Andrein dnevnik radova |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 15> |
Korisnik | |
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Danas sam dobila od MM predivan poklon iz Austrije:
![]() ![]() Jedva čekam da se primim posla sa njima!!! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Šefi,ne znam kakvi su medenjaci bili no vidim da ti je jezik jako pocrvenil,ko da si dud jela a ne medenjake(hmm, od duda je crn,no nema veze,od trešnji je crveni)
Andrea,ovo bude krasno oko limuna kad se razraste
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Ne bi baš rekla - kad smo došli zdjela je već bila na pol prazna! HMMM
A jesi, mravek si - napsram mene i Mihe! Nemreš reč da nisi! ![]() a od pemzlanja se mogu i žuljevi dobiti!! Zato, prosim te pazi kojim smjerom mažeš! Gor - dol pa ljevo-desno - da ne dobiš i ti žulje! I po mogučnosti pemzlaj na sedečki tak da ti kičma ni opterečena! Samoborci piju vino z lonci... lalalalalalala Vidi kaj mi se od ono malo medenjaka zdogodilo ![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Šefi, ma nisam baš mrav (po kilaži), ali... ti si više potamanila onih medenjaka na kavi!!!
![]() Ja se sutra popodne spremam improvizirati nešto sa sandolinom... pa za to mi baš i ne treba neka jačina... ![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Mraviću naš! Ja danas u vrtu bila ljena- moram priznati! Bilo mi draže malo dremati na trosjedu.
|
|
![]() |
|
Evo danas uspjela uslikati bacopu i staviti je gore u temi "Balkonsko cvijeće"!
A nisam bila samo vrijedna sa fotićem, već i rukama... Limun je dobio svoju posudu, a oko njega je bilo u dosta mjesta pa sam odlučila odrezati dno posude (po savjetu Ivana) od bakope i bidensa i zasaditi ih uz njegove noge! Naravno da se zna tko je najviše radio ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Toliko se priča o toj bakopi da i mene zanima.
Andrea, molim lijepo slikicu, a samo da znaš da su tvoje crvene čuvarkuće
krasne i da rastu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ja još uvijek čekam ljubičastu bacopu (mislim sliku)!!!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ohohoooo, pa netko se ponovio, stavi slike!Nisam znala da imaju i ljubičaste,ali ja puno toga ne znam! Nego ona moja bijela bacopa je sada već malo porasla pa sam joj mislila otkinuti par vrhova i pikirati u zemlju???Čini mi se da si mi ti to rekla ili se varam?Znači samo otkinem i stavim u zemlju i onda mi bude još bogatija!!!
![]() |
|
![]() |
|
Proljeće tu sam, ali... Danas sam tek uspjela nabaviti teglu za limun. Odlučila sam istu kao i za naranču, pa nigdje nisam naizlazila, srećom da još ih ima u istom dućanu.
I naravno, da prolazeći preko placa, ne Dolca već Sanoboru, sam donijela ljubičastu bacopu! ![]() |
|
![]() |
|
Andrea, pa šta si se uspavala, daj nam malo ideja!!!
Hoćemo slike, hoćemo slike!!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Andrea bravo, ta kombinacija visećeg i stojećeg će sigurno biti lijepa, a kamenjar očekujemo.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
agava ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 27 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 69 |
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Blago tebi, tvoje niču i rastu, moje neke nisu niti nikle a ostale je moja Mia noćas rastepla po podu.
![]() |
|
![]() |
|
Jučer zasadila dve veće tegle: u jednu stavila dve pelargonije i dva bidensa...
a u drugu sam skombinirala: 1 pelargoniju, 1 osteospermum - ljubičasti i 1 bidens da nešto i visi!!! ![]() Danas neću ništa stići napraviti u vrtu... Baš sam danas tek ugledala da mi biljčice koje sam posadila prije cvjetnice niču. ![]() |
|
![]() |
|
Ines, ja već danas vidjela da je limun u Bauhausu 49,99 kn... a za Zrinjevac imaš prav, na rotoru na Savskom mostu...
Idem još nekaj napraviti pa vas izvjestim kaj sam danas delala!!! ![]() |
|
![]() |
|
ines ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1095 |
Jao Andrea baš ti htjela javiti kako su sadnice limuna u baumaxu po 99kn, a kad ono dobijem još bolju informaciju da su u Zrinjevcu po 60kn
![]() Sva sreća da se nisam zaletila. Jel to onaj Zrinjevac na rotoru?
Vidim da si bila vrijedna
![]() |
|
![]() |
|
O da, da... sve se razbuktalo u zadnje vrijeme, ali... spremam... nešto novo pa moram u šumu i slično...
Ovih dana sam samo presađivala biljkice koje nisam ranije stigla, a danas sam se počastila sadnicom limuna koji je došao 60,00 kn u "Zrinjevcu"!!! Tako sam happy!!! ![]() A i u nastanku je "Andrein kameni vrtić"... ![]() |
|
![]() |
|
Andrea, počelo je i kod tebe ozbiljnije, a poklončić ti je super.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Hej Andrea tko tipka s Korčule - ma daj mi reci da je Lumbarda pobliže odredište pa da užicamo malo sličica -
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |