Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 319> |
Korisnik | |
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
da je meni malo otići na takvu terapiju
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Lantana
moon ![]() ![]() Vrijedne moje šetačice hvala vam što me posjećujete.Ja sam danas bila vrijedna i presađivala hrpu cvijeća iz kamenjara,ukrasno grmlje i sve što sam kupila jer još uvijek nemam spremna mjesta za sađenje u zemlji.Puhalo je i bilo je hladno za neke teže poslove.Biljke u kamenjaru su baš dobro krenule i uskoro će biti nove sličice. |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Drago mi je da si imala dobru "terapiju". Cijena Prunusa je stvarno smijesna, 26, 00 ili opet dobro ne vidim, pa i za rododendrone sam mislila da su skuplji.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Monstera,arim,Horti svima
![]() ![]() ![]() Horti ne brini,da kupim još deset puta toliko ,vjeruj mi,.još bi se našlo mjesta za sadnju.Kupovine zemlje više nema,ograđeno je sve,a i ne mogu ni ovo sve stići(to najbolje znaju moja leđa). |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
I ja bih takvu terapiju,
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
terapija ti je
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Mmmmm, odlična terapija! Još bolji ulov
![]() Bit će na brijegu još ljepše, veselije i bujnije. A kak je krenulo trebat će skupljat lovu i za otkup susjednog brijega da sve stane ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Užitak je prošetati po tvojoj oazi
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Vrijednice...krasno |
|
![]() |
|
Danas sam bila na terapiji u Kaliji i Bauhausu.Rezultat je slijedeći:
Weigela purpurea Deutzia scabra Plena Rhododendron weis Rhododendron Cilpinense Camellia Double Yellow Prunus Taihaku Prunus Koju no mai te još nešto niske crnogorice i sitnog bilja. Moram vam reći da su Prunusi po 26,0kn,jedan visine 1,20,a drugi 0,50m ,Camellia snižena sa 145 na 99 kn,a i ostalo je bilo jeftinije nego inače.Zaboravih da su rodići 65 kn.Dakle,vrijedilo je. |
|
![]() |
|
enrikova nona
maestral Carol Hvala vam šetnji i svima ![]() ![]() ![]() Carol cijene su stvarno takve i to je iz rasadnika Milić i dobro izgledaju.Jedna gospođa je kupila 5 kom jer isto nije mogla vjerovati.Ja ću se ovaj tjedan još malo naluknuti da vidim jel ima još nešto pa javim. |
|
![]() |
|
![]() |
|
maestral ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
"bar malo lukovica..."
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ja tebi zavidim na ribolovu,onoj prekrasnoj prirodi uz rijeku.Kad smo kupovali zemlju ja sam htjela negdje uz rijeku,ali je prevagnula blizina stanovanja jer jedino tako smo mogli svaki dan dolaziti zbog vrta i gradnje kuće.Što si dalje možeš odlaziti vikendom,a ja volim biti u prirodi svaki dan.
|
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |