Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 109110111112113 251> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Uploaded with ImageShack.us Belinin sukulentić cvijeta već 6. tjedan, baš je neumoran, svaki dan cvijetić il dva nova!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
To tebe nema zime,tako lijepo.
![]() |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Moja ruselija pojma nema da bi sada trebala mirovati i skupljati snagu za nove pobjede kad izađe iz zimskog vrta!!! Podivljala je totalno, ima grane na sve strane, pola metra duge!!!! |
|
|
|
![]() |
|
Di, Sarajka, Gio i Belina, lijepo što svratiste po ovoj hladnoći!! Dobre cipelice imate za šetnjice!! A u mene ima i najmanje snijega, pa čizme niste ni trebale!! Samo jakna, kapa i šalić, jer vjetrić brije!!! A ja vam kuham čajeka ili vineko!!! A imam i novi recept za kuhano vino: pola vina, pola vode, šećer i pola limuna narezanog na šnite i žlica, dvije sušenog voća (jabuka, šipak, borovnica, brusnica, smokve)!!!!!
I ja lunjam cijeli božji dan vrtičima!!! I ubijam dan, a sada ću i noć!!!! Da li ima novosti?? Vani skoro ni da nema snijega!!! ![]() Uploaded with ImageShack.us A unutra??? Ima: amarilisi potjerali pupove, achimentes niknuo u sve 3 teglice, Mirine reznice hortenzija tjeraju lisne pupove...i još ponešto!!! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Flamingo svakih tjedan-dva ima novi cvijet!!! ![]() Uploaded with ImageShack.us Božična zvijezda nudi mi sjemenke, pa nemam srca da je odbijem, pa čemo probati i sijanje kada dođe vrijeme!! |
|
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Ella ti je preslatka!
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
I ja stvarno su prelijepi
![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Pa ja zaista neznam šta je lijepše Ella ili cvijet
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Današnji dan sam si ugrijala krasnim jasminium polyanthumom, sada samo čekam da zamiriše prvi cvijetić!!!! ![]() Uploaded with ImageShack.us A mali kaktus mi je cvijetno iznenađenje napravila u ponedjeljak, obradovavši me svojim dolaskom i prelijepim rođendanskim poklonom!!! A mislim da se je namučila pronašavši cvijetić koji nemam u zimskom vrtu!!! Kaktusiću, već i sam tvoj dolazak je bio pravi poklon, a bromelija je prekrasna!!! ![]() Uploaded with ImageShack.us A moja ELLA, kao prava pozerica, pozira pored tegle!!! Kakvo bi to bilo slikanje bez nje!! |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Sretan rođendan draga Free
|
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Kasnim... Ali za lijepe želje nikad nije kasno, zar ne?
![]() SRETAN ROĐENDAN!! |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Čekamo komp,a do tada lijep pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
Gio, Lantana, Anabistrica, Carol i Mirči!!! Hvala vam na prekrasnim čestitkama i na prelijepim torticama!!!! Od srca vam se zahvaljujem!!!!
Komp mi je popapao virus, pa je u bolnici, u srijedu stiže s popravka, pa se ispričavam ako nebudem u mogučnosti nekome zahvaliti na posjeti i čestitci!!! Lijep pozdrav svima, ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Evo generacije, sretan vam rođendan!
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Za sjećanje! Sretan rođendan generacijo!
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
Tikvić, da mi je sva sreća svijeta u rukama, podijelila bih je s tobom!!!!
Mira, tvoja trokut torta je pravi unikat, i trebalo bi je licencirati!!!!! ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 109110111112113 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |