Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 107108109110111 251> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hej neumorna si i nije ni čudo da ti sve buja i cvjeta, a što će tek biti na proljeće, valjda ćemo to vidjeti uživo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
irenaidani ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Tikvić i Ksan, a kaj da vam velim na ove vaše riječi!!! Pa, zbilja se trudim, što zbog mene a još više zbog vas, koje svratite!!! Zbilja mi dajete volju i snagu, i za bolje, i za ljepše, ali i za što više!!!
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Kad uđem u tvoj zimski vrt, zaboravim na snijeg i sibirske hladnoće, jer kod tebe je vječito proljeće!
![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Sve gore navedeno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Ksan, kako bi bilo dosadno, ako idem zalijevat cvijeće, prvo zalijem, pa odlijem vodu, pa obrišem police, 15 kanti po 20 litara, očistiti biljčice od požutjelog lišća, i na kraju usisati i obrisati pod!! od 9h ujutro do 6h navećer, naravno uz čik pauze, i ako nitko ne dođe na kavu!! Ksam, i vjerujem da si svaki put našla nekaj novo, kaj prije nisi zamijetila!! Naime, to se meni redovito događa u forumaškim vrtovima !!! A prava draž je upravo u takvim stvarima !!! A nakon brojenja teglica neki dan, još uvijek nalazim teglice koje nisu bile prebrojene!! Bebolinina banana, pa ovaj mali crnoglavčić!!! ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
U tvom vrtu nikad nije dosadno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Djetelina moja drage prijateljice me neočekivano razveselila cvijetićem!! ![]() Uploaded with ImageShack.us Gledajući plumbagov cvijet čudila sam se da cvijeta samo jedna grana, po sam pogledala drugi, koji je grane ugurao između trakastih zavjesa, kad tamo grana sa 3 velika pupoljka!! Eh, kak čovjeku malo treba da bude sretan!! Par cvijetića, jedna jabuka i prekrasan sunčan dan!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us A hibi je opet odlučio procvasti!!! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Proteklih dana, u potragu za suncem krenuo je i on!!! Baš se nakrivio na stranu s koje je očekivao sunce!! |
|
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() pusinjska ruža,lijepo ti ti bebeči napreduju,moji zahtjevni,žele samo pažnju
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Danas je sunce odlučilo biti jako djelotvorno!!! Zagrijalo mi je zimski vrt na 27 a dit će još toplije!! Oko 14h popiti kavu ondje bit će moguće samo u kratkim rukavima!! I to popit na brzaka i skloniti se u hladovinu!!!
Ali ovo sunčeke prija mojim bebicama, čak dobile i trbušćiće, nisu više kao iz Afrike!! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Za ovog kaktusa, rijetka biljčica u mom vrtu, nema zime!! Potjerao dva mlada iz sredine debla!! A po visini je došao do kraja prozora!!! ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Evo mene malo i kod tebe u posjetu. Imala sam osjećaj da sam ušla u botanički vrt. Toliko vrsta cvijeća, drveća, ukrasnih grmova. Jednostavno predivno.
Kopanja sam se i ja uželjela. Ipak, mislim da ću malo pričekati da se otopi snijeg. Malo ga je ipak previše. |
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Poznavajući tebe začas će biti 400
![]() ![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Carol, jučer sam MM rekla da bih ja kopala!! A on veli, pa kopaj snijeg, samo kaj će susjedi pričati, da si totalno pukla!! Ali zbilja, već jedva čekam "sezonu kopanja"!! Ujutro ću da odem na povrtnjak sa termosicom kave i bocom vode, i ne vračam se do večeri!! A moji će te dane imati "lovački dan" sa jegerom ili uzrečicu mog najmlađeg sina, "čišćenje frižidera" !!! S ponekim uletom u povrtnjak, po mladi lukić !!
Misty, iako ne volim snijeg, volim snježne slikice, ali najviše radi vas!! ![]() Ali čeprkati u zemljici mogu u cijeloj kući!! Naime, brojeći teglice i tegle, došla sam do zastrašujuće brojke, 388!!!!!!!!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Prekrasne snježne slike free!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Free, samo ti uzivaj u svojem zimskom vrteku, jer kad nam sunasce zasja i kad malo zatopli, morali budemo zasukati rukave za vanjske poslove (ti si ih vec zasukala).
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Kad je vani sve pod snježnim pokrivačem s užitkom gledam tvoje rascvjetale lončanice.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasne orhideje, meni su do prije par dana cvale
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Moje dejice, rascijetane, čekaju da im se pridruže ostale sa cvatnjom, cvijetnih grana ima, ali sporo im to ide, valjda su zaokupljene gledanjem kroz prozor !! ![]() Uploaded with ImageShack.us Ali zato je plumbago divan, svako malo me razveseli novim cvijetićem!! ![]() Uploaded with ImageShack.us A ovaj ljepotan je bio kod mene a nisam ga do sada nikad vidjela!! Kčer je svoje cvijeće donije k meni, i u toj gužvi ugledam teglu prepunu mladih biljčica, pregusto, pa su me ove 3 bebice zamolile da ih presadim, jer bi one rađe ostale kod mene, jer im je tu toplije nego kod mlade gazdarice!! Da li netko zna kako mi je ime??? ![]() Uploaded with ImageShack.us Zato ona uživa, čuvarica Dona, nema šanse da joj ikoji auto prođe neopaženo a pogotovo ne susjedina maca!! |
|
|
|
![]() |
|
Sarajka, od srca zahvaljujem na tvojoj prekrasnoj želji, a i sama sve više žudim za malim dragim zavežljajčićem u naručju!!!! EH, sada govorim kao da do sada nisam ni jedno rodila, a odnjihala ja svoje četvero!!! Ali sve je
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 107108109110111 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |