da li pinus nigra piramidalis,leucodermis ili nešto treće
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2012 u 11:03
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2012 u 11:35
Dobrodošla Cameliia u naše cvijetno društvo!!  Još jedan vrtić koju ću s veseljem pratiti!!! Imaš prekrasno cvijeće, grmjlje i drveće, prekrasno kombinirano s kamenjem, pa su slikice  pojedinačnih biljčica ili pejzažne slikice - fantastićne!!  Oduševila me slikica crvenog javora sa kamenim gromadama!!! 
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2012 u 15:25
Originalno poslano od člana Free Free napisao:

Dobrodošla Cameliia u naše cvijetno društvo!!  Još jedan vrtić koju ću s veseljem pratiti!!! Imaš prekrasno cvijeće, grmjlje i drveće, prekrasno kombinirano s kamenjem, pa su slikice  pojedinačnih biljčica ili pejzažne slikice - fantastićne!!  Oduševila me slikica crvenog javora sa kamenim gromadama!!! 

Hvala ti Free što dolaziš u moj vrt i da ti se sviđa moj kameni cvijet jer njega je stvarno bilo najteže napraviti
zbog velike težine kamena,ali vrijedilo je.

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2012 u 17:49
Opet sam šetala,imaš lijepu kolekciju stabalca,biće to mali arburetum.krasne su ti zaistasmile113
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2012 u 18:02
Originalno poslano od člana Camellia Camellia napisao:

cvjetni otok koji čeka preuređenje

Bila ovde na antistresnoj terapiji i vec se osecam bolje    .
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 319>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.