Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 151152153154155 251> |
Korisnik | |
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Free,
koja raskoš boja kod tebe ![]() Bravo za reznicu kalistemona; tvojom ljubavlju, pažnjom i strpljenjem sve biljčice ti se prime kao i sijanci. Kaktus ovako izgleda i kod prijateljice, odrezala ga metar, a ostalo još metar i pol. Valda će ostatak potjerati. Biljčice u vrtu lijepo krenule ![]() Dipladenija je predivna. Šaljem ti puno pozdrava iz oblačnog Omišlja. ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Nešto novo, nešto staro, nešto dobiveno(posuđeno) i nešto plavo (zapravo lila, ali u smisao rečenice mi je bolje odgovaralo plavo
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Srce moje, takav će biti tvoj rođendanski poklon za dvije godine!! Tvoj tek raste, a ovaj ti ima najmanje 15 godina, i zbilja neznam kak se našao u mom dvorištu!! Jednostavno je tu !! Jel vam to zbilja dosta da mi vjerujete kada vam velim da imam problema sa pamčenjem!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() Ljepše ne more bit!
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Uploaded with ImageShack.us Izliječena papučica nagradila me pravim velikim papučicama!!! ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us Još malo i mi čemo se zacrvenjeti!!! |
|
|
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Free,zadivljena sam raskoši među tvojim cvjetićima.Nema cvijetića kojeg ti ne uzgojiš bilo da siješ,sadiš,pelcaš... čarobnica si u toj cvijetnoj raznolikosti.Divim ti se i svakodnevno navratim da malo uživam i "naparim"oči. Ona predivna ruselija oborila me s'nogu a ti tumačiš cvijet koji je najlakše uzgojiti,čestitam draga jer moje su otišle.
![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Prekrasan kurijek!
![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasna ti je diplandeja, posebno lijepa crvena boja! Sviđa mi se i aubertia
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Nemam što reči osim divno!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Anaida, posebno mi te lijepo vidjetu kod mene u vrteku!!!
![]() Mirjam, ruselijica kažeš, samo reci i pošalji adresu!!! ![]() Klimatis, da si to rekla pred 10 sata, već bi putovao k tebi!! Ali ima dana, osim ako mi ne pošalješ pisanu zabranu slanja paketa, kada ovaj zadnji stigne do tebe!!! ![]() Lantanice, draga, zato je svijet danas tako lijep!! Bila si mi u vrteku !!! A aubretijica i dipladenijica, pa to je samo malo boje, čekaš ti samo da procvijetaju tvoje krasotice!!! ![]() Dijana, i ta riječ, divno, meni puno znači, hvala ti!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Već sam ti rekla kod tebe pravi botanički vrt.
![]() |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Amarilis je otvorio prve cvijetove, on cvate jadnom godišnje, i ma koliko bio veliki cvijet više me oduševljava ovaj plumbago koji cvate od ljeta, i svako malo imam cijeli dlan cvijetova prekrasne boje!! ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
joj Free, tako sam se nasmijala tvojem amarilisu, podsjetila su me ova dva cvijeta zajedno jedan kraj drugoga, onako kako sam ja sa bratom rasla u mami
![]() |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
Krasna usporedba Lorice, ali to je između i treći pupoljak
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
![]() |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
Jučerašnji sunčani dan me je prilično umorio, zasijala sam puno, puno cvijeća u teglice, iako sam rekla da neću više nikad!!
A dok sam pila kavicu za vrijeme pauze, oči mi je krao žuti čempres sa visečim granama, koje obasjan sunčevim zrama izgledao kao da plamti, kraj kojeg je meni najdraži detalj, uspomena na prošlo ljetu i moju Miru!! ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
Moj vrtić su ovo proljeće okupirali krokusi, pa ih moram opet pokazati !! Uglavno, tamo gdje je prošli tjedan bio 1 cvijet sada ih ima 10, a ponegdje su prave "šume krokusa" !! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Zimski jasmin je predlani cvao od sredine 12. mjeseca, ove godine kasni, pa imamo novog vjesnika proljeća!! Kad on završi sa cvatnjom zamijenit će ga crveni rododendron koji mu je posađen u podnožju!! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Aralija, poklon od tete Đurđice, je presađena, jer je dobila dvije mlade grančice, i ne moram reči koliko me razveselila!! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Hortin crveni Onur, konačno se razrastao i bit će za dijeljenje da joj ga mogu vratiti, jer je ona ostala bez njega !! A valjda će ove godine biti i cvijetova!! |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 151152153154155 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |