Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 145146147148149 251> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Carol - bio pun tanjur, jučer u ponoć, 45 komada, i progutao ga mrak!! Danas opet 45 komada, i morala sakrivat da barem nešto dočeka kčer, kada se vrati s posla, ja branim krafne a nje još nema!! Pa se nađe nešto još i za tebe!!!
Lusi, biljčice su bile u pravoj opasnosti od smrzavanja, ali majka loži, centralno na drva se ne gasi!!! I nema zime!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Fašnik je prošel, a ja uhvatila zadnju krafnu. Mljac, mljac, fina je.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Moj kaffe Karolina je spreman, jer proljeće je stiglo do mene!! Hočete dokaz??? E V O !! ![]() Uploaded with ImageShack.us Malo nas je, al nas ima!!!! ![]() Uploaded with ImageShack.us A mi smo malo buci-buci pa nebremo juriti, ali i mi .... stižemo!!! |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Pridružujem se ovom jupi....i jedva čekam moje koje su još pod duuubokim snijegom.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Još jedan JUPI !!!
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Mihaela ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
Proljeće kreće
![]() |
|
klasa optimista
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Čim se priroda počne buditi i naše se raspoloženje probudi. Sad će biti dosta posla, ali slatkog, opuštajućeg, umirujućeg....
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Proljeće miriši u zraku, a kod tebe se i vidi. I ptičice su počele pjevati. Pridružujem se grupi Jupiiiiiiiiii
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Pa kod tebe proljeće, a do nedavno sve bijelo.
Onaj bijeli pokrivač je dobro došao biljčicama. Meni visibabe i cvjetne glavice tek provirile. U zimskom vrtu i sa dejicama sam uživala na fašnik uz krafne. ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivan prizor
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Baš sam sretna kaj sam imala toliko dragih gostiju!!!
![]() ![]() Baš se radujem što nas je sve ponijelo .... proljeće!! Kao da smo dobile krila!! Jučer sam porezana ruže, danas ih špricam crvenim uljem, i objavljujem rat voluharicama!!! Potamanile mi najveće pakujce lani zasijane, Pojele korjenje prst debelo!! Ove godine bi cvali do ludila!!! Idem vidjeti ako se kaj može spasiti!! Opet će klinika Freeland biti puna do zadnjeg kreveta-teglice!! I za zadnji dio dana, imamo dan grablje-fitnesa!!! Iako do šume ima 200m imam više hrastovog lišća u ružičnjaku nego u šumi!!!! I najbitnije, na kraju dana 1-2 kile manje!!! ![]() A sličice, ako nađem opet nekaj interesantnoga!!!! ![]() Ali..... prije svega, idem se nabrusim u vip loži, možda koja svrati na ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Kad sam već svratila, mogu i popit kavu sa tobom uz vjesnike proljeća,
i nauživat se u tvom zimskom vrtu. Dan je lijep, pravi za čeprkanje po vrtu. ![]() Puno ![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
![]() |
|
Ubile me danas grablje, ni u proljeću nemogu uživato koliko i kako bi htjela!!! Silvy, e pa da znaš, kavu smo pile istovremeno!! |
|
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Kod mene još nema visibaba, no zato sam uživala gledajući tvoje. Vidim da si uredila VIP ložu i da prizivaš proljeće. Samo tako naprijed... ![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Eto mene
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
I još jedan jupiii !!!
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
anturijum i plumbago
![]() |
|
![]() |
|
Bilo mi je zadovoljstvo ugostiti vas!!!!! ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us Rododendron dočekuje pročkeće sa punnnooo cvijetnih pupova, koji su se baš zbucali!!! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Erike su prekrasno rasvijetane!! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Lonicere prepune mladih pupića!! ![]() Moje bučice za vježbanje - okruglo kamenje, čim veće tim bolje !!! Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 145146147148149 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |