Kiki-Moja utjeha |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 112> |
Korisnik | |
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pisanice su
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Prekrasne pisanice.
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
kerber ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
pisanice su ti......
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Da malo "presječemo, evo moje prve velike boce.
![]() ![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Pa opet pisanice.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
pisanice klasično predobre...
![]() al boca... odličan pittorico... stvarno majstorska izvedba, a tek prvi primjerak... čega god se primiš - sve super ispadne... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
boca mi je predobra |
|
![]() |
|
suza1801 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 03 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 276 |
kak su slatke pisanice
![]() ![]() ![]() |
|
happy ...happy ... :))
|
|
![]() |
|
Boca me stalno kopa.Fali mi bitumen.Rafija je prekričava.Moraću nešto napraviti po tom pitanju.
|
|
|
|
![]() |
|
Julija D ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 176 |
Kiki, nemojte biti tako samokritični - sve je predobro.
Rafija se ni ne primjeti uz ove prekrasne makove ...
![]() |
|
"Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo." I. Andrić
|
|
![]() |
|
Rafiju sam malo potamnila sa okerom,a o bitumenu još razmišljam.
Evo dva prepravljena jajca od lani.Donji dio je bio prugast.Nije mi se sviđalo.Tj nije mi se sviđala izvedba.Treba imati savršeno mirnu ruku.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
ma Kiki prva ili ne meni je prelijepa,a naravno i ostalo,baš si majstorica,ja se baš i ne razumjem u te tehnike ali mi se zaista sviđaju tvoji radovi
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Kako pošpricaš s onim crnim točkicama koje se vide na boci. Ja kad pokušam špricati kist mi se odmah namoči pa mi onda ide jako teško. Samo prvi špric mi uspije a onda su dlake kista dalje premekane. S kakvim kistom to radiš?
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Pisanice su jako lijepe,pogotovo zlatno-mačuhićaste
|
|
![]() |
|
I meni su te baš dobro legle
![]() @ Mima35,i meni je kist problem.E da nisam pobacala sve one čvrste starinske četkice za zube!Malo sam se mučila sa starom modernom pa sam prešla na oštri kist za zidove sa prirodnom dlakom.Možda bi trebalo probati sa sintetičnom.
Nakon špricanja odmah sa štapićem za uši brišem guste sitne točkice,pa ako treba nadopunjavam.
|
|
|
|
![]() |
|
Poklon za jedan bračni par.Muška i ženska vješalica.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nije mi dao vrag mira pa sam žutu rafiju na boci zamijenila sa bojom cigle.E,tek sada mi je srce na mjestu.A od bitumena sam odustala.
|
|
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Vješalice mi se sviđaju, posebno ova muška..... i baš mi je drago da si konačno našla rješenje za bocu!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |