Moj mali dio zagorskog brega |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 41> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Jako lijep vrt. Kako vidim proljeće se već uvuklo u tvoj vrt dok u mnogim zima još uvijek caruje. Po do sada viđenom za pretpostaviti je da ćeš nam ovog proljeća pripremiti mnogo cvjetnih iznenađenja.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Sara, evo i snjeznih,
Tea, Peru mi je sada zal i hranim ga, a na jesen kad mi jede ljesnjake bi mu najradije dala po repu, Free, drago mi je da si i ti prosetala. Pa, svakak se nadamo i zajednickoj kavici, a to da nemamo nekaj kaj ti imas je sigurno, jer u skoro 400 lonceka se mora nekaj najti
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Iako mi je dosta snijega i zime ove slikice su veličanstvene
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Prošetala sam tvojim zagorskim bregom i vidim da ti i sestrica dijelite istu ljubav prema ružama!!!! A imate i dosta zajedničkih biljčica!! Ali naći će se nešto u mome vrtu kaj nemate pa da jednom zašarenimo koju kavu na proljeće!!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Šetnja je bila ugodna i krasna za oke
![]() ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
nema ni jedne zimske fotke ovog čarobnog vrta
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Došetala sam i to tvog vrta. Predivno!!!!
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Slazem se s tobom blue sky, nema nis ljepsega, sve mirisno i rascvjetano.
|
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
najljepše je kad je ovako zeleno bez obzira na posao
|
|
![]() |
|
Hvala Mira, jedva cekam da se opet sve ovako zazeleni i rascvjeta, makar moram onda cesto kositi, ali to dodje kao aromaterapija.
|
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Rijeka
|
|
![]() |
|
Joj Moon, to je bilo neki dan. Danas su ti cveteki prekriveni snijegom (malo), ali cujes i sama kakve su prognoze. Jos nam je daleko proljece. Mozda nas zaobiđu ovi minusi koje nam najavljuju.
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
stvarno - kod tebe je uranilo proljeće
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Gute, navrati opet.
|
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Carol draga tvoj vrt je fenomenalan
![]() |
|
![]() |
|
Gospina trava, i mi znamo spominjati Majku Božju Bistričku. Lako još za vjesnike proljeća, ali često se zna dogoditi da svuda unaokolo bude tuče,a mi ostajemo pošteđeni.
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 41> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |