Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 147148149150151 251> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Uploaded with ImageShack.us Juupppiii, procvijetali su mi prvi krokusi!!! ![]() Uploaded with ImageShack.us A visibabe niću na svim mogučim i nemogućim mjestima, uglavnom, tamo gdje je najveća gužva, tu su još i oni!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us I šarenolisni tulipani su izašli u ovih par sunčanih dana!! A ova erika je sada najljepša!! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Horti, tek sada ti mogu reči, održala sam i drugu zimu tvoj crveni mak, preživio je dvije velike zime, posađen je na dijelu vrta do kojeg voluharice na mogu, i sada samo čekam da procvijeta!! Nisam zaboravila da ti moram dio poslati natrag, a imat ćemo i sjemenkica!!! |
|
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Proljeće je a u meni nemir...
zbog tebe bi okrenuo svemir.... neznam točno dal tak ide pjesma, al ti sigurno tak pjevaš svojim cvetekima... |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Stiglo je ,stiglo proljeće!!!!
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Kako je lijepo vidjeti da se kod tebe budi proljeće
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Konačno proljeće!!!!!!!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Mogu zamisliti koji je užitak nakon snijega i magle dočekati cvijeće obasjano suncem. Glavno da je proljeće krenulo.
Dobro si tržila one difenbahije ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Polako i sigurno proljeće dolazi u tvoj vrt,doći ću jedan dan u kafić Karolinu da vidim gužvu koju ti rade visibabe. |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Sreća da je proljeće zakucalo, napokon nas vrtovi zovu i mame!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Ovi šafrani su me odusevili,prekrasni su ...ove godine planiram od sveki uzet malo lukovica i preselit ih kod sebe ,jer ja samo imam zumbule i narcise ,a oni jos nisu pokazali svoje glavice ...
|
|
![]() |
|
Baš smo mala vesela cvijetna klapica kada se svi veselimo prvim cvijetićima!! ![]() Josipa, Tikvić - želim vam da i vi čim prije počnete čeprkati vani, valjda se je snijeg otopio!! Dijana, Lovro, mali kaktus, Anaida, Lantana ![]() Cvijetomanijak, te krokusiće si od sveki trebala uzeti lani, sada bi već cvali!! Sada ti je bolje kupiti lukovice, i posaditi sada dok je još malo hladnije, zima će ih natjerati na cvijetanje!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Došlo doba da se radujemo! Svaki dan izviri nešto novo.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Vani viri svako malo nešto!!! Ali još da proviri ovo jućer posijano u tegle: Josipine ehinaceje i Mihaeline orchild tree, kao i ostala sva posijena salatica!!
E nebrete vjerovati, već 3 dana kopam po sjemenju, i skužim, fali mi jedna ogromna kutija sa sjemenje!!! Kuću ću okrenuti naopačke, a moji će svi biti mobilizirani ako je ne nađem!! A ako saznam da ju je netko bacio, a kad tad će nekome izletjeti, morat ću oformiti i streljački vod!! |
|
|
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Free, i kod tebe sve izviruje, kod mene je sve jos uspavano!
|
|
![]() |
|
Moj vrt još dobro spava, tek pokoji zelembač se budi, ma kako vama probuđeni izgledao, ali zato su vrapćići jako budni i gladni,pa ih ima po cijelom vrtu, naravno kao i papice za njih ali i vodice!! Plašljivi su pa sam ih slikala kradomice!! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Koliko je zima bila jaka najbolje se vidi u ovom dijelu vrta!! |
|
|
|
![]() |
|
ALI . . . . Ima onih koji su cijelu zimu bili tu ..negdje !! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
A zimu prebroditi, pomogle su mi ...... ![]() Uploaded with ImageShack.us Streptokarpele ![]() Uploaded with ImageShack.us Probuđeni močvarac ![]() Uploaded with ImageShack.us Ahimentesi ![]() Uploaded with ImageShack.us i bebači adeniuma ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us I tek posijane gazanijice već su nikle, nakon samo 2-3 dana!! Još da se i tagla sa ehinacejama tako popuni zelenih buhicama!! |
|
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Današju kavicu, u čast DANA ŽENA, popila sam sa žutom orhidejom i naravno misleći na sve vas !!! ![]() Uploaded with ImageShack.us A ove cvijetiće ostavljam mojim gošćama, ali leptirići su za jednu posebnu osobu !! ![]() Uploaded with ImageShack.us Sretan vam DAN ŽENA !! |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
I u tvoj vrt proviruje proljeće
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 147148149150151 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |