Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 108109110111112 251>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2012 u 16:50
Slike su divne,ukras posebno zanimljiv,pokloni od naših dragih prijatelja posebno dragi, ai ti si zaista divna,tako lijepo si to napisala,želim ti što prije unučiće da uživaš sa njima,i naravno sa svima nama,pozdrav veliki  i topli iz Sarajevasmile79
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2012 u 14:39
Nažalost, mali kaktus,  sanjki nemam, rasturili moji dečki,  ali ću nabaviti do vremena kada stigne prvo unuče!!! A i snijega nije nešto, tek toliko da se nađe!!!!Embarrassed

Ali zato imam   sunce!!!!!!  A moje bebice adeniumčeki se sunčaju, a i ruseliji pašu zrake sunca da ih maze!!!  Ma kaj pričam, sunča se cijeli zimski vrt a i ja u njemu!!!  U kratkim rukavima sam!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2012 u 12:31
Kuc,kuc,kuc,došla sam vidjeti da li se sanjkaš ili i ti imaš premalo snijega za to.Wink
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2012 u 12:11
Baš mi je drago da ste se razveselile mojem plavom dragom kamenu, jer meni to jest!!  Stalno me podsjeća na naš cif, na drage ljude i na dobre prijateljice!!   Svaki kamenčić, školjkica, biljčica dobivena od vas, meni je veliki podstrek da vas pratim i da uživam sa vama, i vašem ili mom vrtiću!!  Neznam da li me više veseli kada odem kod vas u virtualnu šetnjicu ili kad svratim u moj, pa nađem u šetnjici vas, drage moje!!!

Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2012 u 07:56
..
Draga Free,
Lijepo si obukla svoje biljke,u bijele kaputiće,a ukras na vratima je preljep,
 Kućna srećica,šeta i prati te,Clapza Donu!
Smile
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2012 u 00:42
Ti za sve nađeš mjesto i lijepu rečenicu Smile
Drago mi je da ti krasi dom...
Rijeka

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2012 u 22:40
A kod nas u Zagorju je još uvijek vedro, zvjezdano nebo, ali sutra nas opet čeka snijeg. Pa kaj. Bumo imali više vremena za šetnje po ljetnim vrtekima. Ne može nas snijeg smetati.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2012 u 22:28
Pa cure, nemate na čemu zaviditi, kod mene snijega nema ni za pravo valjanje u snijegu!!!   Očito ni 10 cm za sada, ali počeo je opet padati sitni, ali se nadam da neću završiti na metar snijega!!!  Ali je upravo prošla ralica po cesti, kaj god da to znači!!! 

A još sam dužna i anđelčiće u snijegu!!!  Nisam zaboravila!!!

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2012 u 20:34
Ne zavidim ti na snijegu, ali sličice su baš zgodne.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2012 u 20:13
koliko snijega
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2012 u 12:47

Uploaded with ImageShack.us

Svi grmići i jele,  prekrivene su prekrasnom čipkom!!!

Gostima koji navrate, samo kucnite na vrata, tu sam!!!

A ja čuvam ovaj topli dom!!!  I čekam jednu dragu prijateljicu!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2012 u 12:41
Sa ovim snijegom, sve je manje prazna stolica za kompom, i ponekad ni za lijek ne mogu doči na red!!!!  Pa sam vani, a šetnje s Donom po okolici su poseban doživljaj!! 

A vrt mi je pun ovakih ježića!!!

Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2012 u 02:24
Free,
kod tebe uvijek cvjetno i to na sve strane.
Rođendanski pokloni predivni, a Ela slatka.

Napokon i biljčice u vrtu dobile zaštitu snježnog pokrivača.

Velika smile78.
P.S. Isprazni PP, ode poruka sa ovom burom, ali prema jugu.
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2012 u 16:20
smile57Prelijepo svaka čast a psić je meden :)))

Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2012 u 15:58

Konačno je i tebe malo zatrpalo, ipak je zima.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2012 u 11:55
Anaida i Sarajka, drago mi je da ste svratile!!!  Embarrassed

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2012 u 11:25
kod tebe biljkice se zaista dobro drže,njima očito nije zima ni ovako ni po kalendaru,a snijeg je dobro došao da pokrije cvijećke vanismile79
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2012 u 11:22

Sličica od jučer.......

..............i sličica od jutros !!!!!  Sada kada su biljčice pod snijegom, više se ne bojim hladnog vjetra!!  Svako zlo za jedno dobro!!!

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2012 u 11:21
Bijelo Međimurje Smile i plavi cvjetak-ljepotanek!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2012 u 11:16
A danas me cvijetićem obradovao i plumbago!!!   Sa povišenog položaja gleda snijeg kroz prozor!!!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 108109110111112 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,312 sekundi.