Dendrobium |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 17> |
Korisnik | |
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne, ja ih navlačim za uha jadne
![]() |
|
"Chi pianta un giardino semina la felicità"
Amelia,It |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
hehehe
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
keeka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 252 |
Ja sam pri kraju od svog, jednostavno se posusio, iako ima jos malo zelenog, ima tanje zile od orhideja tak da ne znam ni dal su mu zile zdrave :(, ostavit cu ga do proljeca i onda u kantu. Nadam se da cu do tada naci neki ljepi primjerak i kupit da ove svoje negledam kako se pate :(
|
|
![]() |
|
Nema ti on korijenje kao phalovi, zato ga lijepo pusti na miru i zaboravi kantu
|
|
![]() |
|
![]() |
|
keeka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 252 |
Hehhehe sad si me uplasila, kako si samo to ostro rekla, dobro necu ih bacit, uf sad me strah
|
|
![]() |
|
Ajde ti dodji kod mene pa im tako zaprijeti, pa ce sigurno ozivit
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dogovorit ćemo se
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
a ja svog pazim i mazim, nisam niti pomislila da ga trebam tako šokirati i nemilosrdno izbaciti van
![]() No sad čitam odgovor Belini da ipak treba malo pričekati ok ga iznese van....
Moj sad pušta male bebice sa strane, to sad znači:
da neće cvjetati ako ga iznesem i šokoram?
da li ga uopće sad smijem šokirati kad razvija keki?
......sva sam u nedoumici
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
bebolina - hvala na brzom odgovoru. Moj je Nobile i kupila sam ga - kao i ostale orhideje - na odstrelu. Za sad mi dosta njih pušta cvjetnu stapku, a ovaj veliki nevalljalac - htijela sam da cvjeta, a on se razmnožava
![]() |
|
![]() |
|
Kad ga budeš htjela natjerati na cvatnju, samo mu uskrati komoditet, nedaj mu piti ni jesti, čak ga po mogućnosti šutni na hladno mjesto neko vrijeme i vidjet ćeš kako uzvraća zahvalnost što ulazi u topliji prostor i k tome još dobije pijaću
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
irenaidani ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
predivan je i ja sam kupila jednog na sniženju u baumaxu ;)
![]() |
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
irenaidani ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
![]() |
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
i još jedan
![]() ![]() |
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
super su ti zvjezdana, jos kad se kod tebe oporave:) u kojem to baumaxu?bila sam prije par dana u onom u skorpikovoj ali nije nis orhidejasto bilo na snizenju:(
|
|
![]() |
|
sad su im došle nove i ja sam na jankomiru kupila imaju i sad nešto malo na sniženju većinom phalova
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
već duže vrijeme moje lišće dendrobiuma je ovako?
Što da učinim da se izravnaju? ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |