Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna oaza na brijegu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna oaza na brijegu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 301302303304305 319>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2012 u 18:30
Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Skimmia japonica
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2012 u 18:28

Lavandula
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2012 u 18:27

Mahonia x media počela cvjetati
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2012 u 18:25

Prve visibabe
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2012 u 18:22

Saxifraga i sempervivum
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2012 u 18:20

Cupressus macrocarpa
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2012 u 18:19
uživajte u sađenju i što prije slikice da i mi iz sniježnih krajeva vidimo zemlju a ne samo snijeg,erica i hamamelis su zaista u ovo doba ukras vrtasmile113
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2012 u 18:16

lovor
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2012 u 18:14

Ružmarin preživio -17
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2012 u 18:12
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2012 u 18:08

Hamamelis mollis

Kod mene stiglo proljeće(slikano danas)
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2012 u 22:45
Eto mene drugi tjedan, budi u svom vrtu.
Sutra je novi dan.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2012 u 16:04
Ante 3009- moji su svi javori na suncu i jako dobro se drže,a što se tiče ovog tu donekle imaš pravo jer njemu se i kod mene znaju sparušiti listovi,ne previše,bitno ga je zalijevati.Ja sam ga posadila u pjeskovitu zemlju(slučajno) i to se pokazalo dobro jer je na tom mjestu već nekoliko godina.Poslije ćeš vidjeti da sam iznad kamenjara posadila clerodendrum koji je trenutno visok oko 1m računajući u budućnosti na njegov hlad pa ćemo vidjeti da li će to utjecati pozitivno na acera.    

lucy- hvala ti na šetnji,a moram priznati da i meni fale te proljetne boje.Bez obzira na naše hladnoće kod mene sve dosta rano krene i to je prednost ove orijentacije u proljeće.Navrati opet jer krećem idući tjedan u sadnju pa makar bar malo lukovica posadila.
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2012 u 22:01
Originalno poslano od člana Camellia Camellia napisao:

Vidiš, nisam odoljela pa sam se još jednom vratila pregledati samo fotografije. Ovaj prizor s kamenim gromadama i japanskim javorom me natjerao da prelistavam tvoje stranice i da ga nađem. Evo ga!
Sutra je novi dan.
Na vrh
Ante3009 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 838
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ante3009 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2012 u 18:47
Predivna kuća i okućnica. Zanima me kako ti se Acer ponaša na suncu jer moj ima isti položaj pa su mu se ovo ljeto malo spalili listovi.
Vrt je kompleks estetske i oblikovne namjere, a biljka je vrtlaru ne samo biljka - rijetka, neobična, obična ili osuđena na nestanak - ona je i boja, oblik, volumen i arabeska u jednom
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2012 u 18:42
Gute Fee drago mi je da ti se sviđa moj vrt.Danas je snijega već puno manje i malo sam gledala ruže stablašice i sretna sam što su bez zaštite izdržale -17.Ostalo za sad izgleda da je prezimilo bez veće štete,no još ćemo vidjeti idući tjedan.Nisam mogla izdržati da nešto ne radim pa sam posadila jedan ginko i jednu magnoliju kobus (zasad u tegle u zatvorenom)i nešto lukovica koje ću prenijeti prvom prilikom na stalno mjesto.
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2012 u 23:21
Draga , vidim da je i tebe zatrpao snijeg ali ja se ipak nadam da ce najkasnije s odlaskom veljace otici i on ! Sve slikice su mi se jako jako dopale !   smile78
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2012 u 10:39
Carol-nisam do sad orezivala Photiniu.Naravno i kod mene su grane bez lišća unutar krošnje,ali se uvijek oporave početkom proljeća i drvo izgleda kao na slici.Imam i dva grma,ali do sada nisu gubili lišće kao stablo i ne znam zašto je tako jer Photinia (bar moja) do sada nije bila bolesna i ne treba joj poseban tretman.

Lucy hvala ti na posjeti i nadam se da ćeš vidjeti još puno toga jer se već pripremam za proljeće sa puno novih ideja za sadnju,a popis novih biljaka je veeelik i baš se veselim.

moon i tebi hvala na šetnji i dođi opet.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2012 u 00:29
Krasan vrt
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2012 u 19:54
Ogromna i lijepa okućnica, a kako čitam bit će tu još radova i novog cvijeća. Za nas posjetitelje - super.
Sutra je novi dan.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 301302303304305 319>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,594 sekundi.