Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 142143144145146 251> |
Korisnik | ||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Free, lijepo je u tvom zimskom vrtu, baš sam uživala. Unutra sve rascvateno, ugodno toplo, a vani zima u svojoj bjelini. Hibi mi je prekrasan.
|
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
Ana, ti ga zapelcam!!!! Ili imaš mjesta za velliikkii!!!
|
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
Mari, jesi li mislila svaku macu ili svaku Macu!!! ![]() Svakako Mari, da bi te Dona primjetila!!! I digla cijelu kuću na noge lajući!! Laje tako dugo dok ne izađem, i velim, dobro je Dona, to su naši!! Na te riječi se smiri!! A baš sam se sada zapitala zakaj ne laje na malog kaktusa i nm!! Nataly i Bako, da, imam 388 teglice, i još nađem poneku koju sam zaboravila brojiti: na prozoru u spavačoj sobi, u kuhinji na prozoru 7, a ono oko kuće, zaštićeno paučinom, to nisam ni pokušavala prebrojiti!! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Plus nije pribrojeno onom broju 40 sukulentića na prozoru iza trakasnit zavjesa, jer ne mogu do tamo i 24 orhideje!! Tako da sam 400 odavno prošla, a nisam imala ni pojma!! A zbog toga će proljetno sijanje kasniti!! Nemam teglica za sijanje! Pa u proljeće, ću većinom sijati vani ove godine!! |
||
|
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Baš si kao vrijedni mrav, ili možda hrčak....skupljaš li ga skupljaš
|
||
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
||
![]() |
||
|
Otok, draga, ako i jesam hrčak, nisam obični hrčak, nego . . . SRETNI HRČAK!!! Jel vam sada barem približno jasno zašto mrzim zimu, i jedva čekam da stigne PROLJĆE!!!!
Dakle, u podrumu, u garaži, na stepenicama za kotlovnicu, zimski vrt, svaki dio je zauzet, ali.... imam još mjesta, jer oko 50-tak teglica u proljeće sadim van, nekih 20-tak podijelim, i opet će biti mjesta!! Gore na slikama u zimskom vrtu su kćerini kaktusi, njih nisam brojila!! Ako dodam sada broju 388 + 40 sukulenata, teglica broj 429 je.......... ![]() Uploaded with ImageShack.us ........ prekrasna crvena ciklama, poklon MM za Valentinovo!!! |
||
|
||
![]() |
||
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
|
Draga Free,
A da organiziraš sajam cvijeća?
Krasno....malo reći
![]() Crveni ciklami-ljubav do neba,bravo za TM.
![]() |
||
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
||
![]() |
||
|
Belina, pa nije loša ideja !!!! Da svaka teglica ode po 10 kn, skupila bi se dobra svotica!! Ali ..... ima tu i dragih uspomena a uspomene nemaju cijenu!! Pa je bolje da ostane ovako!! Za par sedmica stiže proljeće, pa nešto u zemljicu, ostalo se posloži vani .... ali zbilja sada i ja vidim da bi trebala stati na loptu, i reći, dosta!! Ali kako ???
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
zbilja imaš veliko srce za cvijeće, a i sretnu ruku
![]() zaslužuješ pohvalu i ne samo to ![]() a crvena ciklama Zucker zu letzt |
||
![]() |
||
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
|
pozdrav
![]() ![]() |
||
![]() |
||
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
|
Vidi se da je puno rada i ljubavi uloženo u njegu cvijeća. Mene je privukao zimski vrt. Pravo mjesto za opustiti se i popiti kavicu (i zapaliti).
|
||
Sutra je novi dan.
|
||
![]() |
||
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
|
e i ja sam šetkala od saksije do saksije,ma treba dosta vremena da se sve obiđe,mogu misliti tog raja kada sve bude stavljeno na svoje mjesto i u punom cvatu,zaista pravi botanički vrt,čestitam draga, zaista treba puno rada i ljubavi da se to sve skupi,održi i njeguje ,za vrijedne rukice
![]() |
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Majko moja koliko ih imaš, a ja izbrojila nekidan 35 i mislim kako trebam to reducirati!
![]() Bravo za TM, lijepo je odabrao! |
||
život je more
|
||
![]() |
||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
Hvala Free, hibi mora biti unutra, a ja imam uvjete samo za vrtno bilje. Zato svratim do tebe da uživam u sobnom bilju po kući i zimskom vrtu.
|
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
![]() |
||
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
A zbog tvojih uvjeta samo za vanjsko bilje, mora pasti kava na tvom bregu!! ![]() ![]() za sada još i sam kupuje ako na nešto naleti!! ![]() ![]() Svima hvala na pohvalama i posjetu!! ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
|
Free, kod tebe zbilja ko u botaničkom!
![]() Čuj, ak imaš mjesta za sijanje, a nemaš teglica....ja ti poklonim treglice!!! ![]() |
||
Varaždin, stari moj grad!
|
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Opet si bez teglica!?
Vidim ja da bum i ja morala svoje viškove praznih teglica u tvojem smjeru poslati
![]() Zaista je pravi botanički vrt kod tebe, draga Free! Predlažem da se počneš baviti cvjetno-seoskim turizmom. Imaš sve uvjete - predivnu prirodu oko kuće, cvijeća kao u bajci, veliku obitelj za pomoć i tvoje vrijedne ruke!
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Očeš i moje teglice
![]() Anaida ti je dala dobru ideju za posel
![]() |
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
||
|
Vidi, pa kaj samo ja imam manjak teglica, a svi vi ostali višak!!! Lovrek i Anaida, mogla bi i već kavica kod mene, pa ponesite, znaš kak vele: čim čim već tim tim bolje!!! Anaida, veliku obitelj za pomoć .... ![]() ![]() ![]() Mali kaktus, misliš li da su sada vremena za takve stvari?? A ustvari, zelene krvi u žilama imam, volje i želje imam.....uh, jedna stvar mi fali, a nebrem si misliti kaj, idem poiskati jednu sličicu, da vidiš kaj mi fali!!!! Evo, tražila pola sata ali našla, fali mi ovo! ![]() Uploaded with ImageShack.us Par ovakvih špilova karata!!! Slikica je od prije 6-7 godina, iz onih divnih vremena prije recesije, e to ti je prava uspomena za sječanje, vrijeme kada se imalo !!! ![]() E, i sin je dojurio da vidi koja je to slika, da vidi kako izgleda hrpica za koju si je kupio autić!!! ![]() |
||
|
||
![]() |
||
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
|
![]() ![]() al kako god ta svota novaca lijepo izgledala meni je ljepse tvoje cvijece,predivan ti je zmski vrt ,tako pun zdravih i lijepih biljki |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 142143144145146 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |