Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 308309310311312 319> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Milica 7 već sam na početku napisala da je vrt na Martin Bregu 15 km od Zagreba gdje su nekad bili sami vinogradi.
Lilly hvala na obilasku mog vrta. korijenko i tebi hvala na posjeti.Nastojati ću svuda napisati koje su biljke ,a ako te koja posebno zanima napiši pa ću naknadno dopisati.Obzirom da taj vrt uređujem nekoliko godina puno sam etiketa izgubila ili greškom bacila pa za neke biljke mi se nije dalo tražiti u literaturi,ali ubuduće ću napisati. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Krasan vrt !!! Jako mi se sviđa jer imaš puno raznih ukr. grmova i stabala
Sjeti se bar sad na prvim slikama koje stavljaš napisati ispod naziv jer neke ne mogu skapirat koji grm je na slici
![]() Nadam se da ti ove zime neće ništa smrznuti.
Proljeće i ljeto ću z guštom provoditi kod tebe - barem povremeno
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Predivnoooo!!!!! Okućnica,biljke...... pravi raj!!!!
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Prelijepe su ti biljke. Gdje je taj lijepi vrt, da li mogu biljke izdržati zimu?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dragi moji šetači sarajka.Triša,Silvy,lorica 10,Cvijetomanijak i moon nadam se da neću iznevjeriti vaša očekivanja i da ćemo se duuuugo družiti uz lijepe slikice.
Inače sam jučet obišla vrt i sve se dobro drži ali je još daleko do trave zelene kao na slici,bazenčići su okovani ledom. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Ovaj malč mi je tako privlacan,svaka biljka dolazi do izrazaja..prekrasno je ...bas uzivam u tvojim slikama.
![]() |
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
![]() |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Camellia,
dobrodošla među nas i dugo se družila sa nama. ![]() Imaš predivnu okućnicu, predivne biljčice, zimzelen, stabalca, kamenjar i kamenje. Ovo sa usitnjenim drvom mi se jako sviđa. ![]() Prava opuštajuća šetnja. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Svratila i ja i samo ću ti poželjeti da ove današnje slikice uskoro ponoviš!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Samo da prijavim šetnju,divne cvjećkice
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 308309310311312 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |