Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 151152153154155 251>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2012 u 02:06
Free,
koja raskoš boja kod tebe Tongue. Jaglaca svakakvih boja, kao u rasadniku.
Bravo za reznicu kalistemona; tvojom ljubavlju, pažnjom i strpljenjem sve biljčice ti se prime kao i sijanci.
Kaktus ovako izgleda i kod prijateljice, odrezala ga metar, a ostalo još metar i pol. Valda će ostatak potjerati.
Biljčice u vrtu lijepo krenule Clap.
Dipladenija je predivna.
Šaljem ti puno pozdrava iz oblačnog Omišlja. smile79
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2012 u 06:49
Nešto novo, nešto staro, nešto dobiveno(posuđeno) i nešto plavo (zapravo lila, ali u smisao rečenice mi je bolje odgovaralo plavo Smile )... Svega kod tebe ima!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2012 u 08:06
Originalno poslano od člana Mira K Mira K napisao:

Poklon za tvoj rođendan! Baš je krasan!Tongue

Srce moje, takav će biti tvoj rođendanski poklon za dvije godine!!  Tvoj tek raste, a ovaj ti ima najmanje 15 godina, i zbilja neznam kak se našao u mom dvorištu!!  Jednostavno je tu  !!  Jel vam to zbilja dosta da mi vjerujete kada vam velim da imam problema sa pamčenjem!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2012 u 08:19
smile169Draga tu sam!

Ljepše ne more bit!Clap
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2012 u 08:34
Originalno poslano od člana Mira K Mira K napisao:

Poklon za tvoj rođendan! Baš je krasan!Tongue
jednostavno...čarobno! LOL
Time is something you can never get back..
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2012 u 19:25

Uploaded with ImageShack.us

Izliječena papučica nagradila me pravim velikim papučicama!!!Heart  Mirči, kako je tvoja, jel preživjela ??

Još malo i mi čemo se zacrvenjeti!!!

Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 592
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2012 u 19:45
Free,zadivljena sam raskoši među tvojim cvjetićima.Nema cvijetića kojeg ti ne uzgojiš bilo da siješ,sadiš,pelcaš... čarobnica si u toj cvijetnoj raznolikosti.Divim ti se i svakodnevno navratim da malo uživam i "naparim"oči. Ona predivna ruselija oborila me s'nogu a ti tumačiš cvijet koji je najlakše uzgojiti,čestitam draga jer moje su otišle.smile78
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1360
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2012 u 20:10
Prekrasan kurijek!Tongue Nisam još vidjela takvog
Neka se sve zeleni
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2012 u 20:36
Krasna ti je diplandeja, posebno lijepa crvena boja! Sviđa mi se i aubertia Clap
život je more
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2012 u 20:56
Nemam što reči osim divno!
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2012 u 23:06
Anaida, posebno mi te lijepo vidjetu kod mene u vrteku!!!Embarrassed

Mirjam, ruselijica kažeš, samo reci i pošalji adresu!!!Wink

Klimatis, da si to rekla pred 10 sata, već bi putovao k tebi!!  Ali ima dana, osim ako mi ne pošalješ pisanu zabranu slanja paketa, kada ovaj zadnji stigne do tebe!!!smile96 Ili bi i ti samo mijenjala kukurjeke??

Lantanice, draga, zato je svijet danas tako lijep!!  Bila si mi u vrteku !!!  A aubretijica i dipladenijica, pa to je samo malo boje, čekaš ti samo da procvijetaju tvoje krasotice!!!Heart  Bit će to cijela slikarska paleta boja u tebe !!!

Dijana, i ta riječ, divno, meni puno znači, hvala ti!!smile219 

Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2012 u 23:11
Već sam ti rekla kod tebe pravi botanički vrt. smile64
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2012 u 11:20

Amarilis je otvorio prve cvijetove, on cvate jadnom godišnje, i ma koliko bio veliki cvijet više me oduševljava ovaj plumbago koji cvate od ljeta, i svako malo imam cijeli dlan cvijetova prekrasne boje!!

Na vrh
lorica10 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 740
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lorica10 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2012 u 11:24
joj Free, tako sam se nasmijala tvojem amarilisu, podsjetila su me ova dva cvijeta zajedno jedan kraj drugoga, onako kako sam ja sa bratom rasla u mamiWink, prekrasna boja
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2012 u 11:30
Krasna usporedba Lorice, ali to je između i treći pupoljak Wink, jer sam za slikanje primila u dlan samo cvijetove !!!  Hvala na posjeti, i daš mi je drago kaj si se sjetila tako divne stvari za usporedbu!!smile219

Na vrh
lorica10 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 740
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lorica10 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2012 u 11:34
Originalno poslano od člana Free Free napisao:

Krasna usporedba Lorice, ali to je između i treći pupoljak Wink, jer sam za slikanje primila u dlan samo cvijetove !!!  Hvala na posjeti, i daš mi je drago kaj si se sjetila tako divne stvari za usporedbu!!smile219

Wink
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2012 u 11:36
Jučerašnji sunčani dan me je prilično umorio, zasijala sam puno, puno cvijeća u teglice, iako sam rekla da neću više nikad!!

A dok sam pila kavicu za vrijeme pauze, oči mi je krao žuti čempres sa visečim granama, koje obasjan sunčevim zrama izgledao kao da plamti, kraj kojeg je meni najdraži detalj, uspomena na prošlo ljetu i moju Miru!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2012 u 11:41

Moj vrtić su ovo proljeće okupirali krokusi, pa ih moram opet pokazati !!  Uglavno, tamo gdje je prošli tjedan bio 1 cvijet sada ih ima 10, a ponegdje su prave "šume krokusa" !!

Zimski jasmin je predlani cvao od sredine 12. mjeseca, ove godine kasni, pa imamo novog vjesnika proljeća!!  Kad on završi sa cvatnjom  zamijenit će ga crveni rododendron koji mu je posađen u podnožju!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2012 u 11:55

Aralija, poklon  od tete Đurđice, je presađena, jer je dobila dvije mlade grančice, i ne moram reči koliko me razveselila!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2012 u 11:58

Hortin crveni Onur, konačno se razrastao i bit će  za dijeljenje da joj ga mogu vratiti, jer je ona ostala bez njega !!  A valjda će ove godine biti i cvijetova!!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 151152153154155 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,813 sekundi.