Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 319> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Danas je bio prekrasan dan pa sam posadila preko 300 lukovica (nešto u zemlju,nešto u tegle),orezala 4 ruže stablašice koje su izdržale -17 bez zaštite,orezala ostalih ruža oko 25 kom,posadila 10 sadnica stolnog grožđa(već ukorijenjene) i malo skupljala zemlje od krtičnjaka.Za prvi put ove godine bilo bi dosta.Slike su slikane mobitelom pa nisu nešto.
Sarajka naravno da bi mogle.Bilo je kao što rekoh -17 i samo što nisu procvale.Ne vjerujem da bi joj koji stupanj niže štetio previše.Uvijek možeš staviti malo lišća preko. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Hvala Vilmač.Biljkice lagano kreću iz zemlje,a već se neki pupoljci vide.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus sadila sam tulipane(oni su sticajam okolnosti ostali od jeseni),ali po mom iskustvu mogu i procvasti,no vidjet ćemo.Zatim dalije,irise,phlox,anemone,hemerocalise,amarilise,ranukuluse ,jednu magnoliju Kobus i Ginko.I još sam zaboravila ornitogalum bijeli i narančasti.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Hvala Camellia,moram je potražiti sada kad stignu cvjećkice,baš mi se dopada
|
|
![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Zbilja je prekrasna,do sada je nisam imala prilike vidjeti,oduševila me. |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Oooo, koliko biljaka u tvom vrtu. Pa kad to sve procvjeta...
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Carol hvala na šetnjici po mom vrtu,a što se narcisa tiče napisala sam ispod da su presađene,ali iz Zadra jer tamo već cvatu.Nešto cvijeća sam ovaj vikend donijela iz Zadra i stvorila raniji dojam proljeća jer i moje narcise tek izviruju van.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Dobro si ti to obogatila svoj vrt friskim biljcicama, a vidim da je kod tebe i proljece stiglo, narcise vec cvatu. Kod nas, iza Sljemena, se pokazuje tek poneki listic ( osim jaglaca i visibaba, koji su provirili jos prije snijega ).
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
lijepo.. vrt bez snijega... i to nisam odavno vidjela
![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Ova Yucca ti je prekrasna! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepo je gledati kako proljeće polako dalazi u tvoj vrt
![]() A kakve si to lukovice sada sadila?
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |