Slike kaktusa i njihova imena |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 52> |
Korisnik | |
zmaj ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 317 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mali kaktus hvala, ima sličnosti sa mystax.
Bodljića sam nabavio početkom desetog mjeseca, danas sam ga presadio. Očekujem da bi mogao podariti i koji cvjetić pa će ga tada biti i lakše identificirat. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Pogledaj pod mammillaria mystax,nisam baš sigurna.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
zmaj ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 317 |
![]() ![]() Pretpostavljam da je ovo neka od Mammillaria. Molio bih pomoć kod identifikacije. Hvala! |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Hvala Klimatis.
![]() |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Po meni Opuntia vestita cristata |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
![]() Evo još jednoga za identifikaciju,pa lijepo molim ako netko zna kako se zove. ![]() |
|
![]() |
|
Ostaviću ovako kako sam ga i dobila.Bit će da je zadovoljan.
![]() |
|
![]() |
|
tara2009 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 187 |
ostavi ga oni vole kad im je usko vise raste kaktus manje korijen
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
maris kaktus je odličan
![]() |
|
![]() |
|
Da,morat ću pitati u kakvim uvjetima je bio da nastavim tako,očito da mu je bilo dobro.Mislila sam ga presaditi,nekako mi se čini da mu je tijesno.Ili da ništa ne diram? Mirjam,drago mi je da ti se sviđa. ![]() |
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
tara2009 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 187 |
ako ne ovo ljeto onda sljedece hoce sigurno...kod njega je vazno da mu je zemlja propusna i ne voli direktno sunce moje iskustvo mozda neko ima drugacije iako je moj naspram tvog mrav...u biti trebali bi pitati kako ga je ona odrzavalanto je vec velik kaktus koji je vjerovatno navikao na ustaljene uvijete ...sigurno je dugooo bio kod nje
|
|
![]() |
|
Bila sam na onoj temi,prekrasni su zaista.Nadam se da će me počastiti s cvjetićima. ![]() |
|
![]() |
|
ma ja vjerujem da ce mu biti kao u hotelu sa 5 zvjezdica...
|
|
![]() |
|
Evo vidiš događa se,a ja se nisam bunila.Lijepo ću ga počastiti s teglom kakvu zaslužuje. ![]() |
|
![]() |
|
jao ko bi se htio rijesit ovakog predivnog diva ako je prezimio na odgovarajuci nacin mozes ocekivat punoooo cvijetova...idi na temu gymnocalycium imas na 4 stanici od schumyA sliku i vidit ces kako cvijeta..
|
|
![]() |
|
Od prijateljice teta ga se željela riješiti,pa ga je dala njoj a ona meni znajući da ih volim .
![]() |
|
![]() |
|
jel znas di ga je mozda kupila...
|
|
![]() |
|
Hvala. ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Maris,kaktus je prekrasan
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |