Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 106107108109110 251>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Status: Offline
Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2012 u 22:51
Originalno poslano od člana Free Free napisao:

Ana, ti ga zapelcam!!!!  Ili imaš mjesta za velliikkii!!!

Hvala Free, hibi mora biti unutra, a ja imam uvjete samo za vrtno bilje. Zato svratim do tebe da uživam u sobnom bilju po kući i zimskom vrtu.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2012 u 22:29
Majko moja koliko ih imaš, a ja izbrojila nekidan 35 i mislim kako trebam to reducirati! LOL
Bravo za TM, lijepo je odabrao!
život je more
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2012 u 22:29
e i ja sam šetkala od saksije do saksije,ma treba dosta vremena da se sve obiđe,mogu misliti tog raja kada sve bude stavljeno na svoje mjesto i u punom cvatu,zaista pravi botanički vrt,čestitam draga, zaista treba puno rada i ljubavi da se to sve skupi,održi i njeguje ,za vrijedne rukice smile79
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2012 u 22:21
Vidi se da je puno rada i ljubavi uloženo u njegu cvijeća. Mene je privukao zimski vrt. Pravo mjesto za opustiti se i popiti kavicu (i zapaliti).
Sutra je novi dan.
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2012 u 14:40
pozdrav Big%20smile...super si smijestila biljkice na zimovanje a hvala bogu imaš se o čemu i brinuti LOL 
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2012 u 14:15
zbilja imaš veliko srce za cvijeće, a i sretnu rukusmile82
zaslužuješ pohvalu i ne samo toHeart
a crvena ciklama Zucker zu letzt
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2012 u 13:01
Belina, pa nije loša ideja !!!!   Da svaka teglica ode po 10 kn, skupila bi se dobra svotica!!  Ali .....  ima tu i dragih uspomena a uspomene nemaju cijenu!!  Pa je bolje da ostane ovako!!  Za par sedmica stiže proljeće, pa nešto u zemljicu, ostalo se posloži vani ....  ali zbilja sada i ja vidim da bi trebala stati na loptu, i reći,  dosta!!   Ali kako ???  smile94  Kad nešto vidim, oči mi postaju jako čudne, ruke mi se oznoje, duša iskoći iz mene, a srce lupa !!!   smile226
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2012 u 12:47
Draga Free,
A da organiziraš sajam cvijeća?
Krasno....malo rećiClap

Crveni ciklami-ljubav do neba,bravo za TM.Clap
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2012 u 12:34
Otok, draga, ako i jesam hrčak, nisam obični hrčak, nego    . . .   SRETNI HRČAK!!!    Jel vam sada barem približno jasno zašto mrzim zimu, i jedva čekam da stigne PROLJĆE!!!!

Dakle, u podrumu, u garaži, na stepenicama za kotlovnicu, zimski vrt, svaki dio je zauzet, ali.... imam još mjesta, jer oko 50-tak teglica u proljeće sadim van, nekih 20-tak podijelim, i opet će biti mjesta!!

Gore na slikama u zimskom vrtu su kćerini kaktusi, njih nisam brojila!!   Ako dodam sada broju 388 + 40 sukulenata, teglica broj 429 je..........

Uploaded with ImageShack.us

........  prekrasna crvena ciklama, poklon MM za Valentinovo!!!

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2012 u 12:03
Baš si kao vrijedni mrav, ili možda hrčak....skupljaš li ga skupljaš
Lošinj

Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna
Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja...
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2012 u 11:45
Originalno poslano od člana Mari,5510 Mari,5510 napisao:

puunoo prekrasnih biljakaClap moj favorit je plumbagoBig%20smileThumbs%20Up
bi li mene primijetila Dona da ja prošećem ispred kuće (kad već vidi svaku MacuWink)

Mari, jesi li mislila svaku macu ili svaku Macu!!!Wink

Svakako Mari, da bi te Dona primjetila!!!  I digla cijelu kuću na noge lajući!!  Laje tako dugo dok ne izađem, i velim, dobro je Dona, to su naši!!  Na te riječi se smiri!!

A baš sam se sada zapitala zakaj ne laje  na malog kaktusa i nm!!

Nataly i Bako, da, imam 388 teglice, i još nađem poneku koju sam zaboravila brojiti: na prozoru u spavačoj sobi, u kuhinji na prozoru 7, a ono oko kuće, zaštićeno paučinom, to nisam ni pokušavala prebrojiti!!

Plus nije pribrojeno onom broju 40 sukulentića na prozoru iza trakasnit zavjesa, jer ne mogu do tamo i 24 orhideje!!  Tako da sam 400 odavno prošla, a nisam imala ni pojma!!

A zbog toga će proljetno sijanje kasniti!!  Nemam teglica za sijanje!  Pa u proljeće, ću  većinom  sijati vani ove godine!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2012 u 11:40
Ana, ti ga zapelcam!!!!  Ili imaš mjesta za velliikkii!!!

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2012 u 00:15
Free, lijepo je u tvom zimskom vrtu, baš sam uživala. Unutra sve rascvateno, ugodno toplo, a vani zima u svojoj bjelini. Hibi mi je prekrasan.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2012 u 20:46
puunoo prekrasnih biljakaClap moj favorit je plumbagoBig%20smileThumbs%20Up
bi li mene primijetila Dona da ja prošećem ispred kuće (kad već vidi svaku MacuWink)
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2012 u 20:07
dobro je da imaš gdje pospremiti tolike teglice
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2012 u 17:16
Originalno poslano od člana Free Free napisao:

Ali čeprkati u zemljici mogu u cijeloj kući!!  Naime, brojeći teglice i tegle, došla sam do zastrašujuće brojke, 388!!!!!!!!!Wink Sve se bojim za svoj život!!!

Sve sam pregledala i nauživala se, no ponovo sam se vratila na prethodnu stranicu da vidim jesam li dobro pročitala.

388 teglica smile39

Nemam riječi. Ustvari imam - divim ti se.

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2012 u 16:43
To bi samo ludi čovjek slavio, ili možda luda žena!!!smile96

Zaliveno cvijeće suzama sreće   . . . .    jučer!!!  Sada sam mirna tjedan dana!!!

Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2012 u 16:38

388 teglica,to treba proslavitiClap

A kada ideš zaljevati?Tongue

Bravo Free!Clap
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2012 u 16:08
Na sve što sam vidjela, divila se, gledala...jedna mi je stvar upala u oko smile39388 teglica!LOLLOLLOLJa da ih u kuću složim 38 nas bi dvoje trebali iseliti!LOL
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2012 u 15:55

Triša, baš si razveselila posjetom!!!!  I to jako!!!smile86  Ovoliko mi je srce!!!!

A što se tiće ovog zadnjeg, čekamo proljeće da vidimo kaj bu doneslo!!  A momentalno mi je od ovoliko snijega i metenja,  i metla u užasnom stanju!!!  smile96

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 106107108109110 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,531 sekundi.