Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 108109110111112 251> |
Korisnik | |
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Slike su divne,ukras posebno zanimljiv,pokloni od naših dragih prijatelja posebno dragi, ai ti si zaista divna,tako lijepo si to napisala,želim ti što prije unučiće da uživaš sa njima,i naravno sa svima nama,pozdrav veliki i topli iz Sarajeva
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Nažalost, mali kaktus, sanjki nemam, rasturili moji dečki, ali ću nabaviti do vremena kada stigne prvo unuče!!! A i snijega nije nešto, tek toliko da se nađe!!!!
![]() Ali zato imam sunce!!!!!! A moje bebice adeniumčeki se sunčaju, a i ruseliji pašu zrake sunca da ih maze!!! Ma kaj pričam, sunča se cijeli zimski vrt a i ja u njemu!!! U kratkim rukavima sam!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kuc,kuc,kuc,došla sam vidjeti da li se sanjkaš ili i ti imaš premalo snijega za to.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Baš mi je drago da ste se razveselile mojem plavom dragom kamenu, jer meni to jest!! Stalno me podsjeća na naš cif, na drage ljude i na dobre prijateljice!! Svaki kamenčić, školjkica, biljčica dobivena od vas, meni je veliki podstrek da vas pratim i da uživam sa vama, i vašem ili mom vrtiću!! Neznam da li me više veseli kada odem kod vas u virtualnu šetnjicu ili kad svratim u moj, pa nađem u šetnjici vas, drage moje!!!
|
|
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Rijeka
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
A kod nas u Zagorju je još uvijek vedro, zvjezdano nebo, ali sutra nas opet čeka snijeg. Pa kaj. Bumo imali više vremena za šetnje po ljetnim vrtekima. Ne može nas snijeg smetati.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Pa cure, nemate na čemu zaviditi, kod mene snijega nema ni za pravo valjanje u snijegu!!! Očito ni 10 cm za sada, ali počeo je opet padati sitni, ali se nadam da neću završiti na metar snijega!!! Ali je upravo prošla ralica po cesti, kaj god da to znači!!!
A još sam dužna i anđelčiće u snijegu!!! Nisam zaboravila!!! |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ne zavidim ti na snijegu, ali sličice su baš zgodne.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
koliko snijega
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Svi grmići i jele, prekrivene su prekrasnom čipkom!!! Gostima koji navrate, samo kucnite na vrata, tu sam!!! ![]() Uploaded with ImageShack.us A ja čuvam ovaj topli dom!!! I čekam jednu dragu prijateljicu!!! |
|
|
|
![]() |
|
Sa ovim snijegom, sve je manje prazna stolica za kompom, i ponekad ni za lijek ne mogu doči na red!!!! Pa sam vani, a šetnje s Donom po okolici su poseban doživljaj!!
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us A vrt mi je pun ovakih ježića!!! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Free,
kod tebe uvijek cvjetno i to na sve strane. Rođendanski pokloni predivni, a Ela slatka. Napokon i biljčice u vrtu dobile zaštitu snježnog pokrivača. Velika ![]() P.S. Isprazni PP, ode poruka sa ovom burom, ali prema jugu. |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Konačno je i tebe malo zatrpalo, ipak je zima. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Anaida i Sarajka, drago mi je da ste svratile!!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
kod tebe biljkice se zaista dobro drže,njima očito nije zima ni ovako ni po kalendaru,a snijeg je dobro došao da pokrije cvijećke vani
![]() |
|
![]() |
|
![]() Sličica od jučer....... Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ..............i sličica od jutros !!!!! Sada kada su biljčice pod snijegom, više se ne bojim hladnog vjetra!! Svako zlo za jedno dobro!!! |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bijelo Međimurje
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
A danas me cvijetićem obradovao i plumbago!!! Sa povišenog položaja gleda snijeg kroz prozor!!!
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 108109110111112 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |