Moj mali gradski vrt - 2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 78> |
Korisnik | |
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
predivni kukurjeci i vidim da je kod tebe gužva i da ima svega lijepoga
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Prekrasne slike, ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Otok to ti je Hepatica nobilis Garsault (Ranunculaceae) - jetrenka , šumska biljčica donešena s nekog izleta
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kukurjeci su božanstveni.
Ovaj plavi cvjetić - što je to? |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
svečno objavljujem da je proljeće kod mene stiglo....kod mene to dođe malo kasnije jer mi jedna zgrada radi debelu sjenu u vrtu pa onda kod mene kasni .... |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() samo strpljenja
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Kao i uvijek prekrasne slikice,a bor je predivan,uvijek se divim tim biljkicama po Sarajevu,dosta ih ima posađeno iza rata i zaista djeluju elegantno
![]() |
|
![]() |
|
Ja sam to drvo priželjkivala međutim zbog cijene je nisam sebi mogla priuštiti .... i dok sam ju dobila i shvatila što sam dobila skakala sam do plafona...jedva čekam dok poraste.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Nikad ne bi pogodila po toj maloj biljčici što je. Ovako veliko stablo prepoznajem.
Hvala. |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Otok to ti je Araucaria araucana ili Čileanski bor i još je bebica a inače izraste u prekrasno drvo
![]() |
|
![]() |
|
Naravno stavi je u kuću a boju će dobiti kad je staviš van.Lijep je ukras i u kući.
|
|
![]() |
|
Kako se zove ova biljčica? |
|
Lošinj
|
![]() |
|
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Tija hvala na odgovoru, moja je vani, jako je velika i ne može u pitar. Drugu manju imam u pitaru na natkrivenoj terasi pa me interesiralo dali bi i ta moja mogla u kuću.
|
|
![]() |
|
Maurelica ti je pozelenila više nije s crvenim listovima, ali upozorili su me da će to biti tako.....uglavnom pušta nove listove, a ja držim fige da izdrži dok ju ne dostavim onom kome je namijenjena....a ja ću sebi nabaviti novu. Gute hvala ti...ja sam se njih bila uopće odrekla pa sam onda dobila 4 na poklon i sad se trudim iz petnih žila da ih uzgajam kako treba.
|
|
![]() |
|
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
![]() Tija molim te kaži mi kako ova banana "maureli" podnosi sobne uvjete. |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Tvoje orhideje su prave ljepotice ! Ja imam jednu i tu sada s uspjehom spasavam ali prvi put kad ih vidim kupiti cu si jos ! Zaljubila sam se u njih !
![]() |
|
![]() |
|
Da razbijemo ovo bijelilo tj. snijeg oko nas sa malo šarenila ... |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Bacila sam pogled na orhidejee ,jednom rijecu mraaaaaak...odlicne fotke ...bas mi se svidjaju :-)
|
|
![]() |
|
Puno vam hvala na svemu ..... znanim i neznanim
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |