Samobor |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 11> |
Korisnik | |
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sa ovime sam se jučer uvjerila!!! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
miha-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1099 |
Lijepo je to jezero. Imaš ga što obilaziti. Dok ga obiđeš cijelog, već ti ponestane snage.
![]() |
|
...štihača je zakon...
|
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
k r a s n o, sasvim drugacije od morskih pejsaza i kamika |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Pre-pre-predivno, andrea!!!!!!!!!
Ma ja sam oduševljena, moram obić' tu šodericu.....sve mi je prelijepo!!
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Ovi moji Samoborci izgleda me žele očarati izgledom središnjeg dijela Samobora, pa nikako da okite ga sa žardinjerama!!! Ali, oprošteno im je jer se neke fasade još uvijek obnavljaju, pa vjerujem da zbog toga se čeka!!!
![]() Ali, zato evo par slikica totalna suprotnost samoborskim bregima... Šoderica Orešje, koja spada pod grad Svetu Nedelju, ali dok tu temu ne otvorimo nek se smjesti ovdje! Nalazi se u blizini rijeke Save, pa uživajte u slikama!!!! Nije zalazak na "čarobnom otoku", ali isto izgleda fascinantno! Zar ne? ![]() Preko puta vidi se kućica Športskog rekreacionog društva "Sloga" ![]() Biljke u njoj ![]() Čamac (ali, ne onaj preko Kupe) ![]() ![]() U pozadini na gdje se nebo spaja sa brijegom nalazi se stari grad "Susedgrad" (ono malo sivo u šumi - ne gledaj lijevi dio drugog brijega ![]() ![]() Patke taman ugnjurile glavu u vodu da se nahrane (iza lopoča malo crno kaj se vidi u vodi na sredini slike) ![]() Ljepotice... ![]() Još jedan pogled na osunčanu stranu jezera ![]() I ovi žuti cvijeteki na sredini (došlo mi da vidim koliko im je dugačka stabiljka tj. jeli na dnu) ![]() I ja sam tu (strašilo), samo koga strašim... jeli slučajne prolaznike da ne diraju blinkere od ribića ili... ptice? ![]() Ima nešto i grmovito i rascvjetano ![]() ![]() Savski nasip - dio koji gleda prema dolasku Save prema Zg tj. prema Zaprešiću ![]() I nije to sve... Kako bi moglo biti bez vratolomija jedna 2-satna šetnja sa 8 i 6-godišnjim djetetom? Naravno, tata u akciji da dohvati loptu!!! ![]() Mora biti i malo napetosti kao i svaki dobar filmić... A najbolji dio je bilo pitanje mojeg sina "Tata, a zašto ti ne bi doplivao do lopte???" ![]() ![]() I za kraj buket koji je dobila mama!!! ![]() ![]() P.S. Tata se nije proslavio, nije pogodio kako se zove cvijet bazge!!!! ![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Ha, ha, ha........Krempite treba zamislit.....
![]() |
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Zasto ja vidim samo krasno cvijece bez krempita ????!!!!!!!!!! |
|
![]() |
|
Predivne slike, divni nasadi i Samobor..... i krempite, naravno.....
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Promjena cvjetnog tepiha je super uspjela, bravo Andrea.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Evo kako danas izgleda kružni tok (slikan 30.03.) sa treće slikice odozgo na ovoj strani!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Andrea to ti je japanska trešnja i možeš ju cijepiti na običnu trešnju preko grančica
![]() ![]() |
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Grad ti je predivan, nadam se da će me put tamo nekad odvesti.
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
čini mi se da je ono drvo s roza cvijetom japanska trešnja, slikano je malo dalje pa se cvijet baš najbolje ne vidi |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
andrea, zbilja krasno, prošetali i mi s tobom tvojim lijepim gradom
a koliko vidim i naši dečki su zadovoljni
![]() |
|
![]() |
|
Nadam se da ću uspjeti uslikati ponovo onaj kružni tok sa gumbekima. Sada tek veličanstveno izgleda!!!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Prekrasne sličice Andrea. Kod nas isto raste to drvo s tim tamnoljubičastim cvjetovima i uvijek se pitam što je.
Zadnja slika je prava roza i roza nikad ne bih rekla da će tako dobro izgledati. Ipak je važan odabir.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Ne mogu izdržati, a da ovo sa vama ne podijelim!!!
![]() ![]() Ovo drvo sa rozim cvijetom mi je ![]() ![]() Roze potočnice dobile društvo! ![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
![]() |
|
![]() |
|
miha-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1099 |
Di su lastavice? Vide se samo gnijezda...
![]() |
|
...štihača je zakon...
|
|
![]() |
|
Slike su predivne, baš mi je drago jer ovako upoznajemo sve gradove gdje žive naši forumaši. |
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |