Moje male i velike mezimice-Dzomba |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 464748 |
Korisnik | |
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ostajem bez texta na ove fotkice kaktusa...fantazija
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
@Magnolia... @Gioia... nemam lijepo vrtno cvijece kao vas dvije
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Malo cvijeca i iz vrta
![]() Pelargonija ![]() Ruza ![]() Pelargonije ![]() "Veliki Jasmin ![]() ![]() ![]() Zaboravila sam joj ime ![]() ![]() ![]() Ova dva cvijeta su mi od Iris ![]() ![]() ![]() ![]() A ovo bi mislim trebalo narasti kao malo drvce,ima lijep cvijet ali neznam kako se zove,dobila sam ga od kolege s posla koji ga ima u dvoristu i bas mi je drago da se je primio ![]() ![]() |
|
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kaktusi su ti prekrasni,ali kad sam vidjela sliku jasmina sam se sjetila da sam ju i lani gledala,fenomenalna je
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Jako lijepo, jasmin me je oduševio. Imam ih i ja, no moji su još mali. Da li tvoj raste kao penjačica ili si ga posadila tako da mu grane padaju prema dolje? |
|
![]() |
|
@Mali kaktus i @Moon..hvala vam! Inace raste kao penjacica i nije moj,tu je vec par godina i kao sto sam vec pisala prosle godine,nisi mu nikad posvecivali previse paznje i da ga komsinica sa treceg sprata nesisa,koz na gdje bi on otisao
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() Često navraćam u tvoj vrt!,Sada ostavljam i trag.
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
prekrasna kolekcija kaktusa ,jasmin predivan
![]() |
|
![]() |
|
dadacvjetić ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 362 |
Uživala sam šetajući, jasmin je prekrasan
![]() |
|
živi svaki dan ko da ti je posljednji.
|
|
![]() |
|
Vidim da neko jos uvijek posjecuje moje male i velike mezimice
![]() ![]() Hvala Vam najljepsa... i veliki pozdrav SVIM Forumasima!! |
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Pozdrav i tebi! Ima li novosti kod tebe u vrtu?
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
U vrtu malo ![]() ![]() ![]() Ciao dijana7566 |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 464748 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |