Moj mali dio zagorskog brega |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 41> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nema ni jedne zimske fotke ovog čarobnog vrta
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Šetnja je bila ugodna i krasna za oke
![]() ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Prošetala sam tvojim zagorskim bregom i vidim da ti i sestrica dijelite istu ljubav prema ružama!!!! A imate i dosta zajedničkih biljčica!! Ali naći će se nešto u mome vrtu kaj nemate pa da jednom zašarenimo koju kavu na proljeće!!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Iako mi je dosta snijega i zime ove slikice su veličanstvene
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Sara, evo i snjeznih,
Tea, Peru mi je sada zal i hranim ga, a na jesen kad mi jede ljesnjake bi mu najradije dala po repu, Free, drago mi je da si i ti prosetala. Pa, svakak se nadamo i zajednickoj kavici, a to da nemamo nekaj kaj ti imas je sigurno, jer u skoro 400 lonceka se mora nekaj najti
![]() |
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Jako lijep vrt. Kako vidim proljeće se već uvuklo u tvoj vrt dok u mnogim zima još uvijek caruje. Po do sada viđenom za pretpostaviti je da ćeš nam ovog proljeća pripremiti mnogo cvjetnih iznenađenja.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
Lucy, tocno, vec su se pojavili prvi jaglaci i visibabe, a onda je to sve zatrpano sa snegom. Ali eto, topi se i nadam se da ga vise nebude u ovim kolicinama. Moon, idilicno je, mora se priznati, ali ipak vise volim zelenu idilu, ovi tragovi u snijegu su od zivotinja, koje po noci traze hranu ( srne, zecevi.....).
|
|
|
![]() |
|
Nakon zimske stanke i skitnje, vratila sam se na svoj breg. Proljece se vec pomalo zahuktalo. Docekao me pun breg jaglaca
prvo sam posadila Belinine travice, to je samo jedan mali dio od onoga kaj mi je poklonila campanulle iz Kauflanda docekali su me i rascvjetani kukurjeci pa sunovrati japanska dunja |
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
nadam se da će se i moja japanska dunja primiti pa će biti lijepa kao tvoja :) moram priznati da sam dugo odlijevala kukurijecima, ali polako me osvajaju :)
Belinine travice ima po cijeloj lijepoj našoj :)) bregek ti je za čistu 5 ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Sad me je stvarno sram da još nisam bila u ovom predivnom vrtu
![]() Za takve vrtove ja kažem da su u TOP formi i da je sve pici-pici.
Jako lijep kamenjar, ruže, borovi.... opći dojam
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Koji kukurjeci :))) krasno!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Carol, lijepo je na tvojem bregeku!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Carol ,slike su me ostavile bez riječi.Dobro da si se vratila da mogu i dalje uživati u tvom bilju.
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
lijepe slikice ,rascvjetano kod tebe,campanula je predivna
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Konte, ja neznam kak jos nisi nabavila kukurijek, a oni te razvesele svojim cvetekima jos dok je sneg, a japanska dunja ti se mora primiti, nisu bas zahtjevne.
|
|
|
![]() |
|
Korijenko, hvala ti na posjeti - nikad nije kasno i drago mi je da smo se upoznale, redoslijed nije vazan. Maso, Anaida, Camellia dodjite opet. Kamenjar i meni se campanulla jako svidja, jedino se bojim da nece prezivjeti - to je staklenicki uzgoj, i djeluje skoro ko umjetna. Zato imam jos jednu, skromnijeg izgleda (za sada ) ,ne cvate, ali je domaca i dobila sam je na poklon od jedne drage forumasice. |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 41> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |