Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj mali gradski vrt - 2
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj mali gradski vrt - 2

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 78>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2012 u 21:32
predivni kukurjeci i vidim da je kod tebe gužva i da ima svega lijepogaClapa drvo prva liga i meni je upalo u oko kada sam ga prvi puta vidjela u ZG na velesajmu, išla sam ga rukama dodirnuti jer  mi je djelovalo tako nestvarno
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2012 u 19:27

Prekrasne slike,  smile141   za majstora.

U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2012 u 18:48
Otok to ti je Hepatica nobilis Garsault (Ranunculaceae) - jetrenka , šumska biljčica donešena s nekog izleta
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2012 u 18:43
Kukurjeci su božanstveni.

Ovaj plavi cvjetić - što je to?
Lošinj

Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna
Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja...
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2012 u 18:27

svečno objavljujem da je proljeće kod mene stiglo....kod mene to dođe malo kasnije jer mi jedna zgrada radi debelu sjenu u vrtu pa onda kod mene kasni ....

Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2012 u 11:30
smile113lijepo će ti krasiti vrt,araucaria-araucana!
samo strpljenjaWink
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2012 u 09:45
Kao i uvijek prekrasne slikice,a bor je predivan,uvijek se divim tim biljkicama po Sarajevu,dosta ih ima posađeno  iza rata i zaista djeluju elegantnosmile79
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2012 u 22:50
Ja sam to drvo priželjkivala međutim zbog cijene je nisam sebi mogla priuštiti .... i dok sam ju dobila i shvatila što sam dobila skakala sam do plafona...jedva čekam dok poraste.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2012 u 18:45
Nikad ne bi pogodila po toj maloj biljčici što je. Ovako veliko stablo prepoznajem.
Hvala.
Lošinj

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2012 u 18:43
Otok to ti je Araucaria araucana ili Čileanski bor i još je bebica a inače izraste u prekrasno drvo

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2012 u 18:40
Naravno stavi je u kuću a boju će dobiti kad je staviš van.Lijep je ukras i u kući.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2012 u 18:37

Thumbs%20Up za cvijeće.

Kako se zove ova biljčica?

Lošinj

Na vrh
Cikas View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 499
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cikas Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2012 u 18:35
Tija hvala na odgovoru, moja je vani, jako je velika i ne može u pitar. Drugu manju imam u pitaru na natkrivenoj terasi pa me interesiralo dali bi i ta moja mogla u kuću.
Baška Voda
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2012 u 18:28

Maurelica ti je pozelenila više nije s crvenim listovima, ali upozorili su me da će to biti tako.....uglavnom pušta nove listove, a ja držim fige da izdrži dok ju ne dostavim onom kome je namijenjena....a ja ću sebi nabaviti novu.

Gute hvala ti...ja sam se njih bila uopće odrekla pa sam onda dobila 4 na poklon i sad se trudim iz petnih žila da ih uzgajam kako treba.
Na vrh
Cikas View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 499
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cikas Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2012 u 16:25

Tija molim te kaži mi kako ova banana "maureli" podnosi sobne uvjete.
Baška Voda
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2012 u 22:44
Tvoje orhideje su prave ljepotice ! Ja imam jednu i tu sada s uspjehom spasavam ali prvi put kad ih vidim kupiti cu si jos ! Zaljubila sam se u njih !
smile78
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2012 u 16:13

Da razbijemo ovo bijelilo tj. snijeg oko nas sa malo šarenila ...

Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2012 u 20:14

Kao i uvijek, prekrasne fotografije, naravno i orhideje. Kad pravi majstor slika, i najobicnija travka bi izgledala lijepo. 
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
Cvijetomanijak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
*moderator - povrća

Bodovi: 496
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvijetomanijak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2012 u 18:08
Bacila sam pogled na orhidejee ,jednom rijecu mraaaaaak...odlicne fotke ...bas mi se svidjaju :-)
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2012 u 10:11
Puno vam hvala na svemu ..... znanim i neznanim smile79
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 78>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,223 sekundi.