Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 104105106107108 251>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2012 u 14:12

Ajd, samo vi papajte, ionak je druga serija na dizanju!!!! Wink

Sunćeke je kod mene otopilo snijeg, ajde onda ga šaljemo Sarajki i Sanji!!!  Samo ne u jedan dan, da ne otplivate predaleko!!! 
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2012 u 13:43
Maznila sam ti jednu krafnu. Mljac ...mljac...Tongue baš su ukusne
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2012 u 13:37
Samo još kod nas u Osijeku i kod Sarajke izgleda ima snijega. Nikako da ga se riješimo. Predivno je vidjeti prve vjesnike proljeća. Zanimljivo kako se priroda odmah probudila. Krafne su za 5+.
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2012 u 13:15
Kuc,kuc,i ja se poslužila s friškom krafnomTongue,odoh dalje,vani je proljećeClap
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2012 u 12:28

Tikvić baš mi je drago kaj si stigla na vruće krafne, a na bromeliji ima jedna mlada !!!smile127  

Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2012 u 11:55
 hvala na krafnama smile94, a bromelija je mrak!smile79
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2012 u 11:34

U temi o njoj je navedeno iz stručne literature da izdrži -20 pa čak i do -30!!  Kod Cimi uspijeva, A U Muhlenbergije joj je kao na Madagaskaru!!!

Uploaded with ImageShack.us

Današnjim šetačicama ostavljam krafnice da se malo zaslade!!smile177

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2012 u 19:56
Misliš da bu lespedeza opstala na našim oštrim zimama, ili preko zime seli u toplinu tvog zimskog vrta?
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2012 u 11:03

Svaki cvijet bromelije dobio je par metličastih cvatova!!!  A boja je prekrasna!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2012 u 11:02

Dijana, sukulent krunica malog kaktusa od prošlog tjedna broj  430 !!  Je opaka brojka, ali u proljeće se večina zasadi vani!! 

Blee sky, pa ima biljčica koje su pukim slućajem, potpuno neplanirano došle u moj vrt!!  A lespedeza je jedna od njih!!  Zbilja se moram potruditi naći joj pravo mjesto, jer ima jako duge padajuće grane, pa ako bude potrebno, zazidat ću nešto od kamenja, samo da grane dođu do izražaja!!

Hvala na posjeti, curke!!smile78

Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2012 u 19:37
bome ti je ova lepeza jako dobra
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2012 u 15:54
Kako kod mene nema mjesta ni za 20 teglica ostave mi samo uživanje u tvojih???Wackokoliko si ono rekla? 
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2012 u 15:24

Kod mene se sav snijeg otopio, pa pratim stanje biljčica!!  Otišla je samo jedna šarenolisna agava, koju sam zaboravila izvaditi, ali imam par  rezervnih !!   A na bilju se uopšte ne primjeti koliko su bile zametene!!  Sada čekam samo da alstromerie provire, za njih najviše strepim!!!!  I čekam dan kada će i kod mene baš one biti napast!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2012 u 14:05
Bergenija, tvoja posjeta me posebno razveselila, nakon našeg  prvog susreta kod Korjenko, baš mi je žao kaj sam tako brzo trebala otići, kao da sam letjela sa službenog sastanka na sastanak, ali ima dana!!  Prošeći mojim vrtićem, pa ako nešto želiš, reci, ljeto je blizu, paponesem!!

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2012 u 13:03
kad sam vidjela toliko teglica u garaži samo sam si zamislila kak bi MM pozelenio od bijesa kad bi mu između njegovih alatki stavila cvijeće...........
Zaista si vrijedan sretni hrčak!
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2012 u 12:22
Silvy, "naša lepeza" a za ostale lespedeza, zbilja ima prekrasnu priču, i zbog toga mi je još draža !!!  Tko kaže da se u kišnom danu nemože uživati, jel da  !!! 

Veliki Hugsmile78tebi i tvojima iz prekrasno sunčanog Međimurja !!!

Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2012 u 10:47
Originalno poslano od člana Free Free napisao:

Konti, nisi zalutala u rasadnik, posjetila si samo dom jedne obične osobe koja beskrajno voli cvijeće !!Big%20smile  I koju je život naučio uživati u malim stvarima!!!LOL  A ako je tih malih stvari jako puno, i gušt je veći!!  I sam napraviš svijet u kojem ti je lijepo živjeti !!!  smile213

Free,
ovo je pravi botanički vrt rađen s ljubavlju jedne predivne osobe.
Toliko teglica, toliko vrsta, boja.
Ona lepeza, "prošla vremena". Mislim samo na lepezu, jer ti uvijek tako blistaš.
Puno smile79 šaljem tebi i tvojima iz oblačnog Omišlja.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2012 u 10:14
Konti, nisi zalutala u rasadnik, posjetila si samo dom jedne obične osobe koja peskrajno voli cvijeće !!Big%20smile  I koju je život naučio uživati u malim stvarima!!!LOL  A ako je tih malih stvari jako puno, i gušt je veći!!  I sam napraviš svijet u kojem ti je lijepo živjeti !!!  smile213

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2012 u 23:09
ja sam zalutala u neki rasadnik očito Wink smile39
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2012 u 13:29
Gute, moj ne prigovara, nego sam trpa, ja samo unosim u garažu!!! Ja samo velim, ovo ide u garažu, na svjetlo, ovo može u tamu pod stepenice!!!  Ali on svake zime utrpa anđeoske trube u zimski vrt, iako velim da strašno opada lišće, ali dok ima ijednog cvijeta, on redovito skuplja žute listove!!  A kasnije on sam napravi u garaži mjesto za njih!!  Kod mene još nije zatrpana ni garaža ni zimski vrt!! 
U garažu se još uvijek može s autom i proći s jedne i druge strane, Clowna u zimskom vrtu se može i plesat, i to ne jedan par, ako nisu previše razbacani ili uživjeli u glazbu, prošlo bi i 5 parova ples srca!!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 104105106107108 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,703 sekundi.