Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 979899100101 251> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Uploaded with ImageShack.us Amarilis je otvorio prve cvijetove, on cvate jadnom godišnje, i ma koliko bio veliki cvijet više me oduševljava ovaj plumbago koji cvate od ljeta, i svako malo imam cijeli dlan cvijetova prekrasne boje!! ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Već sam ti rekla kod tebe pravi botanički vrt.
![]() |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Anaida, posebno mi te lijepo vidjetu kod mene u vrteku!!!
![]() Mirjam, ruselijica kažeš, samo reci i pošalji adresu!!! ![]() Klimatis, da si to rekla pred 10 sata, već bi putovao k tebi!! Ali ima dana, osim ako mi ne pošalješ pisanu zabranu slanja paketa, kada ovaj zadnji stigne do tebe!!! ![]() Lantanice, draga, zato je svijet danas tako lijep!! Bila si mi u vrteku !!! A aubretijica i dipladenijica, pa to je samo malo boje, čekaš ti samo da procvijetaju tvoje krasotice!!! ![]() Dijana, i ta riječ, divno, meni puno znači, hvala ti!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Nemam što reči osim divno!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasna ti je diplandeja, posebno lijepa crvena boja! Sviđa mi se i aubertia
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Prekrasan kurijek!
![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Free,zadivljena sam raskoši među tvojim cvjetićima.Nema cvijetića kojeg ti ne uzgojiš bilo da siješ,sadiš,pelcaš... čarobnica si u toj cvijetnoj raznolikosti.Divim ti se i svakodnevno navratim da malo uživam i "naparim"oči. Ona predivna ruselija oborila me s'nogu a ti tumačiš cvijet koji je najlakše uzgojiti,čestitam draga jer moje su otišle.
![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Izliječena papučica nagradila me pravim velikim papučicama!!! ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us Još malo i mi čemo se zacrvenjeti!!! |
|
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() Ljepše ne more bit!
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Srce moje, takav će biti tvoj rođendanski poklon za dvije godine!! Tvoj tek raste, a ovaj ti ima najmanje 15 godina, i zbilja neznam kak se našao u mom dvorištu!! Jednostavno je tu !! Jel vam to zbilja dosta da mi vjerujete kada vam velim da imam problema sa pamčenjem!! |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Nešto novo, nešto staro, nešto dobiveno(posuđeno) i nešto plavo (zapravo lila, ali u smisao rečenice mi je bolje odgovaralo plavo
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Free,
koja raskoš boja kod tebe ![]() Bravo za reznicu kalistemona; tvojom ljubavlju, pažnjom i strpljenjem sve biljčice ti se prime kao i sijanci. Kaktus ovako izgleda i kod prijateljice, odrezala ga metar, a ostalo još metar i pol. Valda će ostatak potjerati. Biljčice u vrtu lijepo krenule ![]() Dipladenija je predivna. Šaljem ti puno pozdrava iz oblačnog Omišlja. ![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Poklon za tvoj rođendan! Baš je krasan!
![]() ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
mali_vrtlar ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 108 |
nemam komentara velikih osim prekrasno sve sta sam vidio, pravi si strucnjak
![]() ![]() |
|
zivot je lip, ako ga zivite u prirodi i sa zivotinjama
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Free,napravit ću mjesta,pa sama znaš da se uvijek nađe ako treba
![]() ![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Lovro,za sijanje, kao i za još koješta drugo, ne reci nikad definitivno NE !!! Pa kad sam dobila od Josipe i Mihaele prave draguljčiće od sjemenki, kako ne pokleknuti!! Jesi li recnula svoje krumpiriće, Vidjela sam neki dan da planiraš šišanje svojih, pa mi za srijedu sačuvaj sve grančice koje su ti viška!! Svoj vrt u 2012.mislim obuči u plavo, pa mi svaka pomoć dobro dođe!!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
krasno je kod tebe,sve se budi ,cvjeta,raste,a novitet je zaista lijepa biljkica
![]() |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Cijele jeseni i zime divila sam se ovoj Hortinoj biljčici, a sada me upravo posebno odušebljava, sve nijanse žuto-smeđe do crvenkastih!! ![]() Uploaded with ImageShack.us A jučer sam se uveselila u Kauflandu rascvijetanom dipladenijom!! Kaj češ, nemogu dočekati svoje lanjske da se probude!! |
|
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
A-HA, ipak si sijala u teglice....ti prstići svrbe i svrbe....
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 979899100101 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |