Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 245> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Veelim se svakom tvom javljanju, lijepi pozdrav
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kuc,kuc,jel su visibabe počele rasti
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Draga Anaida, satima sam šetala kroz tvoj vrt i prisustvovala preobrazbi tvoga vrta od samog početka do ovog krasnog vrta u koji je utkano puno ljubavi i truda
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Drage moje!
Kod mene je sve u vrtu isto kao i minulih godina.. Redovito sam tu, šetam vašim vrtovima, učim o biljkama i radujem se cvijeću. Slikice ću manje postavljati, kad ću imati nešto novo..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Samo sam napravila đir kao mali podsjetnika - da te bolje pratim ovu sezonu
![]() |
|
![]() |
|
Suncelh ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 30 Studeni 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4 |
Tvoj vrt je prekrasan! Trud ti se zaista isplatio. Ne mogu naći ime rasadnika iz kojeg si poštom naručivala cvijeće i grmlje, mislim da je negdje u Primorju. Ima stvarno puno stranica i nikako ne mogu naći razgovor o tom rasadniku. Sjećam se da poćinju slati poštom kad zatopli... Ako mi možeš pomoći bila bih ti zahvalna... Pozdrav!
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
I ja sam krenula od prve tvoje stanice......prelepo je kad se vidi koliko je sve napredovalo,kako su sve biljke razrasle ,grmovi razgranali i nekako se smanjilo dvoriste
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
nedostaju mi slike tvog vrta,nadam se da ces ih uskoro postaviti
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Želim ti kada zimski san prođe, da se probudiš u bajci!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga Anaida! Pozdrave ti šalje jedna senilna ,sve dobro ovog svijeta ti želim,
prošetala,a kavu popile nismo,drugi put.
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Tame su zaspale. Osjali mraci.
Kopne se prozeble zemljine grudi. Siva zeleni, zatopliše zraci, Iz smrti se život rađa i budi. Oproštaj zimi vjesnici nose, Zadasi hladni hladnoću sad gube, Oblače cvjetove sve grane bose, Sunce i zemlja pred svima se ljube. Pjevaju lahori nad poljima glasom. Snaga i polet palim će stići. Možda će nekim čarobnim spasom I mene proljeće zasnulog dići. |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Hvala svima koji dolaze u moj vrt!
Kad nam se proljeće vrati bit će novih slika, sada vrtić spava pa sam i ja sama u zimskom snu
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Anaida, je li ti se fotić pokvario?
![]() Otok prekrasna pjesma!
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Evo, i ja opet svratila i s uživanjem pregledavala stranice unazad.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
anaida dobro jutro,budi li se tvoj vrtić ili još spava.jedva cekam nove slikice tvog lijepoga vrta
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Svako jutro u nekoj drugoj temi zaželiš nam lijep sunčan dan, svima čestitaš rođendančiće, samo ovdje te naći, jednostavno nikako da te navabimo u svoj vrtić!!!!! Znam kada se vratiš doma već je mrak, ali razveseli nas barem kojom slikicom tvog kamina i tvojih biljčica koje sa toplog gledaju snježić i malog Fifija kako luduje na snijegu!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
A ja ću se do tada veseliti svakom tvom nježnom kometaru
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Kao i Moon prošetala sam da vidim ili li kakvih pomaka kod tebe...Nema još ali uskoro će, jer proljeće polako kuca na vrata....
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Slažem se sa Misty, stvarno te dugo mema u tvom vrtu, fališ mam!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |