Moj vrt u nastajanju |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 252627 |
Korisnik | |
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga FD,
kao što kaže Anaida,okrenulo se vrijeme naglavačke,a kod tebe ima snijega.
Ne budi tužna dilati ćemo,samo pitaj.
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
nadam se da tvojima agrumima neće puno naškoditi ova zima
![]() |
|
![]() |
|
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
U svoj nesreći imamo i malo sreće: bez obzira koliko sve izgleda prehladno, temperature se još nisu spustile niže od -1,-2 a to definitivno ne ubija većinu agruma ( ni limune, ni naranče a pogotovo ne kumquat ).
Pratim i dalje temperature iako ne mogu ništa učiniti. Plodove sam uglavnom pobrala i spremila u kuću. I to je nešto. |
|
Sadržaji o kojima pišem su informativnog karaktera.Za korištenje mojih savjeta i recepata pitajte svog liječnika ili ljekarnika.
|
|
![]() |
|
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
Evo me napokon da se pohvalim sa novim ljekovitim biljkama u mom vrtu:
Lemongrass: ![]() Jiaogulan: ![]() Gynura procumbens ( Sambung Njawa ), vrlo ljekovita: ![]() Pasiflora incarnata: ![]() |
|
Sadržaji o kojima pišem su informativnog karaktera.Za korištenje mojih savjeta i recepata pitajte svog liječnika ili ljekarnika.
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Kod tebe je sve drugačije i posebno, meni prekrasno !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Draga Fermina sretan Božić i sve najbolje tebi i obitelji!!
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 252627 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |